Top 10 videoclipuri YouTube virale din 2016 - Android fericit

Nimeni nu poate nega în acest moment că YouTube este mama tuturor platformelor video de pe internet: în fiecare lună sunt redate peste 6 miliarde de ore de videoclipuri și peste 1 miliard de utilizatori unici vizitează platforma în fiecare lună. Mai mult, pe măsură ce citiți aceste rânduri, peste 100 de ore de videoclipuri sunt încărcate pe YouTube pentru fiecare minut care trece. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că unele videoclipuri monopolizează milioane de vizualizări atunci când devin virale. Vrei să știi care au fost cele mai vizionate videoclipuri YouTube în 2016 ? Sa mergem!

Cele mai populare videoclipuri YouTube din 2016

Avertisment pentru surferi: în lista următoare am omis videoclipurile muzicale realizate de studiourile profesionale (și care, evident, au și milioane de vizite în spate). Vom face o listă specifică pentru ei înainte de sfârșitul anului.

# 1: Karaoke Adele Carpool

Videoclipurile actorului / comediantului / cântăreței britanice James Corden sunt un succes pe YouTube. În seria ei video de „ karaoke auto ”, ea face plimbări cu cântăreții celebri în timp ce cântă unele dintre cele mai mari hituri ale lor. Ai văzut-o vreodată pe Britney Spears cântând live și fără bare? Sunt amestecul perfect de admirație și morbiditate pentru a vedea dacă vreunui dintre ei îi lipsește un cocoș sau dacă sunt cu adevărat capabili să-și interpreteze propriile melodii fără nici o podoabă. Unitatea de karaoke cu Adele a dat, fără îndoială, lovitura. Peste 138 de milioane de vizite atestă acest lucru.

Fii atent pentru că există videoclipuri în care Corden însuși strălucește mai mult decât cântărețul de serviciu care este copilot.

# 2: Pen-Pineapple-Apple-Pen (de la PikoTaro)

Mai mult decât un videoclip videoclip Pen-Pineapple-Apple-Pen ( Pen-pineapple-apple-Pen ) poate fi aproape considerat o scenetă plină de umor. Grația se află în coregrafia și imaginea japonezului PikoTaro, care a făcut înconjurul lumii cu aproape 100 de milioane de reproduceri și o multitudine de videoclipuri care imită această performanță particulară .

# 3: Ce se află în interiorul unui zgomot cu zgomot? (Ce se află în clopotul unui șarpe cu clopoței? )

În videoclipurile de pe canalul What's Inside , acest duo de tată și fiu se dedică deschiderii, disecării și văzând ceea ce este în interiorul lucrurilor. Ce este în interiorul unui Furby? Și ce zici de adidași Nike? Canalul are aproape 4 milioane de abonați, iar videoclipul său „ What's Inside a Rattlesnake Rattle? Este al treilea cel mai vizionat videoclip din 2016 cu peste 61 de milioane de vizionări.

# 4: Nike Football Presents: The Switch ft. Cristiano Ronaldo

În această reclamă Nike (58 de milioane de vizualizări), care ar putea fi aproape considerată un mic scurtmetraj, vedem cum Cristiano Ronaldo schimbă mintea și corpul cu un tânăr fotbalist englez. Videoclipul este foarte bine realizat și are o notă destul de curioasă de umor. Merită să aruncăm o privire, chiar dacă nu îți place fotbalul.

//www.youtube.com/watch?v=scWpXEYZEGk

# 5: Grace VanderWaal: Jucătoarea ukulele de 12 ani primește Golden Buzzer - America's Got Talent 2016

În acest casting al America’s Got Talent, Grace VanderWaal, în vârstă de 12 ani, surprinde juriul și publicul cu o interpretare ukulele incredibilă. Rezultat? Succes total și peste 47 de milioane de vizualizări pe YouTube. Atenție la această fată, pentru că cu siguranță vom auzi de ea foarte curând.

# 6: Flip Bottle Edition Ediție | Omule perfect

Știți cum se aruncă o sticlă de apă și o face să cadă în picioare? Versiunea finală a acestei provocări a fost realizată de băieții de la Dude Perfect , iar cu videoclipul corespunzător au realizat peste 43 de milioane de vizite.

# 7: „Aleargă lumea (fetele)” de Channing Tatum și Beyonce vs. „Poneiul” Jennei Dewan-Tatum | Lip Sync Battle

În acest videoclip vedem un duel de redare între Channing Tatum și soția sa Jenna Dewan. De neratat interpretarea protagonistului lui Jupiter Ascending interpretând piesa „ Run the World ” de Beyoncé și fii atent la apariția surpriză de la sfârșitul videoclipului. Peste 37 de milioane de vizite.

//www.youtube.com/watch?v=LdfMKnJ1y2o

Notă : Acest videoclip este blocat în unele țări. Dacă aveți probleme să o vedeți, o puteți face de la DailyMotion fără nicio problemă.

# 8: Donald Trump: Săptămâna trecută în această seară cu John Oliver

Emisiunea săptămânală a lui John Oliver pe HBO este un expert în umor și satiră politică, dar nimic de genul acestui interviu de 21 de minute cu președintele Statelor Unite, Donald Trump. În urmă cu patru luni, un utilizator YouTube s-a rugat în comentariile acestui videoclip „ Jur că aș vrea să trimit acest videoclip fiecăruia dintre urmăritorii lui Trump, deși știu că majoritatea dintre ei abia au creierul funcțional ”. Aproape 31 de milioane de vizite.

# 9: scaunul de avion de primă clasă de 21.000 de dolari

Celebrul YouTuber Casey Neistat a decis să călătorească în cel mai scump mod posibil, cumpărând un bilet de avion în Emiratele Arabe Unite la prețul de 21.000 de dolari . În cuvintele lui Casey, una dintre cele mai bune zile din viața lui. Dacă doriți să știți cum vă tratează atunci când plătiți o astfel de avere pentru un zbor, asigurați-vă că urmăriți acest videoclip (27 de milioane de vizualizări).

# 10: Frații o conving pe Little Sister of Zombie Apocalypse

În acest videoclip (22 de milioane de vizualizări) intitulat „ Frații o conving pe sora mică de apocalipsa zombie ”, unii frați profită de faptul că sora lor tocmai i-a fost îndepărtată dintele de înțelepciune și că este încă oarecum sedată de anestezie pentru a o face Credeți că a izbucnit o pandemie de zombi. Ce nemernici.

Ce părere ai despre lista celor mai vizionate 10 videoclipuri YouTube din 2016? Știi vreun altul care ar fi trebuit să facă lista?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .