Cele mai bune aplicații pentru a viziona fotbalul pe Android - The Happy Android

La Liga a început și din 18 august anul trecut putem vedea deja la TV meciurile din Prima Divizie spaniolă. Cu toate acestea, nu toată lumea poate sta în fața unui televizor în timpul jocului. În aceste cazuri, este mai bine să vizionați jocul nostru preferat dintr-o aplicație pentru a viziona streamingul de fotbal de pe telefonul dvs. mobil .

În postarea de astăzi, trecem în revistă cele mai bune aplicații pentru a viziona fotbal online și în direct de pe un telefon sau tabletă Android. Am inceput!

Cele mai bune aplicații pentru a viziona fotbal online pe Android

Primul lucru de spus este că nu este ușor să faci o listă de top a acestui tip de conținut. În acest blog am fost întotdeauna în favoarea recomandării legale a consumului de conținut . Prin urmare, nu voi atașa linkuri către aplicații Android care nu au drepturile de difuzare ale diferitelor meciuri din ligă.

Cu toate acestea, multe site-uri web se limitează să rețină că „ este responsabilitatea utilizatorilor să se asigure că fiecare aplicație conține drepturile de emisie respective”. Și spunând asta, elimină orice responsabilitate de sus, recomandând utilizarea aplicațiilor pentru a viziona gratuit tot felul de meciuri de fotbal online . Desigur, ilegal.

Aplicații neoficiale care vă permit să urmăriți fotbal gratuit pe mobil

De asemenea, ar trebui clarificat faptul că majoritatea acestor aplicații sunt total legale și, prin urmare, nu vom avea probleme să le găsim pe Google Play - și cu milioane de descărcări în spatele lor -.

Ceea ce nu mai este atât de legal sunt completările sau suplimentele pe care le folosesc , care acționează ca un link pentru a vedea tot conținutul respectiv fără a avea drepturi de retransmisie.

În această geantă se află aplicații precum Wiseplay, KODI sau Ustream. Acestea sunt cele mai cunoscute aplicații, dar există și multe altele dedicate streamingului de fotbal fără a trece prin casetă.

Dezavantajul acestor aplicații, pe lângă faptul că înotează în limbul legalității, este că:

  • Sau sunt instabili.
  • Sau sunt pline de reclame.
  • Sau linkurile dvs. sunt doborâte la fiecare două la trei din cauza problemelor legate de drepturile de autor.

Dacă vrem să vedem fotbal de calitate de pe mobil , cel mai bine este să ne uităm la aplicațiile oficiale autorizate să difuzeze acest tip de conținut live pentru dispozitive mobile.

Aplicații oficiale pentru a viziona fotbal online și cu garanții

Aplicațiile pe care le vom vedea mai jos sunt cele care aparțin acelor grupuri care au drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal ale diferitelor ligi din țările lor corespunzătoare.

În general, acestea sunt aplicațiile pentru a viziona fotbal în streaming și fără tăieturi care funcționează cel mai bine . Au o echipă de dezvoltatori în spate și, deoarece sunt servicii plătite, oferă un minim de garanții în ceea ce privește calitatea și stabilitatea.

Movistar +

În Spania, Telefónica a fost cea care a dus pisica la apă. Acestea vor transmite meciurile Ligii Spaniole de Fotbal 2018/2019, prin Canal +. Pentru a viziona toate meciurile ligii în calitate HD de pe mobilul nostru Android, trebuie doar să descărcăm aplicația Movistar + (și să angajăm serviciul, desigur).

Canal + are și drepturile asupra ligilor europene de fotbal, așa că, pe lângă cea spaniolă, vom putea urmări și meciurile din Premier League, Bundesliga, Calcio, Liga Campionilor și, bineînțeles, Liga BBVA . Pe lângă seriale, filme și alte programe de pe platformă.

Descărcați QR-Code MOVISTAR + Dezvoltator: Movistar España Preț: Gratuit

Accesați site-ul oficial al Movistar

DIRECTV Sports

În America Latină, una dintre companiile care are drepturile de difuzare a ligii spaniole (și engleze) este DIRECTV. Dacă suntem abonați la platforma dvs., putem folosi aplicația DIRECTV Sports pentru a viziona fotbal live de pe tableta sau telefonul nostru mobil.

De asemenea, oferă jocuri NBA, tenis, rugby , spectacole originale DIRECTV Sports și multe altele. De asemenea, include redări OnDemand, statistici live, știri, videoclipuri și alerte de meci. Peste un milion de descărcări și un rating bun acceptă această aplicație interesantă.

Înregistrați codul QR DIRECTV Sports Dezvoltator: DIRECTV LATIN AMERICA LLC Preț: Se anunță

Vizitați site-ul web DIRECTV Sports

ESPN Play

A treia aplicație pentru a viziona fotbal în direct de pe Android de înaltă calitate este ESPN Play. Canalul de televiziune prin cablu ESPN este autorizat să transmită fotbal în direct pentru țări precum America Latină și SUA.

În cadrul scrisorii sale de oferte de fotbal, oferă meciurile din Prima Divizie spaniolă, Serie A italiană, Liga 1 franceză și Bundesliga germană . Toate acestea, alături de jocuri NBA, baseball din Liga Majoră, tenis de la US Open și multe alte evenimente sportive.

Înregistrați QR-Code ESPN Play Dezvoltator: ESPN Inc Preț: De anunțat

Accesați site-ul ESPN Deportes

În cele din urmă, comentează că există și alte aplicații, acestea sunt deja mai mult de al treilea rând, cu nume precum „Fotbal gratuit” și altele asemenea. De obicei, acestea stau la fiecare două câte trei, imaginea nu merge de obicei în format HD și sunt mai mult o pacoste decât orice altceva. Unii chiar transportă programe malware. Un tip de aplicație pe care smartphone-ul nostru va aprecia că nu a instalat-o pe sistemul său.

Sper că această mică recenzie ți-a fost utilă și, ca întotdeauna, te vom vedea în zona de comentarii pentru orice. Ne vedem în curând!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .