WhatsApp: cum să conversați cu cineva fără a avea contactul în agendă

WhatsApp nu încetează să evolueze. Aproape în fiecare săptămână aflăm despre o nouă funcție sau o idee nouă. Dacă am știut recent că acum se gândesc să introducă „stări” de text, acum este timpul să vorbim despre o nouă caracteristică care este deja disponibilă și care va mulțumi mai mult de una. Un instrument care ne permite să ne împărtășim numărul și să vorbim cu o altă persoană prin WhatsApp fără a-l avea în lista noastră de contacte . Cum? Prin crearea unui link personalizat.

Cum să vă partajați numărul WhatsApp folosind un link

Acest nou instrument este un API pe care tocmai l-a lansat WhatsApp și va fi o adevărată minune, mai ales în mediile de lucru sau de afaceri.

Datorită acestuia, putem crea un link simplu cu un număr de telefon asociat și, făcând clic pe acesta, putem deschide o conversație direct pe WhatsApp cu acea persoană. Ideal, de exemplu, să îl introducem în semnătura noastră corporativă (astfel încât clientul sau furnizorul nu trebuie să ne adauge în lista lor de contact pentru a vorbi cu noi).

Pași pentru crearea linkului cu contactul nostru WhatsApp

Link-ul este creat după cum urmează:

  • Scriem această adresă: //api.whatsapp.com/send?phone=
  • După simbolul „=” punem prefixul țării noastre , urmat și fără spații sau simboluri . În cazul Spaniei 34, în Mexic 52, Argentina 54 etc.
  • În cele din urmă, după prefix, introducem numărul nostru de telefon .

De exemplu, dacă sunt din Spania (prefixul 34) și numărul meu de telefon este 123123123, linkul corespunzător pentru a discuta cu mine pe WhatsApp ar fi:

//api.whatsapp.com/send?phone=34123123123

Când faceți clic pe link, dacă suntem în fața computerului, se va deschide o fereastră a versiunii web a WhatsApp.

În cazul în care deschidem linkul de pe telefon , va fi deschis un chat direct pentru a vorbi cu persoana respectivă .

O modalitate foarte simplă de a vorbi cu cineva pe WhatsApp , mai ales dacă este vorba despre o persoană cu care vom vorbi foarte punctual sau de a ne împărtăși WhatsApp-ul de la serviciu.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .