Epic Games oferă GTA V Premium Edition gratuit și pentru totdeauna

Grand Theft Auto V este unul dintre cele mai remarcabile titluri din istoria jocurilor video. Dezvoltat de Rockstar și lansat în 2013 inițial pentru PlayStation 3 și Xbox 360, GTA V a obținut mai multe BAFTA, premii pentru jocuri și mai multe nominalizări pentru tot ceea ce există și va fi. Și nu este surprinzător, deoarece, cu un buget de 265 milioane de dolari, este și unul dintre cele mai scumpe jocuri din istorie, depășit doar de Red Dead Redemption 2.

Acestea fiind spuse, dacă nu am încercat încă jocul Rockstar Games, avem noroc, deoarece ieri Epic Games l-a pus la dispoziția tuturor complet gratuit. Prin urmare, dacă avem un PC, trebuie doar să introducem fișierul GTA V în Epic Games Store și îl putem descărca făcând clic pe butonul „ Obțineți ”. Asa de usor.

Jocul va fi disponibil gratuit timp de o săptămână, așa că nu uitați să îl descărcați înainte de joi, 21 mai. Odată achiziționat, jocul va fi al nostru pentru totdeauna, fără restricții sau limite de orice fel.

Descărcați gratuit GTA V de pe Epic Games Store

Grand Theft Auto V Premium Edition

Lucrul bun despre toate acestea este că, după cum probabil ați realizat deja, nu este versiunea standard a GTA 5, ci ediția Premium. Aceasta include modul de poveste complet de la Grand Theft Auto V original, plus Grand Theft Auto Online, tot conținutul și îmbunătățirile redate până în prezent, cum ar fi Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers și multe altele. Cu alte cuvinte, cea mai completă experiență posibilă a jocului cu toate aspectele și actualizările sale.

Probleme cu descărcarea GTA V

În fiecare săptămână Epic Games oferă un joc nou, așa că nu ne confruntăm cu nicio situație excepțională. Ceea ce este deloc neobișnuit a fost valul de jucători care au venit la Epic Store pentru a descărca GTA V, jocul din această săptămână.

Acest lucru a făcut ca serverele să fie saturate și cel puțin ieri a fost practic imposibil să dobândiți titlul. În acest moment tocmai am testat și se pare că jocul poate fi deja achiziționat normal. Oricum, dacă apare o eroare, rețineți că pagina este cel mai probabil în jos. Așteptați puțin și conectați-vă din nou mai târziu. De acolo nu ar trebui să avem probleme majore pentru a ne bucura de acest excelent joc de acțiune în lume deschisă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .