Cum să mențineți aplicațiile care rulează cu ecranul oprit pe Android

Ați încercat vreodată să ascultați un videoclip YouTube cu ecranul oprit ? Dacă răspunsul este da, veți fi realizat că în prezent acest lucru este imposibil . Atât YouTube cât și un număr bun de aplicații nu mai funcționează atunci când oprim ecranul telefonului sau tabletei noastre Android. Cum o putem rezolva?

Putem menține o aplicație în funcțiune cu ecranul oprit sau blocat?

Deși multe aplicații Android continuă să ruleze în fundal, când ecranul este oprit, acestea nu mai arată semne de viață . Din fericire, nu este ceva care se întâmplă cu toate aplicațiile. De exemplu, platforme precum Spotify sau iVoox continuă să redea audio chiar și cu ecranul în afara luptei.

Cu toate acestea, aplicațiile care prezintă acest comportament au de obicei un motiv bun. În cazul YouTube, neputând viziona un videoclip cu ecranul oprit, sună logic că și sunetul este oprit , nu? De asemenea, este o modalitate bună de a economisi durata de viață a bateriei.

Dar dezvoltatorii nu se gândesc întotdeauna la toate detaliile și este posibil să nu fi ținut cont că pe YouTube există și o mulțime de muzică care merită să fie ascultată, chiar și cu ecranul oprit.

Cum nu pot asculta Live Forever cu ecranul oprit?

Opriți ecranul și continuați să rulați aplicații cu ajutorul Black Me

Deși astăzi nu există nicio aplicație sau configurație care să ne permită să rulăm în continuare nicio aplicație cu ecranul oprit sau blocat, avem o mică trecere numită „ Black Me ”.

Descărcați QR-Code Black Me - Screen Off pentru YouTube Dezvoltator: AZ-Apps Preț: Gratuit

Black Me este o aplicație pentru Android care simulează oprirea ecranului , permițând executarea tuturor aplicațiilor pe care le aveam în prim plan cu ecranul pornit. Deși nu oprește complet ecranul, devine complet negru. Este un pașaport destul de elegant și practic care măcar economisește bateria în timpul în care rulează.

Odată instalat trebuie doar să lansăm aplicația pentru a o configura și a începe serviciul.

  • Când Black Me este activ, vom vedea o notificare pe ecran. Trebuie doar să facem clic pe el pentru a „opri ecranul”.
  • Pentru al porni din nou, trebuie doar să atingeți ecranul.

Aplicația este special concepută pentru a funcționa cu dispozitive Android cu ecran AMOLED . Cu restul ecranelor funcționează și, dar efectul „ecran oprit” nu este atât de perfect. L-am testat pe un mobil cu ecran LCD și adevărul este că rezultatul, fără a fi surprinzător, este destul de acceptabil.

Cel puțin, până când Android oferă o soluție directă la acest tip de problemă. Deocamdată, Black Me este cea mai bună priză posibilă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .