Xiaomi Mi A1 aterizează în Europa de mâna Geekbuying

Deschiderea unui magazin fizic la Madrid de către Xiaomi reprezintă sosirea companiei asiatice în țara noastră. Este probabil una dintre cele mai explozive știri din vremurile recente , în special pentru iubitorii de Xiaomi și marile smartphone-uri de origine chineză în general.

Xiaomi Mi A1 își pregătește aterizarea în magazinele spaniole de Geekbuying

Încă nu știm ce modele vor fi comercializate în Spania, dar ceea ce știm este că Geekbuying are deja Xiaomi Mi A1 pentru depozitele sale europene. Primul Android pur al Xiaomi este acum disponibil pentru rezervare în depozitele corespunzătoare din Spania, Germania și Italia ale cunoscutului magazin de vânzări online.

Xiaomi Mi A1, primul Android pur al lui Xiaomi și unul dintre cele mai bune mid-range ale momentului

Mi A1 al Xiaomi este unul dintre telefoanele mobile ale sezonului, nu numai pentru că este un dispozitiv extrem de echilibrat și cu una dintre cele mai bune camere ale momentului, ci și pentru că a fost primul smartphone Xiaomi care a scăpat de stratul de personalizare MIUI. să îmbrățișăm Android One .

MIUI-ul Xiaomi este o versiune a sistemului de operare Google pe care fie îl iubești, fie îl găsești extrem de în sus. Problema gustului fără îndoială. Când vine vorba de evaluarea unui stoc Android sau „pur”, pe de altă parte, opinia generală este de obicei destul de unanimă: destul de reușită. Un sistem fluid care ne permite să profităm la maximum de calitățile smartphone-ului nostru. Simplu ca buna ziua.

Specificații tehnice ale Xiaomi Mi A1

Când vine vorba de a vorbi despre componentele și specificațiile Xiaomi Mi A1, găsim hardware foarte similar cu cel al Xiaomi Mi 5X de succes:

 • Ecran Full HD de 5,5 ”și 403ppi.
 • CPU Snapdragon 625 octa-core care rulează la 2,0 GHz.
 • GPU Adreno 506.
 • 4 GB memorie RAM.
 • 64 GB spațiu de stocare intern extensibil cu cardul.
 • Cameră dublă spate de 12,0MP, unghi larg și zoom optic 2X.
 • Cameră frontală de 5.0MP.
 • Baterie 3080mAh.
 • Sistem de operare Android One (Android 7.1).
 • Dual SIM (nano SIM + nano SIM).
 • Corp metalic.

Pe scurt, unul dintre cele mai bune telefoane pe care le putem obține astăzi în intervalul de 200 de euro.

Preț și disponibilitate

După cum am menționat la început, Xiaomi Mi A1 este deja disponibil pe Geekbuying la un preț de 211,47 €, din depozite din Spania, Germania și Italia, cu toate avantajele pe care le presupune acest lucru.

LeTV LeEco Le Max 2 cu ecran 2K și procesor Snapdragon 820 intră în faza de pre-vânzare

Dacă suntem adepți ai mărcii LeTV, un producător care, la fel ca Xiaomi, este specializat în oferirea de smartphone-uri mid-range la prețuri de scandal, cu siguranță vom fi fericiți să știm că noul LeTV LeEco Le Max 2 tocmai a apărut .

Un smartphone cu un ecran de 5,7 inci 2K, procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM, 32 GB stocare internă, o cameră mare de 21,0 MP, baterie de 3100 mAh și USB Type-C cu încărcare rapidă.

Un dispozitiv care se află deja în faza de pre-vânzare pentru un apetisant 150,56 € sau , la fel, aproximativ 177,99 dolari de schimbat. Preț pe care îl putem reduce încă un pic mai mult cu ajutorul următorului cupon de reducere:

COD CUPON: TRGVNPYQ

Un terminal cu echipamente de lux la un preț greu de învins.

Geekbuying | Cumpărați LeTV LeEco Le Max 2

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .