Discutați pe WhatsApp cu contacte pe care nu le aveți pe agendă cu această aplicație

Nu dorim întotdeauna ca cineva să fie adăugat la lista noastră de contacte, astfel încât să putem discuta cu el sau să îi trimitem un mesaj simplu pe WhatsApp. Cel mai clar exemplu pe care îl vedem în lumea afacerilor, unde suntem obligați să adăugăm contactul unui client în agenda telefonică mobilă dacă dorim să le trimitem un mesaj WhatsApp.

Cu ceva timp în urmă, am văzut deja cum să realizăm acest lucru folosind API-ul WhatsApp . Este un mod foarte practic de a trimite mesaje către numere pe care nu le avem pe agendă. Astăzi vă aduc o aplicație pentru Android care folosește acest instrument furnizat de WhatsApp pentru a efectua același proces într-un mod simplificat.

Cum să trimitem mesaje către contacte pe care nu le avem în agendă cu „Deschideți în WhatsApp” pentru Android

Numele aplicației se explică de la sine. „ Deschideți în WhatsApp ” este o aplicație gratuită pentru Android, care servește exact asta. Scriem un număr de telefon și un chat se va deschide automat pe WhatsApp pentru a-i trimite un mesaj și a vorbi cu el. Desigur, nu este necesar să avem un astfel de număr adăugat la lista noastră de contacte.

Funcționarea aplicației este următoarea:

  • Deschidem aplicația „ Deschide în WhatsApp ”.
  • Scriem prefixul internațional și numărul de telefon cu care dorim să contactăm.
  • Faceți clic pe butonul „ Deschideți ”.
  • Aplicația WhatsApp se va deschide automat, astfel încât să putem vorbi cu numărul de telefon pe care l-am indicat.

După cum puteți vedea, aplicația are foarte puțin mister și ne servește și pentru alte lucruri, cum ar fi trimiterea de chaturi către noi înșine.

Descărcați aplicația „Deschideți în WhatsApp”

Deschideți în WhatsApp ” este o aplicație gratuită pentru Android cu un rating ridicat de 4,2 stele și peste un milion de descărcări pe Google Play. Putem descărca și instala aplicația din următorul LINK .

Este important să rețineți că există o aplicație foarte similară cu același nume dezvoltată de ArabStor. Cel la care ne referim aici este „Deschis în WhatsApp (beta)”, cel mai popular și este cel pe care l-am atașat în linkul din paragraful anterior.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .