Cele mai bune 10 aplicații pentru exerciții fizice acasă - The Happy Android

După sărbătorile de Crăciun, ne vine tuturor să începem să facem exerciții. Este unul dintre acele scopuri pe care ni le facem în fiecare an, dar pe care nu le îndeplinim întotdeauna. Androizii leneși ca mine ne scuzăm spunând că sala de sport este prea departe sau că vremea este rea pentru a ieși afară pentru a face sport.

O idee bună pentru a evita acest lucru este să arzi câteva calorii direct în confortul casei noastre. După cum se spune, „dacă muntele nu merge la Mahomed, Mahomed va merge la munte”. În postarea de astăzi trecem în revistă cele mai bune 10 aplicații Android gratuite pentru a vă exercita și a vă potrivi de acasă .

Cele mai bune 10 aplicații pentru a face mișcare și a pierde în greutate fără a pleca de acasă

Aplicațiile pentru a fi în formă prezente în Magazinul Play Android acoperă tot felul de spectre. Astăzi găsim o mână bună de aplicații bazate pe metode de ardere a grăsimilor și rutine de exerciții la domiciliu care au devenit cu adevărat populare.

Antrenament de 7 minute

O aplicație bună pentru a slăbi de acasă este metoda de 7 minute . Propunerea acestei aplicații constă în efectuarea de sesiuni de exerciții zilnice cu o durată maximă de 7 minute. Pur și simplu trebuie să urmăm instrucțiunile unei voci care dictează ce trebuie să facem în orice moment, cu timp de pregătire și odihnă inclus.

Este un antrenament bazat pe HICT (antrenament de circuit de înaltă intensitate), care ajută la întărirea abdomenului și la slăbire . Personal, l-am încercat și vă pot asigura că este destul de greu la început, mai ales dacă nu am mai făcut sport de mult timp. În orice caz, o aplicație foarte recomandată. Este compatibil cu Google Fit .

Descărcați 7 minute QR-Code Training Dezvoltator: Simple Design Ltd. Preț: Gratuit

Exerciții la domiciliu - Antrenamente fără echipament

Cele mai descărcate și mai bine cotate aplicații ale breslei, cu peste 50 de milioane de instalări și un rating de 4,8 stele. La fel ca antrenamentul de 7 minute, nu necesită echipament și toate exercițiile pot fi efectuate numai cu greutatea noastră corporală.

Include rutine de încălzire și întindere, cu exerciții pentru abdomen, piept, picioare, brațe, glute și întregul corp . Toate acestea cu diferite niveluri de intensitate. În plus, aplicația este responsabilă pentru înregistrarea progresului și generarea de grafice pentru a ține evidența greutății.

Descărcați antrenamente QR-Code acasă - Antrenamente fără echipament Dezvoltator: Leap Fitness Group Preț: Gratuit

Fitness feminin: antrenament pentru femei

Android are, de asemenea, un număr mare de aplicații specializate în instruirea pentru femei . Aplicația Fitness pentru femei oferă exerciții de 7 minute pentru a viza anumite zone, cum ar fi glute, abdominale și picioare.

Are diferite niveluri de intensitate, rutine de întindere dimineața, sfaturi alimentare și diagrame pentru a ține evidența greutății pe care o pierdem.

Descărcați QR-Code Fitness pentru femei: Antrenament pentru femei Dezvoltator: Leap Fitness Group Preț: Gratuit

JEFIT

Până acum am analizat aplicațiile pe care le putem folosi fără niciun echipament. Dar dacă avem greutăți și utilaje acasă sau combinăm ședințele la domiciliu cu vizitele la sală, atunci ar trebui să aruncăm o privire la JEFIT.

Această aplicație de antrenor personal premiată oferă antrenamente săptămânale, peste 1.300 de demonstrații și videoclipuri cu diferite tipuri de programe. 5x5, 531, lifturi grele, despărțiri de 3-4 zile, powerlifting, kettlebell, barbell, haltere, mașină, cablu, bandă și multe altele.

Descărcați QR-Code JEFIT Workout Tracker, ridicare în greutate, aplicația Gym Log Dezvoltator: Jefit Inc. Preț: gratuit

Antrenament la domiciliu pentru bărbați: Culturism

Această aplicație dezvoltată de Simple Design oferă rutine aerobe pentru tonifierea și întărirea mușchilor . Are 21 de niveluri de antrenament pentru fiecare parte a corpului: piept, brațe, abdomen, picioare, umeri și antrenamente la spate. Nu necesită echipament.

Pentru fiecare exercițiu există un ghid de instrucțiuni, cu animații și videoclipuri pentru a nu vă pierde. De asemenea, ne permite să personalizăm rutinele și să urmărim tendințele de progres și greutate, la fel ca majoritatea aplicațiilor de acest tip.

Descărcați QR-Code Men's Home Workout - Body Building Dezvoltator: Simple Design Ltd. Preț: Gratuit

Exerciții la domiciliu

Această altă aplicație de la Simple Design pune deoparte mușchii pentru a se concentra pe utilizatori puțin mai casual, cu performanțe atât pentru bărbați, cât și pentru femei . Un instrument bun pentru a slăbi și pentru a vă forma. Are 10 rutine de lucru:

  • Corp complet clasic în 7 minute
  • Tonificați abs în 5 minute
  • Picioare subțiri în 7 minute
  • Brațe sexy în 7 minute
  • Strânge fundul în 7 minute
  • Partea superioară a corpului
  • Partea inferioară a corpului
  • Tot corpul
  • Întărește Corpul I
  • Întărește Corpul II

De asemenea, sunt disponibile exerciții de încălzire și întindere.

Descărcați exerciții QR-Code acasă - Dietă și antrenor personal Dezvoltator: Simple Design Ltd. Preț: Gratuit

Provocare de 21 de zile

Ei spun că durează 21 de zile pentru ca o activitate să devină un obicei. Luând această credință ca premisă, această aplicație de exerciții la domiciliu pentru pierderea în greutate oferă până la 50 de exerciții de toate tipurile, cu 3 niveluri de dificultate (ușor, mediu și greu).

Scopul este de a efectua aceste exerciții timp de 21 de zile, însoțind fitness-ul cu diete recomandate pentru a ajuta la pierderea în greutate.

Descărcați QR-Code 21 Day Challenge - Lose Weight Dezvoltator: Aplicații Fit Preț: Gratuit

Pierdeți grăsimea din burtă în 30 de zile: stomac plat

Această aplicație Android gratuită cu un nume atât de specific prezintă planuri de antrenament pentru a elimina burta și a obține un stomac plat . Oferă exerciții scurte pentru eliminarea grăsimii abdominale fără a fi nevoie de echipament, astfel încât să le putem face în liniște de acasă.

Aplicația propune rutine de 10 minute, cu 3 niveluri de dificultate și monitorizarea zilnică a caloriilor arse. Are un rating uimitor de 4,9 stele pe Google Play și peste 10 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code Lose Belly Fat la domiciliu: Flat Stomach Dezvoltator: Leap Fitness Group Preț: Gratuit

Provocare de fitness: rutine de antrenament acasă

Diferența dintre Reto Fitness și restul pe care o comentăm este că este orientată să ofere antrenamente personalizate . Vă permite să setați provocări zilnice, să vă creați propria masă de exerciții și un calendar pentru a monitoriza progresul.

Are exercițiile tipice de 7 minute, abdominale, fese și picioare. Incorporează un cronometru cu voce și videoclipuri cu instrucțiuni.

Descărcați QR-Code Acasă Rute de antrenament Dezvoltator: despDev Preț: Gratuit

Slim ACUM 2019

Slim NOW este o aplicație de fitness pentru femei cu o mulțime de rutine de slăbit. Are antrenamente flexibile, stretching, rutine zilnice de yoga și exerciții în seturi de 7 minute. Toate acestea cu un plan de masă elaborat pentru a completa exercițiul desfășurat și pentru a pierde în greutate într-un mod sănătos într-o perioadă de 30 de zile.

Descărcați QR-Code Slim ACUM 2019 - Exerciții la domiciliu Dezvoltator: Ventilatoare video virale Preț: Gratuit

Dacă cunoașteți orice altă aplicație pentru a vă exercita acasă, nu ezitați să o împărtășiți în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .