Cele mai bune 10 aplicații Android care funcționează fără conexiune la internet

Android este cel mai utilizat sistem de operare de astăzi pe dispozitivele mobile. Având în vedere popularitatea sa, numărul de aplicații care au fost create pentru a le oferi o utilitate mai mare sunt nenumărate. Și, deși multe necesită o conexiune activă la internet, alte aplicații Android pot funcționa fără una.

Aplicații Android care funcționează fără conexiune la internet

Majoritatea aplicațiilor necesită o conexiune activă la Internet . Cu toate acestea, nu putem conta întotdeauna pe accesul la acest serviciu. Acesta este motivul pentru care aplicațiile care funcționează offline sunt foarte convenabile. În continuare, vă vom spune despre cele mai bune 10 aplicații Android care funcționează fără acces la Internet.

Spotify

Aceasta este de departe cea mai populară platformă atunci când vine vorba de streaming de muzică . Printre diferitele opțiuni oferite de această aplicație se numără posibilitatea de a descărca albume, de a crea liste de redare și de a accesa un volum mare de conținut muzical și podcast-uri. Acest conținut poate fi apoi reprodus fără a necesita o conexiune la internet pentru a face acest lucru.

Descărcați QR-Code Spotify: muzică și podcast-uri Dezvoltator: Spotify Ltd. Preț: Gratuit

AIMP

Urmărind valul de playere audio, am găsit această aplicație magnifică aproape greu de crezut că este gratuită . Având în vedere calitatea a ceea ce oferă. Cu AIMP ne putem bucura de o prezentare cu un design izbitor și funcțional. Este posibil să redați complet offline toate muzica și fișierele audio salvate pe dispozitivul nostru Android. Printre numeroasele sale caracteristici, ne pune la dispoziție:

  • Un puternic egalizator de 29 de benzi.
  • Opțiuni multiple pentru configurarea pieselor de redare.
  • Android Auto.
  • Temporizator
Descărcați QR-Code AIMP Dezvoltator: Artem Izmaylov Preț: Gratuit

Netflix

Fără îndoială, aceasta este una dintre cele mai descărcate și captivante aplicații. Aproape toată lumea este favorita. Acum, cu aplicația Netflix, puteți lua serialele preferate oriunde cu voi. Este suficient să fiți abonat, astfel încât să puteți descărca conținut pe care îl puteți reda mai târziu. Și de câte ori doriți fără conexiune la internet sau taxe pentru date.

Descărcați QR-Code Netflix Dezvoltator: Netflix, Inc. Preț: Gratuit

Youtube

La fel ca YouTube, nu există altul ca acesta. Astăzi are două opțiuni care vă vor permite să vă bucurați de conținut offline. Acestea sunt YouTube Premium și YouTube Go . Primul deschide o lume infinită de posibilități de a accesa descărcări video practic nelimitate, pe care le puteți urmări de câte ori doriți deconectat de la Internet.

La rândul său, YouTube Go, deși este o alternativă mai limitată , oferă o varietate de opțiuni gratuite . Puteți descărca câteva videoclipuri care vă interesează pe dispozitivul dvs. Android, deoarece acestea sunt disponibile. Odată ce materialul este descărcat, îl veți putea accesa fără a necesita utilizarea internetului. Doar o conexiune sporadică va fi suficientă pentru a reîmprospăta conținutul și a-l menține întotdeauna disponibil.

Descărcați QR-Code YouTube Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Aprinde

Dacă citirea cărților este ceea ce vă place, atunci ar trebui să descărcați aplicația Amazon Kindle, concepută special pentru Android. Nu numai că oferă posibilitatea de a accesa o bibliotecă de peste un milion și jumătate de cărți , dar vă permite, de asemenea, să vă sincronizați înregistrările de citire cu alte dispozitive pe care le utilizați. Ce distractie? Puteți juca pentru a personaliza aspectul cărților preferate din aplicația însăși.

Descărcați QR-Code Kindle Dezvoltator: Amazon Mobile LLC Preț: Gratuit

Duolingo Premium

Pentru iubitorii de limbi, versiunea offline a Duolingo este disponibilă. Deși este o aplicație cu plată, vă oferă libertatea de a vă desfășura lecțiile offline oricând și oricum doriți. Trebuie doar să le descărcați anterior din opțiunea pe care vi-o oferă și să le accesați fără internet atunci când aveți nevoie.

Descărcați QR-Code Duolingo - Aflați gratuit engleza și alte limbi Dezvoltator: Duolingo Preț: Gratuit

Traducere Google

Un dicționar de traducere este disponibil acum la îndemână pentru Android. Când aveți nevoie, veți putea interoga cuvinte în mai multe limbi fără a fi nevoie să vă conectați la Internet. Acest instrument util vă permite să utilizați resursele dvs. lingvistice astăzi după ce ați descărcat pachetul lingvistic care este necesar pentru a fi utilizat offline ulterior.

Descărcați codul QR Google Translate Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

MAPS.ME

Concurența cu Google Maps vine MAPS.ME. O aplicație fără îndoială utilă pentru a verifica hărțile și a vă localiza cu GPS fără a avea nevoie de acces la Internet. Călătoria ta este esențială, astfel încât să nu te mai pierzi oriunde te-ai afla.

Descărcați QR-Code MAPS.ME - Hărți offline, navigare și ghiduri Dezvoltator: My.com BV Preț: Gratuit

VLC

Revenind la redarea muzicii și adăugând videoclipuri, găsiți VLC. Un player open source puternic care acceptă o mare varietate de formate audio și  video  complet gratuite. Jucătorul numărul 1 de descărcat dacă nu aveți altul în mod implicit pe mobilul dvs. Android sau cel pe care îl aveți este limitat.

Descărcați QR-Code VLC pentru Android Dezvoltator: Videolabs Preț: Gratuit

Buzunar

Perfect pentru cei care trebuie să fie întotdeauna informați și actualizați cu știri, rapoarte, articole de interes și pagini web . Cu această aplicație puteți vizualiza această varietate de conținut odată descărcat pe computer. Nu este nevoie să vă conectați din nou la Internet. Păstrați-l în buzunar și reveniți la el mai târziu când aveți nevoie de el.

Descărcați QR-Code Pocket Dezvoltator: Citiți-l mai târziu Preț: Gratuit

Dacă nu aveți încă aceste aplicații utile pe Android, este timpul să le descărcați. Profitați de toate avantajele pe care vi le oferă fără a avea nevoie de o conexiune la internet pe mobil sau tabletă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .