LEMFO LF19, un ceas inteligent sport de modă veche

Să facem un exercițiu abstract și să luăm mașina timpului pentru a călători câțiva ani în trecut. Îți amintești când ceasurile de mână țineau cam un an la încheietura mâinii noastre înainte să trebuiască să ne gândim la schimbarea bateriei?

Acum totul este conectat, totul este „inteligent” și totul are o baterie pe care trebuie să o încărcăm zilnic sau la fiecare câteva zile . Cabluri micro USB, USB tip C sau cabluri de alimentare. Casa mea a fost mult timp o adevărată junglă a cablurilor.

Înainte, totul era mult mai ușor, ca să spunem cel puțin. Desigur, excursii clandestine și neașteptate la benzinărie sau „Todo a 100” de serviciu, ca un drogat cu baterii, cu toții l-am experimentat la un moment dat sau altul.

Bateria acestui ceas inteligent durează 365 de zile în standby, care este secretul? Magie arcana?

LEMFO LF19 este un ceas inteligent sport compatibil cu Android și iOS pe care îl putem sincroniza cu smartphone-ul nostru. Este rezistent la apă până la 50 de metri și are funcții de pedometru, contor de calorii, distanță și notificări de aplicații, printre altele.

Dar ceea ce diferențiază cu adevărat acest ceas inteligent de alte dispozitive similare este bateria sa. Are o durată de așteptare de 1 an . La ani lumină distanță de orice alt ceas de acest tip. Care este secretul? Simplu. În loc să folosim o baterie cu litiu pe care trebuie să o încărcăm din când în când, folosiți o butonă . Ca ceasurile vieții .

Caracteristici tehnice și funcții ale LEMFO LF19

Ceasul sport inteligent LEMFO LF19 are următoarele specificații detaliate:

  • Conexiune Bluetooth 4.0.
  • Submersibil sub apă până la 50 de metri.
  • Timp de așteptare: 1 an.
  • Compatibil cu iOS 7.0 și Android 4.3 sau o versiune ulterioară.
  • Pedometru, contor de calorii, distanță, cronograf, memento apel, notificare aplicație, alarmă, telecomandă aparat de fotografiat, data, ora și funcțiile indicatorului de baterie descărcată.
  • Curea din poliuretan.
  • Coajă din policarbonat.
  • Greutate de 47 gr.
  • Baterie CR2430 3V.

Unul dintre cele mai interesante puncte este că putem folosi și LF19 ca declanșator pentru cameră . Trebuie doar să-l sincronizăm cu telefonul pentru a utiliza butonul smartwatch ca lansator de instantanee.

Preț și disponibilitate

Ceasul inteligent sport LEMFO LF19 este în prezent la jumătate de preț pe TomTop, datorită unei oferte flash care își reduce prețul la 15,99 USD, aproximativ 13 euro pentru schimbare .

Un ceas sportiv ca cel vechi, dar cu avantajele oferite de tehnologia actuală, la un preț mai mult decât rezonabil.

TomTop | Cumpărați ceasul inteligent LEMFO LF19

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .