Haier XShuai T370: un aspirator robot interesant compatibil Alexa

Roboții de curățare există de mult timp, dar abia în urmă cu câțiva ani au început să se dezvolte într-un mod mai puternic, concentrându-se pe îmbunătățirea componentelor lor și, în special, pe partea „ inteligentă ” a acestui tip de dispozitiv. .

Chinezii știu multe despre acest lucru și un bun exemplu în acest sens este marea piață pe care au creat-o în legătură cu aspiratoarele robotice sau roboții de curățare inteligenți. Multe modele, mulți producători și o concurență acerbă duc la roboți la fel de eficienți și elaborați ca iLIFE, roboții Mi de la Xiaomi sau noul XShuai T370 de la Haier , despre care vom discuta în recenzia de astăzi.

Haier XShuai T370 Recenzie robot inteligent de curățare

Haier XShuai T370 este un aspirator robot care tocmai a lovit pe piață și care caută să iasă în evidență , datorită uneia dintre cele mai performante sisteme de navigație robuste până în prezent și o mai mare integrare în automatizare acasă.

Navigare prin giroscop Epson

Robotul XShuai T370 folosește celebrul giroscop Epson pentru a naviga în mod inteligent și a trasa traseele de curățare. În acest fel, robotul calculează dimensiunile camerei și poziția obiectelor și a mobilierului pentru a nu lăsa un singur gol necurățat.

Are o putere de aspirație de 1500pa și are 4 tipuri de trasee de curățare prestabilite: modul colț , punct fix , în formă de S și modul de curățare automată .

Filtru de aer de înaltă eficiență (HEPA)

Dispozitivul are un filtru HEPA , utilizat în mod normal la purificatoarele de aer și este utilizat pentru a colecta cele mai mici resturi de praf și murdărie.

În plus, la fel ca în majoritatea aspiratoarelor robot, are 2 perii laterale circulare , care sunt responsabile de colectarea gunoiului și trimiterea acestuia la peria cilindrică centrală pentru a fi aspirată.

Compatibilitate cu asistentul Amazon Amazon

Unul dintre punctele forte ale robotului Haier XShuai T370 este conectivitatea sa excelentă și integrarea sa în automatizarea casei. În primul rând, este pe deplin compatibil cu asistentul personal Alexa Amazon . Aceasta înseamnă că putem controla T370 pur și simplu prin voce. Că v-a vărsat o oală de sare (cu ghinionul pe care îl aduce)? Dați comanda și robotul se va ocupa de curățarea acesteia în cel mai scurt timp. Super, nu?

Dispozitivul Haier are și telecomandă prin WiFi . În acest fel, îl putem controla și prin intermediul smartphone-ului, fie din camera alăturată, fie de la serviciu, la km distanță. Avem nevoie doar de o conexiune la internet.

Detalii tehnice și alte caracteristici

Alte specificații relevante ale aspiratorului robot Haier XShuai T370:

 • Fabricat din material ABS.
 • Baterie de 2600mAh.
 • 120 de minute de autonomie.
 • Capacitate rezervor: 300 ml.
 • Zgomot de 60dB.
 • Urcați înclinații până la 15 °.
 • Suprafață maximă de curățare între 120 și 150 m².
 • Sistem anti-coliziune.
 • Senzor anti-cădere.
 • Suportă 10 limbi (aplicație).
 • Roți din cauciuc pentru a evita deteriorarea somnului.

Preț și disponibilitate

Aspiratorul robot inteligent Haier XShuai T370 tocmai a fost prezentat în societate și se află deja în faza de pre-vânzare la un preț de 169,99 USD (aproximativ 145 de euro pentru schimbare) pe GearBest, în perioada 24-30 iulie, dacă folosim următorul cupon de reducere:

Cod cupon : T370EU

Începând cu 31 iulie, prețul său de pre-vânzare va fi de 239,99 USD (aproximativ 208 euro la schimbare), deși putem folosi și același cupon - între 1 și 30 august - pentru a obține o reducere semnificativă și a-l lua acasă pentru 179,99 $.

Puteți vedea mai multe detalii despre promoția dedicată Haier XShuai T370 în linkul următor .

GearBest | Cumpărați Haier XShuai T370

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .