Xiaomi Redmi Note 5A Prime, un low-end brutal cu selfie-uri de 16MP

Xiaomi redmi Nota 5A Prime este versiunea îmbunătățită a notei 5A redmi. Aceasta înseamnă că ne confruntăm cu un dispozitiv de tip low-end, dar cu câteva particularități îmbunătățite care îl fac să iasă în evidență deasupra altor dispozitive mobile.

În analiza de astăzi, analizăm Xiaomi Redmi Note 5A Prime , un terminal accesibil de 5,5 inci, cu 3 GB RAM și o cameră frontală remarcabilă de 16MP.

Xiaomi Redmi Note 5A Prime în analiză, mi-aș dori ca toate cele low-end să fie ca acest telefon mobil

Fără îndoială, Xiaomi Redmi Note 5A Prime are neajunsurile sale, dar setul general face din acest smartphone un dispozitiv mai mult decât ideal pentru toți acei oameni care caută un telefon mobil ieftin și funcțional care să le satisfacă pe deplin toate nevoile .

Nu căutăm un telefon mobil de 500 EUR, dar vrem un telefon Android de dimensiuni. Acolo intră în joc Redmi Note 5A Prime.

Proiectare și afișare

Noul Xiaomi Xiaomi are un ecran IPS de 5,5 inci cu rezoluție HD (1280x720p) . Ecranul este protejat de Corning Gorilla Glass 3 și oferă o densitate a pixelilor de 267ppi și o luminozitate de 450nits.

În ceea ce privește designul, ne confruntăm cu un mobil cu margini rotunjite, cu un stil minimalist și elegant , montat pe o carcasă din plastic. Deși oferă o senzație de metal, în acest caz nu avem un corp din aluminiu, lucru care, pe de altă parte, ajută la reducerea considerabilă a greutății sale.

Xiaomi Redmi Note 5A Prime este disponibil în gri, auriu și aur roz, are dimensiuni de 7,62 x 15,30 x 0,77 cm și o greutate de 153 g. Fără îndoială, unul dintre cele mai ușoare telefoane ale momentului.

De asemenea, are un detector de amprente și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Puterea și performanța

Când vine vorba de hardware, ne scufundăm direct în gama mai accesibilă. Pe de o parte, avem un procesor Snapdragon 435 Octa Core 1.4GHz și GPU Adreno 505 . Adică un procesor de performanță moderată.

Dimpotrivă, echipează și 3 GB de RAM și 32 GB de spațiu de stocare intern extensibil , împreună cu Android 7.1 (MIUI 9). Ceva care ridică substanțial experiența, oferind un set care funcționează confortabil cu orice aplicație, atâta timp cât nu încercăm să rulăm jocuri AAA sau aplicații prea grele.

Pentru a ne face o idee mai bună despre performanța sa, vedem că scorul său într-un instrument de benchmarking, cum ar fi Antutu, este de 45.798 de puncte remarcabile .

Camera și bateria

Ajungem la unul dintre punctele forte ale acestui Redmi Note 5A Prime, camera sa. În partea din spate găsim un remarcabil obiectiv de 13MP cu diafragmă f / 2.2 și bliț LED dual, HDR, modul panoramic și modul rafală. Pe de altă parte, camera frontală este mult mai bună, cu un obiectiv OmniVision PureCel care atinge o rezoluție de până la 16MP . Dacă suntem iubitori de selfie-uri, aici avem o întreagă filă în care să ne cufundăm.

Bateria, pe de altă parte, rămâne la 3080mAh corect cu încărcare micro USB . Ținând cont că ecranul său nu este excesiv de mare și că procesorul său nu consumă multe resurse, este o baterie care ne poate rezista cu multe ore înainte de a începe să dea semne de epuizare (până la 10 ore de video și 12 ore de redare în funcție de producător).

Preț și disponibilitate

Redmi Note 5A Prime începând cu 15 martie 2018 are un preț de 132,50 euro pe Amazon (versiunea spaniolă). De asemenea, îl putem obține pe GearBest la un preț redus de 107,78 €, aproximativ 129,99 $ pentru schimbare . Este clar că prețul este una dintre marile atracții ale acestui terminal.

Opinia și evaluarea finală a Xiaomi Redmi Note 5A Prime

[P_REVIEW post_id = 10839 visual = 'complet']

Xiaomi Redmi Note 5A Prime este prezentat ca dispozitivul ideal pentru cei care doresc doar să navigheze, să verifice e-mailurile, să folosească aplicația de serviciu, să chateze și să facă selfie-uri bune din când în când. Un telefon low-end, dar foarte consistent și cu un design mai mult decât corect. Cel mai bun, prețul.

[wpr_landing cat = 'smartphone-uri' nr = '5 ′]

Și ce părere aveți despre Xiaomi Redmi Note 5A Prime?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .