Cum se instalează un font - Android fericit

Toți editorii de imagini și procesoarele de text au un depozit de fonturi comun pe care îl folosesc atunci când doriți să scrieți un text. Dacă doriți să utilizați un font nou fie în Microsoft Word, în Photoshop sau în orice alt program de stil, va trebui mai întâi să instalați acest font în Windows. Odată instalat îl puteți folosi în toate programele în mod nedistinct.

Fonturile sau fonturile sunt conținute în fișiere cu o extensie TTF, OTF sau FON , deci dacă doriți să instalați un font nou, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să obțineți fișierul de font pe care doriți să îl instalați. Puteți găsi o grămadă de fonturi gratuite pe site-uri precum //www.1001freefonts.com/ sau //www.fontsquirrel.com/.

Acum că aveți fișierul, faceți clic dreapta pe fișier și selectați „ Instalați ”.

Este necesar să aveți permisiuni de administrator pentru echipament, astfel încât dacă utilizatorul dvs. nu are suficiente permisiuni, nu veți putea instala fontul.

Instalați mai multe fonturi simultan

Puteți instala mai multe fântâni într-o singură ședință. Trebuie doar să copiați toate fonturile din folderul „ C: Windows \ Fonts ”.

În acest folder veți găsi toate fonturile pe care le aveți la dispoziție, deci dacă vreți să dezinstalați unul, trebuie să ștergeți sau să mutați fontul dorit din folderul Fonturi, astfel încât acesta să dispară din lista dvs. de fonturi .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .