Super Vegeta Den: Ce se întâmplă dacă Vegeta ar fi fost trimis pe pământ în loc de Goku?

Dragon Ball Super Vegeta Den , cunoscut și sub numele de Dragon Ball Sai , este o manga care are ca premisă o idee simplă, dar cu mult potențial. Ce s-ar întâmpla dacă Vegeta ar fi fost trimis pe pământ când era copil, în loc de Son Goku? Această mică, dar esențială schimbare ar fi fost suficientă pentru ca întreaga poveste a Dragon Ball să se desfășoare într-un mod complet diferit.

În acest gigantic „ Ce se întâmplă dacă ...? ”Vedem cum Vegeta se confruntă cu Panglica Roșie, Piccolo Daimao și întreaga galerie a ticăloșilor Dragon Ball, cu aproape niciun fel de dezordonat și într-un mod destul de sadic. Vom vedea, de asemenea, cum Vegeta se îndrăgostește de Bulma și au un fiu și cum primesc o vizită neașteptată de la Raditz, Nappa și Kakaroto (Goku).

Printre numeroasele ochiuri și detalii pe care le desfășoară manga, este curios să-l vedem pe prințul Saiyanilor purtând costumul portocaliu caracteristic al lui Goku, dar cu sigla Capsule Corp. Sau Son Goku îmbrăcat ca un războinic spațial sângeros , cu corpul plin de cicatrici. Pe scurt, o poveste pe care orice fan al Dragon Ball ar trebui să o citească.

Legenda Dragon Ball Super Vegeta Den

Această manga foarte interesantă nu a ieșit din creionul Akira Toriyama, este un dōjinshi (comic realizat de un mangaka neprofesionist) scris și desenat de DragongarowLee și astăzi este aproape o legendă. Desenul este foarte bun, povestea este dulce și mai bună, este practic imposibil să găsești o copie completă sau de bună calitate pe internet . Majoritatea sunt scanări minuscule, netraduse sau de foarte slabă calitate. Fapt care se adaugă la mitul acestui clasic ascuns pentru orice fan al Dragon Ball.

Dacă sunteți adevărați adepți ai seriei, cu siguranță chiar acum veți începe să căutați pe net orice indiciu sau fir care vă permite să citiți o copie a Dragon Ball Super Vegeta Den. Un loc bun pentru a începe să căutați ar fi site-ul web Kanzenshuu , cel mai important site Dragon Ball în limba engleză și în forul căruia a început să fie falsificat numele bun al acestui foarte interesant dōjinshi .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .