Ulefone Tiger, un terminal economic cu o baterie puternică

Cine a spus că design-urile premium sunt incompatibile cu gama medie? Ulefone Tiger , un nou model de firmă din Asia bine - cunoscut, este prezentat ca un smartphone special axat pe cei care au nevoie de un terminal economic și eficient , care să le permită să își îndeplinească sarcinile de zi cu zi , fără a fi nevoie să încărcați bateria la fiecare doi câte trei. La fel ca majoritatea telefoanelor mobile noi, include un cititor de amprente pe spate, precum și câteva puncte forte în favoarea sa, pentru a ne convinge cu noua sa propunere de terminal.

Analiza Tigrului Ulefone, economisirea este cheia

În recenzia de astăzi vom analiza noul terminal Ulefone, un dispozitiv care se remarcă prin bateria sa impresionantă și camera foto cu 5 lentile fabricate de Sony și care reușește să se apropie destul de mult de ceea ce căutăm într- un terminal de gamă medie cu cel mai mic pret posibil .

Proiectare și afișare

Ulefone Tiger are o carcasă elegantă din aluminiu și un corp unic cu finisaj perie (liniile orizontale sunt vizibile, nu este o suprafață plană), ceea ce îi conferă o notă de ceea ce este cunoscut astăzi drept retro modernism .

Cu marginile rotunjite obișnuite, terminalul vine cu un ecran mare Corning Gorilla Glass 3 de 5,5 inci și rezoluție HD (1280 × 720) . Adică, ne confruntăm cu un smartphone mare (deși cu ceea ce vedem astăzi aproape că putem spune că este un terminal de dimensiuni standard).

Puterea și performanța

Noul smartphone Ulefone este clar orientat spre gama medie și este ceva ce putem aprecia fără nici o îndoială dacă ne concentrăm atenția asupra creierului terminalului. Echipat cu un procesor Mediatek quad-core de 1,3 GHz, gestionează 2 GB RAM și 16 GB spațiu intern pentru stocarea datelor, extensibil până la 128 GB cu cardul. Toate acestea sub supravegherea atentă a Android 6.0 .

Ne confruntăm cu un terminal economic și cu putere moderată, dar acest lucru combinat cu o baterie bună poate oferi o performanță mai mult decât acceptabilă. Nu este un dispozitiv pentru redarea aplicațiilor care mută grafică foarte grea, dar pentru orice altceva (aplicații, jocuri simple și navigare) va fi cu adevărat eficient.

Camera și bateria

Aici găsim punctul forte al Tigrului Ulefone. Înarmat cu o baterie puternică încorporată de 4200 mAh , poate dura cu ușurință 2 zile de utilizare. Luați în considerare faptul că nu are hardware prea solicitant, astfel încât eficiența consumului de energie promite să fie maximă.

Camera, la rândul său, este prezentată cu o definiție de 13.0MP și bliț pe partea din spate a terminalului. Putem realiza fotografii de foarte bună calitate atâta timp cât suntem în aer liber sau în locuri bine iluminate. O cameră realizată de Sony și cu siguranță ceva superior față de ceea ce suntem obișnuiți să vedem pe dispozitive mobile la prețuri similare.

Preț și disponibilitate

Ulefone Tiger se află în faza de pre-vânzare , iar prețul său oficial de pornire este de 119,99 USD, dar dacă îl obținem înainte de 24 octombrie îl putem obține pentru doar 99,99 USD , sau ceea ce este același, aproximativ 89 de euro .

Un terminal eficient, cu un design bun și economic, care va fi util pentru cei cărora le place să fie bine însoțiți de o baterie puternică.

Chilipiruri pe GearBest | Cumpărați Ulefone Tiger în pre-vânzare

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .