NOTĂ UMIDIGI C în recenzie: o gamă medie cu 3 GB de memorie RAM și un design excelent - Androidul fericit

UMI a început anul 2017 să lovească puternic. După prezentarea terminalelor UMI Plus E și UMI Z, pariurile sale pentru gama high-end, pe lângă schimbarea numelui de la UMI la UMIDIGI, acum ne surprinde cu un nou smartphone special orientat pentru a-și acoperi prezența în gama mai pământească. UMIDIGI C NOTĂ este un dispozitiv cu un finisaj premium foarte similar cu UMI Z , care are de asemenea 3GB de RAM și o baterie nouă îmbunătățită.

În revizuirea de astăzi, aruncăm o privire la UMIDIGI C NOTE , o gamă medie ieftină, cu un raport calitate / preț excelent, precum și un design remarcabil.

Afișare și aspect

Designul este unul dintre punctele forte ale NOTEI C. Un excelent finisaj monocorp din aluminiu care denotă o muncă bună în fabrică, cu margini rotunjite și butonul fizic mereu apreciat de pe panoul frontal care face și treaba unui senzor de amprentă. Așa cum am menționat la început, un design aproape a urmărit modelul UMI Z high-end al companiei. Disponibil în gri și auriu.

În ceea ce privește ecranul, terminalul are un panou generos de 5,5 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080), 401 ppi și 2.5D arcuit fabricat de Sharp. Un ecran foarte bun, care îi va încânta pe mulți.

Puterea și performanța

Hardware-ul este prezentat ca o alternativă excelentă pentru cei care caută un terminal moderat, dar eficient. Se monteaza un procesor 1.5GHz Quad Core MTK6737T , 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare internă extensibilă de până la 256GB. Toate acestea dirijate cu un pumn de fier de Android 7.0 .

Stratul de personalizare UMIDIGI pentru sistemul de operare este foarte ușor, oferind un Android cu o puritate marcată, care funcționează cu o fluiditate mare. Ceva mai umil decât restul smartphone-urilor high-end ale casei, dar ca terminal de gama medie care abia depășește 100 de euro, se plătește ca un farmec.  

Camera și bateria

Camera UMIDIGI C NOTE îndeplinește tot ceea ce putem cere unui terminal de acest tip. 13MP pentru camera din spate cu bliț și PDAF (furnizat de Samsung)  care vă permite să faceți fotografii de calitate atâta timp cât evităm mediile cu lumină slabă sau cu lumină slabă. Camera selfie poartă 5MP corect.

În ceea ce privește bateria, C NOTE depășește semnificativ chiar și fratele său mai mare, UMI Z. O baterie puternică de 3800 mAh care asigură autonomia necesară pentru a rezista toată ziua fără a avea nevoie de un încărcător în apropiere. Ne-am fi stabilit pentru 3500 sau 3600mAh, deci aceste 3800mAh se potrivesc perfect.

În ceea ce privește restul specificațiilor, C NOTE are conectivitate 4G, Bluetooth 4.1 și dual SIM (Nano SIM + Nano SIM).

Preț și disponibilitate

În ceea ce privește specificațiile și finisajul, UMIDIGI C NOTE este mai aproape de un terminal de 150 sau 160 de euro, dar, așa cum este obișnuit în producător, prețul este teribil de strâns, ajungând la un preț deloc de neglijat de 118,66 € (aproximativ 129,99 USD La schimbare).

Pe scurt, un dispozitiv de nivel mediu care atrage atenția pentru designul său de succes și care prezintă un raport calitate / preț excelent, datorită 3 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu intern, o cameră eficientă și bateriei sale mai mult decât notorii.

GearBest | Cumpărați UMIDIGI C NOTE

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .