Leagoo Kiicaa Mix în analiză: un telefon „pe tot ecranul” cu cameră duală

Până acum putem spune, fără teama de a greși, că în acest sezon ceea ce se poartă sunt smartphone-uri fără cadre . Majoritatea producătorilor lansează propriul lor telefon „cu ecran complet” și nu există nicio marcă care să merite sarea sa, care nu intenționează să lanseze unul în curând.

Această nouă modă lovește foarte tare, în special în companiile care se deplasează în gama medie sau de bază, deoarece este o caracteristică foarte atractivă și care oferă un plus important fără a fi nevoie să ridice prea mult prețul final al terminalului.

Analiza amestecului Leagoo Kiicaa, smartphone-ul fără ramă Leagoo

Am văzut câteva zile cu Vkworld Mix Plus, telefon gama de bază cu un design foarte similar cu Xiaomi Mi Mix , iar astăzi ne aruncăm o privire la bezel mai puțin de Leagoo , noul Kiicaa Mix . Un terminal mid-range superior, echipat și cu o cameră dublă din spate, 3 GB RAM și USB tip C pentru ieșire audio digitală.

Proiectare și afișare

Punctul forte al Mixului Leagoo Kiicaa fără îndoială. Are un ecran care ocupă 90% din panoul frontal, eliminând complet cadrul superior al terminalului și mutând camera frontală în marginea stângă a cadrului inferior. Este un ecran de 5,5 ” cu rezoluție Full HD (1920x1080p) fabricat de SHARP, cu 400ppi și 2.5D arcuit, protejat de un Corning Gorilla Glass 4 rezistent.

În partea din față, a fost inclus și un buton fizic central care, pe lângă funcția de buton Acasă , încorporează cititorul de amprente.

Puterea și performanța

Dacă ne adâncim puțin în curajul amestecului Kiicaa , vedem că ne confruntăm cu o gamă medie cu toate legile. Procesor MTK6750T Octa Core 1,5 GHz, 3 GB RAM , 32 GB spațiu de stocare intern extensibil până la 256 GB prin card și Android 7.0 .

Când vine vorba de performanță și după ce am testat eficiența MTK6750T la alte terminale cu caracteristici similare, putem spune că pare cu adevărat eficient și oferă o fluiditate destul de bună. La fel ca toate smartphone-urile de nivel mediu, nu vom putea muta grafica mai grea a unui joc AAA, dar pentru orice altceva (aplicații, navigare, WhatsApp etc.) vom avea resurse mai mult decât suficiente.

Camera și bateria

O altă bomboană a Leagoo Kiicaa Mix este camera sa dublă din spate. Un obiectiv spate dublu cu o rezoluție de 13.0MP + 2.0MP , diafragmă F / 2.0 și o dimensiune a pixelilor de 1.12um * 1.12um cu care să faci fotografii cu binecunoscutul efect bokeh.

Camera frontală, la rândul său, este oarecum mai bună decât ceea ce găsim de obicei la acest tip de terminale mid-range, oferind un obiectiv la fel de bun ca cel din spate (dar fără efect bokeh), cu 13.0MP, deschidere F / 2.0 și o dimensiune de 1.12um * 1.12um pixel.

În ceea ce privește autonomia, Kiicaa Mix are o baterie de 3000mAh care nu poate fi detașată, cu încărcare rapidă printr-un port USB de tip C.

Alte caracteristici

Acest terminal are, de asemenea, Bluetooth 4.0, Dual SIM (nano USB) și acceptă rețele FDD-LTE, GSM, TDD-LTE și WCDMA (2G / 3G / 4G). Are dimensiuni de 14,17 x 7,58 x 0,79 cm și o greutate de 153gr.

Preț și disponibilitate

Leagoo Kiicaa Mix este deja în faza de pre-vânzare, iar în prezent - până pe 9 septembrie - poate fi obținut la un preț de 119,08 € (139,99 USD pentru schimbare) în magazine precum GearBest.

Dacă suntem în căutarea unui mobil cu o bună valoare pentru bani, atractiv, cu ecran mare și care să poată face și fotografii cu bokeh, Leagoo Kiicaa Mix este o opțiune de luat în considerare în gama medie mai ieftină.

GearBest | Cumpără Mix Leagoo Kiicaa

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .