Recenzie Lenovo Moto Z Play: baterie excelentă și cameră excelentă, da, domnule!

Astăzi vă vom vorbi despre un smartphone care, deși lansarea sa oficială a fost în septembrie, este acum când devine un terminal cu adevărat atractiv. Moto Z sunt Motorola terminale high-end , iar Moto Z Joaca este lumina versiune a seriei. Un terminal mid-high-end care a venit pe piață cu un preț oficial de 500 de euro și pe care îl putem obține acum pentru mai puțin de 350 de euro. O valoare pentru bani care face din acest smartphone un dispozitiv foarte echilibrat chiar acum între ceea ce cere și ceea ce oferă .

Așadar, hai să ne scufundăm în recenzia Moto Z Play și să vedem cu ce cărți joacă acest terminal, care, potrivit Motorola, este cel care folosește cel mai bine bateria astăzi deasupra celorlalte telefoane ale companiei.

Proiectare și afișare

În ceea ce privește designul, trebuie remarcat faptul că ne confruntăm cu un telefon modular. Adică este un Smartphone la care putem adăuga module sau extensii hardware. Prin urmare, acest Moto Z Play este conceput pentru a accepta modurile Moto Z de la Motorola (gadget care crește exponențial mai multe aspecte foarte specifice ale dispozitivului).

În ceea ce privește ecranul, ați văzut un panou AMOLED de 5,5 inci cu rezoluție FullHD . Un ecran bun care ne va permite să ne bucurăm de fotografii și videoclipuri cu un zâmbet fericit frumos pe față.

Puterea și performanța

Cum nu putea fi altfel, acest Moto Z Play încorporează un procesor SnapDragon, în acest caz Snapdragon 625 SoC de la Qualcomm la o frecvență de ceas de 2,0 GHz și un  GPU Adreno 506 pentru a muta grafica dispozitivului. Însoțiți de 3 GB de memorie RAM , ne confruntăm cu un terminal cu hardware eficient și de calitate, care asigură o performanță cu mult peste media în care se mișcă actuala gamă medie.

Pentru a încheia finisajul tehnic, 64 GB de spațiu de stocare intern (extensibil) și Android 6.0 sunt încorporate ca căpitan la comanda navei.

Camera și bateria

Ajungem la punctele forte ale terminalului, care nu sunt altceva decât camera și bateria acestuia .

În ceea ce privește camera, Moto Z Play încorporează un obiectiv spate de 16MP cu bliț PDAF (5MP pentru selfie-uri). Dacă suntem mai mult decât un simplu fan al fotografiei, acesta oferă și posibilitatea de a adăuga modulul Hasselblad , un mod care adaugă caracteristici precum zoom optic 10x și bliț Xenon . Sau modulul Insta-Share Projector , un mod care transformă telefonul într-un proiector capabil să proiecteze imagini și videoclipuri de până la 70 inci.

Bateria, la rândul său, are încărcare rapidă și o capacitate de 3510mAh , care împreună cu o bună gestionare a resurselor terminalului oferă cea mai lungă autonomie prezentată până în prezent de un terminal al companiei . Dacă am avea nevoie de un plus în baterie, am avea și opțiunea de a adăuga un nou modul, în acest caz un pachet de alimentare cu 2200mAh de putere suplimentară.

Stânga: modul Hasselblad | Dreapta: modul proiector

Preț și disponibilitate

După cum am menționat la început, acesta poate fi un moment bun pentru a evalua achiziția Moto Z Play, deoarece prețul său în prezent nu poate fi mai atractiv, 344 de euro (sau 379 USD pentru schimbare) .

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre acest telefon și să aruncați o privire la alte oferte precum cele dedicate Moto Z și Moto Mods , nu ezitați să aruncați o privire la linkul pe care îl puteți vedea mai jos, prin amabilitatea GearBest.

Moto Z Play , un terminal cu multe posibilități și care prezintă în cele din urmă un preț de vânzare mai mult decât rezonabil. Nu-l pierde din vedere!

GearBest | Terminalele Moto Z, Moto Z Play și Moto Mods

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .