Filtre faciale în timp real cu MSQRD - Android fericit

În ultima vreme aplicațiile care vă permit să jucați pentru a vă schimba fața au devenit foarte la modă. Încă de la acel clasic al lui Michael Jackson, „Black or White”, unde am putut aprecia pentru prima dată virtuțile tehnicii cunoscute sub numele de „morphling”, a putea juca la a fi chirurg plastic plastic virtual a fost întotdeauna ceva care ne-a înnebunit-nebun. . Văzând că aplicații precum FaceFilm, FaceMorph, FaceSwitch și atâtea alte aplicații pentru Android și iOS reușesc devine total de înțeles. Cine nu vrea să-și vadă fața transformată în cea a unui urs, contopită cu cea a lui Leonardo DiCaprio sau schimbată cu cea a celui mai bun prieten al său?

Aplicația pe care urmează să o examinăm astăzi este MSQRD  (disponibilă pe Android și iOS) și, în principiu, constă în „punerea măștilor” în timp real.

Uite ce frumos, așteaptă un minut și avem deja amenajată grădina zoologică

Este suficient să ne concentrăm cu camera, iar aplicația în sine detectează automat poziția feței noastre . De acolo trebuie doar să încercăm măștile care apar chiar sub imagine. Putem alege între maimuțe, gorile, tigri, morți mici și niște fețe de clovni. Cea mai puțin reușită mască va fi probabil aceasta, fața de clovn, dar adevărul este că restul sunt destul de bine realizate. Există chiar și unul care ne permite să facem un „swap” și să ne schimbăm fețele cu o altă persoană de lângă noi în timp real (încercați, chiar veți râde cu asta).

MSQRD vă permite, de asemenea, să înregistrați montajul pe video sau să faceți o fotografie și să o distribuiți pe Facebook, Twitter, WhatsApp sau orice altă rețea socială. Trebuie doar să selectați pictograma imagine sau video și apoi să apăsați butonul de partajare.

Copii cu fețe adulte, mulțumesc MSQRD! / Imagine: Daily Mail

După cum puteți vedea, este o aplicație foarte simplă, dar eficientă și ceea ce face puțin o face bine, devenind astfel o aplicație foarte distractivă pentru a vă distra. Dovadă este că are deja peste 5.000.000 de descărcări și se numără printre cele mai populare aplicații din Google PlayStore.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .