Cum să vă înscrieți pentru versiunea beta PlayStation Now din Spania

Sony tocmai a anunțat că PlayStation Now , serviciul de jocuri de streaming al companiei, va ateriza în cele din urmă în Spania. Încă nu există o dată oficială de lansare, dar ne putem înscrie deja la faza Beta care va începe în februarie. Doriți să primiți o invitație pentru PS Now și să încercați unele dintre cele peste 700 de jocuri PS4, PS3 și PS2 care alcătuiesc catalogul său? Iată cum să vă înscrieți în mai puțin de un minut.

Cum să vă înscrieți pentru versiunea beta a PlayStation Now (PS Now) pentru Spania

Beta PlayStation Now din Europa este limitată la câteva țări: Spania, Italia, Portugalia, Norvegia, Danemarca, Finlanda și Suedia . Dacă locuim în oricare dintre aceste locuri, avem noroc. Ne putem înscrie la beta! Desigur, nu toți cei care solicită o invitație vor primi acces.

Trebuie să o solicităm și, dacă avem noroc și norocul zeiței ne zâmbește, vom primi un e-mail informativ de la Sony PlayStation cu instrucțiunile corespunzătoare. Așa că acum știi, fii cu ochii pe e-mail pentru următoarele zile!

Pașii de urmat pentru a vă înregistra și a solicita o invitație la programul de testare PS Now din Spania și din alte țări câștigătoare sunt următorii:

  • Am accesa pagina PlayStation Acum Beta .
  • Trecem la „Vă rugăm să introduceți ID-ul dvs. PlayStation Network Online” și să introducem ID-ul jucătorului nostru (în locul unde scrie Hero21 ).

Dacă navigăm de pe mobil sau computer și nu ne amintim ID-ul nostru de rețea PlayStation, ne putem conecta la PlayStation Store (sau mergem la consolă și aruncăm o privire). Identificarea apare în marginea din dreapta sus a paginii.

După ce ne-am indicat ID-ul jucătorului, marcăm fila și acceptăm acordul de confidențialitate. Facem clic pe butonul „ Trimiteți .

Dacă totul a decurs bine, vom vedea pe ecran un mesaj care indică faptul că ne-am înregistrat deja pentru șansa de a intra în programul de testare.

Unele întrebări frecvente despre PlayStation Now

În continuare, ca „întrebare-răspuns”, vom încerca să clarificăm unele îndoieli comune cu privire la acest nou serviciu de streaming care începe deja să-și arate laba în Spania.

Pe ce dispozitive pot fi jucate jocurile PlayStation Now?

După cum putem vedea pe site-ul oficial Sony, putem juca atât de pe un PS4, cât și de pe un PC.

Ce jocuri alcătuiesc catalogul PlayStation Now?

Pe pagina oficială a serviciului avem o listă completă cu întregul catalog PlayStation acum ordonat alfabetic. O putem consulta AICI . SPOILER: Există multe jocuri bune, dar departe de întregul catalog PS4 (în caz că există vreo îndoială).

Jocurile pot fi descărcate?

După cum a indicat Sony, putem transmite în flux orice joc din catalog de pe PC / PlayStation 4 și descărca un număr mare de jocuri PS2 și PS4 pe PS4. Aceasta înseamnă că jocurile nu pot fi descărcate de pe PC, iar jocurile PS3 nu pot fi descărcate nici pe consolă. Restul da.

Cât va costa abonamentul PlayStation Now?

Nu există încă date oficiale, dar se estimează că va fi în jur de 100 de euro pe an (aproximativ 8 euro pe lună).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .