Cornerfly: dă margini curbate ecranului tău Android cu această aplicație - Android fericit

Am început săptămâna vorbind despre o nouă aplicație de personalizare pentru Android. De data aceasta vom arunca o privire la  Cornerfly , o aplicație gratuită a cărei funcție este de a oferi margini rotunjite pe ecranul oricărui telefon sau tabletă cu sistem de operare Android.

Curbează-ți ecranul cu Cornerfly

Telefoanele cu margini curbate sunt la ordinea zilei: ele stilizează și conferă terminalului un aspect foarte atractiv. La fel nu se întâmplă cu ecranele, deoarece acestea sunt încă pătrate , cu colțurile lor unghiulare corespunzătoare, iar acest lucru reduce o anumită simetrie estetică pentru întregul dispozitiv. Cu Cornerfly putem modifica aspectul ecranului Android-ului nostru prin înmuierea marginilor și curbarea acestora pentru a semăna cu marginile fizice ale telefonului .

Opțiuni de configurare detaliate

Cornerfly funcționează atât cu desktopul Android, cât și cu aplicațiile cu ecran complet. În plus, are un meniu de configurare foarte atent de unde puteți regla fiecare detaliu al personalizării chenarului.

Rețineți că nu toată lumea are telefoane sau tablete cu fronturi negre, astfel încât aplicația ne oferă și opțiunea de a atribui culoarea pe care o dorim marginii . Dacă smartphone-ul nostru este alb, și marginile trebuie să fie albe, desigur!

Are, de asemenea, un filtru de aplicații pentru cei cărora nu dorim să le aplicăm rotunjire și o aplicație de colț individuală pentru fiecare dintre marginile ecranului.

În general, ne confruntăm cu o aplicație de personalizare destul de eficientă, care atacă un punct estetic foarte interesant și care la nivel vizual nu este altceva decât un detaliu, dar oh, ce ar fi viața fără micile detalii?

Descărcați QR-Code Cornerfly Dezvoltator: Flyperinc Preț: Gratuit

Cornerfly este o aplicație dezvoltată de Flyperinc , în prezent are un rating de 4,2 / 5 pe Google Play și peste 100.000 de descărcări în spatele ei . Are o versiune premium plătită, dar versiunea standard este complet funcțională și gratuită.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .