Cum să clonezi oamenii cu camera mobilă - Android fericit

În postarea de astăzi vom vorbi despre o aplicație pe care am vrut să o aduc la Happy Android . Este o aplicație pentru Android numită Clone Camera și este un autentic scorțișoară. Datorită acestei aplicații vom putea face o fotografie cu mai multe „instanțe” sau clone ale aceleiași persoane . Vorbim despre clonare, duplicare sau multiplicare a prezenței unei persoane într-o fotografie. Dar cum? O, sufletul ulciorului! Ce ar fi acest site web dacă nu vă aducem din când în când acest gen de aplicații ingenioase ...

Crearea clonelor cu aplicația Cameră clonare

Metoda utilizată de Clone Camera pentru a crea replicanții este foarte simplă, pe lângă faptul că poate obține rezultate cu adevărat reușite.

Operația de efectuare a clonării este următoarea:

  • Facem o fotografie a unei persoane.
  • Păstrând același plan , mai facem câteva fotografii cu persoana în locații diferite.
  • Pentru fiecare fotografie indicăm unde este persoana pe care dorim să o clonăm.

Odată ce indică poziția fotografiatului în fiecare dintre instantanee, aplicația Clone Camera este responsabilă de îmbinarea tuturor într-o singură fotografie, obținând astfel un efect de clonare destul de realist.

În plus, programul include un mic temporizator în cazul în care dorim să facem câteva selfie-uri și o selecție de filtre care nu strică niciodată pentru a da o notă artistică finalului final.

Sfaturi pentru a face clone bune

După ce am făcut mai multe clone cu aplicația, am observat că problema păstrării aceluiași cadru în fiecare dintre fotografii este greu de observat, deoarece face prima fotografie ca bază și apoi introduce figurile identificate în restul fotografiilor. În acest sens, nu contează atât de mult dacă camera se mișcă puțin în timp ce facem fotografiile.

Ceea ce este recomandabil pentru a obține un efect de clonare bun este să încercați să mențineți o anumită distanță între diferitele poziții ale persoanei care apare în fotografie. Cu cât sunt mai distanțate, cu atât imaginile se vor suprapune sau vor crea efecte ciudate mai puțin probabil.

Descărcare și opinii

Aplicațiile mobile care exploatează această idee sunt destul de abundente pe Google Play . Unele dintre ele au chiar mai multe descărcări decât aceasta, dar Clone Camera este cel mai bine cotat de departe. După ce am petrecut câteva săptămâni salsa cu ea, vă pot asigura că notele bune sunt mai mult decât meritate.

Clone Camera este o aplicație gratuită pentru Android , are un scor de 4,1 / 5 și o puteți obține prin următorul link:

Descărcați QR-Code Clone Camera Dezvoltator: Peta-vision Preț: Gratuit

Pentru utilizatorii iOS , aplicația este disponibilă și pe iTunes , la un preț de 1,99 €:

Descărcați QR-Code Clone Camera Pro Dezvoltator: Peta Vision Preț: 2,29 € +

Kage bunshin no jutsu! Pana saptamana viitoare!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .