Cum se descarcă filme clasice de groază gratuit și legal

Încheiem acest mini special special pentru Halloween (și așa mini… a avut doar 2 postări. Mai multe și mai bine anul viitor!) Împărtășind tuturor cititorilor noștri una dintre cele mai mari surse legale de cinema clasic care există în lume.

Internet Archive este probabil cea mai mare bibliotecă digitală din lume. Dacă încă nu o cunoști, aruncă o privire la această altă postare. Fondată în 1996 și situată în San Francisco Presidio, Internet Archive colectează milioane de documente și lucrări audiovizuale din întreaga lume.

Pe lângă faptul că avem instrumente neprețuite precum Wayback Machine , o înregistrare istorică de milioane de pagini web sau un catalog impresionant de jocuri arcade pe care le putem juca direct din browser (există Pac-Man, Street Fighter II și companie), Internetul Arhiva are sute de filme clasice din anii 50, 60 și 70.

Micul magazin al ororilor

Are o secțiune dedicată filmelor de science fiction și de groază , cu peste 400 de filme pe care le putem descărca direct, majoritatea în domeniul public. Putem vedea și descărca clasice autentice online, cum ar fi Planul 9 din spațiul cosmic, Noaptea morților vii, Casa pe dealul bântuit, Lady Frankenstein și multe altele.

Fie că dorim să revizuim una dintre aceste pietre prețioase albe și negre, fie că avem nevoie de materiale fără redevențe pentru propriile noastre proiecte personale, Arhiva Internet este o mină de aur. Adevărul este că îmi place să arunc o privire din când în când, întotdeauna găsești ceva care te surprinde!