Huawei Honor 6X în analiză, un terminal pentru a cuceri gama medie

Huawei Onoare 6X este Huawei primul terminal mid-range european. Un smartphone cu care divizia Honor își propune să cucerească și să facă un loc proeminent printre smartphone-urile accesibile. Deși Huawei are în prezent deja unele dintre cele mai bune terminale high-end de pe piață, Honor 6X se confruntă cu un scenariu în care lupta este mai acerbă dacă este posibil: nemiloasa mid-range.

Analiza Huawei Honor 6X, un pariu sigur de producție consistentă și hardware de calitate

Dacă doriți să reușiți în gama medie, nu este suficient să aveți un nume bun și puțin altceva. Deși prestigiul mărcii este important, este necesar, de asemenea, să obțineți mușchi și, în acest sens, Honor îndeplinește cerințe mai mult decât competente și o excelentă valoare pentru bani. În recenzia de astăzi, ne uităm la Honor 6X de la Huawei. Sa mergem acolo!

Proiectare și afișare

Huawei Honor 6X are un ecran de 5,5 inci , cu rezoluție Full HD (1920x1080p), sticlă și margini curbate 2.5D și un finisaj din aluminiu de înaltă calitate. Detectorul de amprentă a fost amplasat în spate, chiar sub obiectivul dublu.

Personal, cred că este apreciat faptul că senzorul de amprentă este situat în spate, un loc care de-a lungul timpului s-a dovedit a fi cel mai natural pentru a debloca terminalul, fără a fi nevoie să folosiți ambele mâini sau să faceți posturi ciudate.

Puterea și performanța

Honor 6X echipează un procesor Kirin 655 Octa Core care rulează la 2,1 GHz , 3 GB RAM și 32 GB stocare internă extensibilă cu card de până la 128 GB. Toate acestea împreună cu Android 7.0.

În acest sens, nu există nimic care să reproșeze acest terminal. Are un procesor magnific - unul dintre cele mai bune pe care le putem vedea în gama medie împreună cu Snapdragon 625 -, o memorie RAM mai mult decât acceptabilă și un spațiu de stocare care ar putea fi ceva mai mare, dar adevărul este că vorbim despre un terminal care abia ajunge la 175 de euro, deci, în ansamblu, este o propunere de luat în calcul.

Camera și bateria

Un alt punct forte al acestui smartphone este camera. Are un obiectiv spate dublu de 12.0MP + 2.0MP cu bliț și focalizare automată de foarte bună calitate, cu care să faci fotografiile mereu eficiente cu efect bokeh (nefocalizat). În partea din față găsim o cameră selfie de 8,0MP mai mult decât corectă .

În secțiunea de autonomie, Huawei Honor 6X are o baterie de 3340mAh , o cifră care ne asigură o anumită liniște sufletească, nefiind nevoită să fim conștienți dacă nu mai avem baterie la mijlocul după-amiezii. Bun pentru Huawei.

Conectivitate și alte funcții

Honor 6X are dual SIM (nano + nano), conexiune Bluetooth 4.1 , WiFi 802.11b / g / n și CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA (2G, 3G și 4G) și suportă, de asemenea , USB OTG .

Preț și disponibilitate

Huawei Honor 6X are un preț de 241,12 euro pe Tomtop, dar în prezent îl putem obține la un preț redus de 153 de euro , datorită ofertei flash care va fi activă în următoarele zile pe web.

Pe scurt, ne confruntăm cu un pariu mai mult decât atractiv pentru a reuși în gama medie: cameră foto bună, producție bună și procesor excelent. Toate acestea, la un preț super competitiv și cu securitatea oferită de unul dintre cei mai prestigioși producători de smartphone-uri din ultimii ani.

Tomtop | Cumpărați Huawei Honor 6X

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .