Căști fără fir Tronsmart Spunky Pro: analiză și opinie

Revenim la recenziile de pe blog cu analiza căștilor Spunky Pro de la Tronsmart. La prima vedere, vedem că sunt căști care, pe hârtie, oferă un set de caracteristici foarte asemănătoare cu cele ale AirPod-urilor Apple. Dacă dispozitivul este la înălțimea sarcinii, poate fi o alternativă mai mult decât interesantă de luat în considerare, mai ales pentru cei care nu sunt dispuși să cheltuiască 180 de euro pe căști mobile. Dar întrebarea este, sunt la înălțimea sarcinii?

Adevărul este că aici producătorul a optat pentru jocul în siguranță, adăugând o mulțime de funcții. Am văzut deja multe dintre aceste caracteristici în difuzoarele Tronsmart (cum ar fi TWS și controlul gesturilor), așa că este de înțeles că și ei au dorit să le integreze în noile lor căști emblematice.

Caracteristicile produsului

  • Stereo wireless adevărat.
  • Conectivitate Bluetooth 5.0 compatibilă cu HSP, HFP, A2DP și AVRCP.
  • Carcasă cu funcție de încărcător portabil de 400mAh.
  • Drivere de 6 mm.
  • Controlul gesturilor.
  • Rezistență la transpirație și ploaie (IPX5).
  • Compatibil cu asistenții vocali precum Google Assistant, Siri și alți asistenți locali pentru Android.
  • Gama de 10 metri.
  • Autonomie de 3 ore și jumătate (până la 18 ore folosind încărcătorul în carcasă).
  • Baterie de 35mAh în fiecare căști.

Una dintre cele mai mari virtuți ale acestor Spunky Pro este cazul care include stocarea căștilor, care servește și la încărcarea lor „din mers” atunci când nu le folosim, sau când suntem afară și am rămas fără baterie. Oferă până la 4 taxe pentru fiecare dintre căști. Un caz care la rândul său poate fi reîncărcat printr-un port USB de tip C sau folosind un încărcător wireless Qi.

De asemenea, în căști sunt incluse 2 microfoane pentru a răspunde la apeluri folosind funcția mâini libere, iar compatibilitatea cu Asistentul Google și Siri este oferită.

Experiența utilizatorului

După ce am petrecut câteva zile testând Spunky Pro, trebuie să evidențiem ergonomia bună pe care o prezintă: se potrivesc perfect urechii, arătând o aderență foarte bună. Acest lucru ajută la anularea sunetului aproape perfectă și, prin urmare, puteți aprecia toate detaliile muzicii mult mai bine fără a crește volumul.

Sunetul general se remarcă prin claritatea notelor înalte cu un bas bine definit. Pe de altă parte, basul nu este extrem de stimulat, ceea ce pentru unii poate fi un aspect negativ, dar acest lucru ajută și foarte mult să poată crește volumul fără teama de distorsionarea basului, lucru pe care mai mult de unul îl va aprecia cu siguranță.

Cu toate acestea, marea cheie a acestor căști este în panoul lor tactil. Nu există butoane: totul este controlat prin mici atingeri sau atingeri pe suprafața căștilor . Cu o singură atingere întrerupem sau reluăm redarea, cu 2 atingeri pe căștile din dreapta trecem la melodia următoare, 3 atingeri pe stânga servesc pentru creșterea volumului și așa mai departe. Ceea ce este încă o inovație, dar la început s-ar putea să avem câteva probleme să ne amintim câte atingeri au făcut acest lucru sau altul. Odată ce învățăm comenzile de bază, lucrurile se schimbă fără îndoială, fiind cele mai practice.

În ceea ce privește microfonul, l-am testat și cu ajutorul funcției mâini libere pentru a primi apeluri, cu un rezultat mai mult decât satisfăcător. De asemenea, nu am avut probleme când am folosit Asistentul Google pentru a face câteva întrebări care comunică prin căști. Pe scurt, putem folosi microfonul știind că vom fi auziți perfect .

Aviz și evaluare finală

În termeni generali, putem spune că materialele și componentele utilizate sunt de foarte bună calitate. Deși ne confruntăm cu căști fără fir pe care le-am putea clasifica ca mid-range datorită prețului său, acestea oferă funcționalități și finisaje de prim rang. Dacă ați încercat alte dispozitive de la producător, probabil că nu veți fi surprinși în acest sens. Un produs foarte recomandat pentru cei care doresc să încerce mierile pentru căști de tip „AirPod” la un preț mult mai rezonabil.

În prezent, căștile fără fir Tronsmart Spunky Pro au un preț de 33,67 euro și sunt disponibile prin Amazon, cu livrare gratuită de o zi pentru utilizatorii Prime.

Amazon | Cumpărați Tronsmart Spunky Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .