Cele mai bune aplicații hashtag pentru Instagram pe Android

Deși spun că „o imagine valorează o mie de cuvinte” în lumea internetului, acest lucru a încetat de mult să fie cazul. Pe Instagram , de exemplu, la fel de importantă ca fotografia pe care o încărcăm este fraza pe care o adăugăm în descriere și, bineînțeles, hashtagurile . Puteți avea o fotografie grozavă, dar dacă nu este însoțită de niște hashtag-uri bune, este posibil ca acoperirea și impactul acesteia să fie mult reduse.

Pentru a rezolva acest lucru, există mai multe aplicații care ne vor ajuta să alegem cele mai bune hashtag-uri pentru Instagram . Aplicații care ne arată cele mai populare etichete legate de un anumit cuvânt sau imagine. Ceva care poate fi util dacă nu suntem foarte imaginați atunci când vine vorba de a ne gândi la niște termeni buni descriptivi și la modă care ne ajută să ajungem la cât mai mulți oameni posibil.

Cele mai bune 4 aplicații hashtag pentru Instagram disponibile pentru Android

Instagram vă permite să includeți până la 20 de hashtag-uri pe imagine. Cu toate acestea, atunci când postează o fotografie pe profilul nostru Instagram, experții recomandă maximum 5 și 11 hashtag-uri .

Acest lucru se întâmplă deoarece, dacă punem prea multe hashtag-uri, riscăm ca platforma să considere publicarea noastră ca fiind posibil spam și să-și limiteze foarte mult acoperirea. Acestea fiind spuse, vedem care sunt cele mai interesante aplicații pentru a găsi cele mai bune hashtag-uri pentru postările noastre.

Etichete

Este personal aplicația mea preferată. Aplicația este foarte simplă: are un motor de căutare în care introducem un cuvânt cheie principal. Apoi, faceți clic pe „căutare” și Leetags în sine este responsabil pentru generarea hashtag-urilor conexe în mod automat .

Hashtagurile pe care le vom vedea vor fi ordonate în funcție de popularitate și putem configura aplicația pentru a ne arăta până la maximum 30 de cuvinte sugerate. De aici, selectăm hashtagurile pe care dorim să le folosim, facem clic pe butonul „COPIE” și acestea vor fi salvate în clipboard. Apoi, deschidem Instagram și trebuie doar să lipim conținutul pe care tocmai l-am copiat.

În plus, putem salva cele mai folosite hashtaguri în favorite și, dacă suntem interesați să mergem la versiunea premium, vom primi câteva extra, cum ar fi căutarea pe categorii și o selecție mai detaliată de cuvinte cheie.

Descărcați QR-Code Leetags - Cele mai bune hashtag-uri pentru Instagram. Dezvoltator: Claudius Ibn Preț: Gratuit

AutoHash

Această aplicație hashtag interesantă pentru Instagram are o particularitate foarte curioasă. În loc să introduceți un cuvânt cheie și să afișați sugestii, ceea ce face este să genereze hashtag-uri dintr-o imagine .

AutoHash folosește un algoritm de recunoaștere a obiectelor și a persoanelor pentru a afla ce este afișat în fotografie. Odată ce a detectat, să zicem, o bucată de tort, caută categoria de alimente și afișează hashtagurile cele mai relevante ((#foodi, #food #yum, #foodporn etc.).

Acum este, de asemenea, capabil să creeze hashtag-uri din geolocalizarea noastră (foarte util dacă avem un cont cu fotografii de călătorie) și să salvați cele mai utilizate hashtag-uri în favorite.

La nivel personal l-am folosit de câteva ori și în funcție de imagine dă rezultate mai mult sau mai puțin reușite. În orice caz, o altă aplicație care merită încercată.

Descărcați QR-Code AutoHash Dezvoltator: Uri Eliabayev Preț: Gratuit

TopTags

În loc să introduceți un termen sau o imagine, iar aplicația generează o mulțime de cuvinte înrudite, TopTags oferă o metodă diferită de selectare a hashtagurilor. Ideea este de a evita hashtag-urile redundante sau irelevante , cu termeni care merg „direct la subiect”, folosind următoarea dinamică:

  • Selectăm o categorie dintre toate cele disponibile (modă, mâncare, umor, tehnologie, social, animale, natură, popular etc.).
  • Va apărea un bloc nou cu subcategorii.
  • Deschidem subcategoria selectată și marcăm hashtagurile pe care dorim să le copiem în clipboard.

Să presupunem că voi încărca o fotografie pe noul meu telefon mobil. În acest caz, aș merge la categoria „Tehnologie” și aș intra în subcategoria „Android” pentru a selecta cele mai bune hashtag-uri care sunt conforme cu ceea ce vreau să postez pe fotografia respectivă. Un instrument simplu, dar fermecător și destul de practic.

Descărcați QR-Code Etichete de top pentru aprecieri: Cel mai bun Hashtag-uri populare Dezvoltator: Simple Soft Alliance Preț: Gratuit

HashMe

Am putea spune că acest instrument de hashtag pentru Instagram este un amestec al celor 3 anterioare . Pe de o parte, putem încărca o imagine pentru a genera hashtag-uri sugerate, dar putem introduce și cuvinte.

Are un punct interesant, și anume că cele mai populare # sunt marcate cu un caracter distinctiv. După ce am selectat hashtagurile pe care dorim să le folosim (subliniate în portocaliu), trebuie doar să facem clic pe butonul „COPIE” pentru a le copia în clipboard și a le lipi pe Instagram.

Căutătorul inteligent de imagini seamănă cu AutoHash. Uneori funcționează mai bine sau alunecă complet, în funcție de tipul de fotografie pe care o încărcăm pentru a o analiza.

În orice caz, merită remarcat interfața elegantă a aplicației. Destul de modern și atractiv decât majoritatea concurenților săi.

Descărcați QR-Code Hashme Hashtag Generator - Hashtags pentru Instagram Dezvoltator: AA Power Equipment Preț: Gratuit

În cele din urmă, clarificați că toate aceste aplicații sunt gratuite și complet funcționale, dar au reclame integrate (ceva inevitabil, cu excepția cazului în care trecem la versiunea plătită corespunzătoare). Din fericire nu sunt prea enervante, lucru care nu este întotdeauna adevărat în aceste tipuri de aplicații pe teme populare.

Și ce zici, știi vreo altă aplicație hashtag pentru Instagram care să merite încercată?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .