5 „hacks” puternice pentru Facebook pe care foarte puțini le cunosc

Deși mulți oameni încearcă să trișeze pe  Facebook , adevărul este că miracolele nu există. Iar cele care apar în rezultatele Google sunt în mare parte false sau pur și simplu ilegale, indiferent unde le priviți. Ceva destul de logic, deoarece dezvoltatorii Facebook sunt în mișcare și, dacă găsesc vreo încălcare a securității sau ușa din spate, o dezactivează instantaneu.

Cele mai bune 5 trucuri pentru a stoarce Facebook la maximum

Cu toate acestea, există mai multe trucuri pentru Facebook care sunt cu adevărat utile și foarte puțini oameni știu. Trucuri mici sau „trucuri” care ne pot ajuta să le arătăm prietenilor cât de mult controlăm faimoasa rețea socială. Aveți grijă, pentru că unii nu au deșeuri. Nu-i pierde din vedere!

Postați pe Facebook prin SMS

Este clar că cel mai simplu mod de a posta pe Facebook de pe mobil este instalarea aplicației. Puteți publica în feedul dvs. și puteți vedea profilurile prietenilor cu o liniște sufletească deplină. Dar, dacă doriți să postați pe Facebook și să nu mai instalați aplicația? Sau nu doriți să consumați un singur mega din rata dvs. de date ? Este posibil să nu aveți nici măcar un smartphone și singurul lucru pe care îl puteți face este să trimiteți mesaje SMS.

În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la Facebook dintr-un browser web, accesați „ Setări -> Mobil ”. Adăugați un număr de telefon - dacă nu ați făcut-o deja - și urmați pașii de verificare. Odată ce acest lucru este făcut, vom vedea un mesaj care spune „ Text activat ” (text activat).

De aici, puteți posta pe peretele dvs. Facebook prin mesaje SMS . Cum? Trebuie doar să trimiteți un SMS la numărul de Facebook scriind textul pe care doriți să îl publicați în profilul dvs.

Notă: numărul de telefon la care trebuie să trimiteți SMS-uri Facebook este „32665” (fără ghilimele).

În afară de aceasta, numărul SMS Facebook este, de asemenea, capabil să recunoască alte comenzi.

 • OTP : Dacă v-ați uitat parola, trimiteți un mesaj text la 32665 cu codul „OTP” pentru a obține o parolă unică pentru Facebook .
 • START : Trimiteți un SMS cu codul „START” pentru a începe să primiți notificări prin SMS.
 • STOP : Trimiteți un SMS cu codul „STOP” pentru a nu mai primi notificări prin SMS.
 • AJUTOR : Puteți trimite un SMS cu codul „AJUTOR” pentru a primi ajutor.

Mai multe informații pe ACESTA pagină de ajutor Facebook.

Întoarceți Facebook și întoarceți-l cu susul în jos

Cu acest truc pentru Facebook poți juca o farsă bună prietenilor tăi. Știți gluma tipică de birou a rotirii ecranului monitorului prin apăsarea tastelor „ Ctrl + Alt + Săgeată în jos ” ? Ei bine, este ceva similar, dar numai pentru pagina de Facebook.

Pentru a întoarce pagina de Facebook și a face să pară cu susul în jos, trebuie doar să urmăm pașii următori:

 • Accesați setările Facebook făcând clic pe meniul „ Setări ”.
 • Faceți clic pe setările de limbă și schimbați-l în „ Engleză (cu susul în jos) ”.
 • Salvați modificările.

Dacă totul a decurs bine, vom vedea cum acum apar toate textele, meniurile, publicațiile și alte butoane cu textul cu fața în sus. Distracție minunată să faci câteva râsete la birou sau cu un prieten nebănuit.

Descarcă fotografiile și albumele prietenilor tăi

Dacă ai mulți prieteni pe Facebook, este posibil să nu ai timp să vezi toate fotografiile pe care le postează. Poate doriți să țineți pasul cu fotografiile de familie partajate de unchii, verii sau sora dvs., pentru a le vedea mai târziu în propria colecție privată de fotografii. Nu este o idee rea, nu?

Din păcate, nu este o sarcină ușoară. Existau o mulțime de extensii pentru Chrome care vă permiteau să descărcați fotografii și albume întregi de pe Facebook, dar cele mai multe dintre ele au dispărut sau pur și simplu nu funcționează. Din fericire, ne mai rămâne DownAlbum .

 • Instalați extensia DownAlbum pentru Chrome.
 • Deschideți un album sau un profil Facebook pe care doriți să îl descărcați sau să îl vizualizați mai târziu.
 • Faceți clic pe pictograma DownAlbum situată în marginea superioară a browserului și selectați „ Normal ”.
 • Va apărea o fereastră care arată procesul de descărcare. După finalizare, se va deschide o nouă fereastră în care vom vedea toate fotografiile în ordine. De aici, putem salva toate fotografiile apăsând pe „ Ctrl + S ” sau pur și simplu să le vizualizăm și să le păstrăm pe cele care ne plac cel mai mult.

Această extensie pentru Google Chrome funcționează cu Facebook , dar și cu alte rețele sociale precum Instagram, Pinterest sau Twitter.

Creați automatizare pentru Facebook cu IFTTT

IFTTT este o platformă care ne permite să creăm automatizări pentru Facebook. Putem lega contul nostru de Facebook de Twitter, mail, Dropbox și alte servicii pentru a face lucruri de genul acesta:

 • Salvați în Dropbox o copie a tuturor fotografiilor în care sunteți etichetat pe Facebook.
 • Sincronizați fotografiile de pe Facebook și Twitter.
 • Schimbați automat fotografia de profil pe Twitter când vă actualizați fotografia de profil pe Facebook.
 • Postarea pe Tumblr ori de câte ori postezi ceva pe Facebook.

Acest tip de automatizare se face prin „Applets”. Le putem crea singuri folosind declanșatoare sau le putem folosi pe cele care există deja în IFTTT. Sunt sute!

Exemplu de una dintre applet-urile IFTTT.

Ascundeți statutul dvs. online selectiv de la anumite persoane

Există un truc interesant care vă permite să vă ascundeți statutul pe Facebook, dar numai de la un anumit număr de oameni. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să mergem la setărileConfigurare ” și să mergem la secțiunea „ Locks ”.

De aici, putem bloca alți utilizatori. În acest fel, toate persoanele pe care le adăugăm la lista blocată nu vor putea vedea dacă suntem conectați sau nu și nu ne vor putea trimite mesaje sau invitații de niciun fel. Foarte util dacă avem un stalker sau ceva greu care nu încetează să ne deranjeze de fiecare dată când intrăm pe Facebook.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .