Cele mai dezgustătoare jocuri și aplicații ale lui Donald Trump: Fă din nou Android grozav! - Androidul fericit

Rezultatul alegerilor din SUA a prins mai mulți ofensați. Cum? Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ? Într-adevăr? Domnule Orange?

Trump nu este un străin în lumea dispozitivelor mobile și are deja mai multe aplicații și jocuri dedicate ilustrului său om . Majoritatea acestor aplicații, după cum vă puteți imagina, nu sunt altceva decât mici hobby-uri. Dar sunt cam răutăcioși, da.

Cele mai bune aplicații și jocuri Donald Trump

Dacă doriți să râdeți sau pur și simplu să ușurați tensiunile din cauza nemulțumirii dvs. față de deriva noii ordine mondiale, nu puteți rata această selecție suculentă a celor mai bune aplicații și jocuri Donald Trump pentru Android .

Punch The Trump

Punch Trump este o versiune tribut-bar de Nintendo clasic Punch Out . Jocul constă într-un meci de box în care trebuie să ne confruntăm cu domnul Trump. Fie îl plesnim și îl dăm afară, altfel Trump va intra în modul de berserk de neoprit. Primul care a rămas fără nimic pe bara vieții pierde lupta ... și portofelul.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Trump împotriva lui Hitler

Ați putea distinge o frază a lui Donald Trump de o altă spusă de Hitler ? Dacă crezi că ești atât de deștept, încearcă Trump împotriva lui Hitler și spune-mi.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Bătut

Îți va plăcea aceasta. Cu ajutorul lui Hillary, va trebui să-l aruncăm pe Trump cât mai mult posibil, pe măsură ce aruncă pe protestatari și imigranți . Putem folosi, de asemenea, un fascicul de energie care ne va ajuta să ne mișcăm încă câțiva metri. Un joc ireverențial, simplu și destul de captivant.

Descărcați QR-Code Trumped - Throw the Trump Dezvoltator: CrunchySock Games Preț: Gratuit

Trump vorbind

Cu Trump vorbind ne putem înregistra vorbind și putem vedea cum noul președinte ales ne recită cuvintele într-o întâlnire masivă. Este deosebit de amuzant dacă îl folosim pentru a spune glume, pentru a vedea cum le recită Trump și publicul îl aplaudă . Aplicația oferă posibilitatea de a partaja videoclipurile noastre, ceea ce este foarte apreciat dacă obținem unul bun și dorim să îl trimitem unui prieten.

Pare o prostie, dar te asigur că dacă o încerci vei râde bine.

Descărcați QR-Code Talking Trump Dezvoltator: Echipa de dezvoltare pentru mobil Android Preț: Gratuit

Trumps Wall

În Trumps Wall ne vom pune în pielea domnului Trump în timp ce încercăm să construim celebrul zid care va separa SUA de Mexic. Sus pe o macara trebuie să aruncăm blocuri de diferite dimensiuni și forme, având grijă să nu dărâmăm restul blocurilor. Dacă pierzi, ești concediat.

Modul de joc nu este deosebit de nou, dar este totuși un joc distractiv și destul de distractiv.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Donald Trump Soundboard

Selecție imensă a unora dintre cele mai bune citate ale magnatului. Este format din 70 de fraze pe care le putem reproduce și atribui ca ton pentru notificări sau apeluri .

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Trump pe partea de sus

Ultimul joc de pe listă este Trump on Top, un joc de luptă în care putem alege între partea republicană sau partea democraților. Cine este cel mai patriotic dintre cei doi? În acest caz, nu va exista altă opțiune decât să o decidem cu o palmă curată.

Este un joc pe care este dificil să-l obții și care poate fi greu de manevrat la început. Este recomandat să nu omiteți tutorialul.

Descărcați QR-Code Trump pe cel mai bun dezvoltator: Jocuri IDC Preț: gratuit

Și ce părere ai despre lista celor mai bune aplicații Donald Trump? Măgari sau elefanți?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .