LKBL, aplicația care îți spune cât de frumos ești și cât de bun ești

Trebuia să vină ziua. Ziua în care profităm de inteligența artificială a mașinilor pentru ceva mai mult decât să facem calcule și lucruri științifice care nu duc nicăieri. Ziua în care o mașină - sau o aplicație, în acest caz - ne poate spune dacă suntem frumoși sau urâți într-un mod statistic și „neutru”.

LKBL, contorul de frumusețe care îți spune cât de frumos ești de la 1 la 10

LKBL este o aplicație care a aterizat pe Android acum câteva luni, iar obiectivul său este să ne calculăm nivelul de frumusețe pe baza standardelor actuale de frumusețe. AI-ul avansat al LKBL (simpatic) măsoară frumusețea unei persoane luând ca exemplu scorurile a milioane de oameni pe diferite rețele sociale .

Adică, ia în considerare lucruri precum iluminatul și tot felul de factori înainte de a ne da un scor, dar vă asigur că aici ceea ce contează cu adevărat este fața pe care ați pus-o atunci când faceți fotografia.

Pe lângă faptul că facem o analiză a feței noastre, mai avem câteva moduri: modul „corp întreg” și modul „cuplu”.

Am testat și la început am obținut un scor prost, dar pe măsură ce zâmbeam din ce în ce mai mult și obțineam o față mai nebună, punctele mergeau puțin câte puțin. Este singurul lucru care a funcționat pentru mine, la naiba.

Descărcați QR-Code Laikable - The Beauty Meter Dezvoltator: LKBL Preț: Gratuit

Să vedem dacă aveți mai mult noroc! Care a fost cel mai bun scor?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .