City of Brass (EpicGames) și Obduction (GOG) gratuite pentru o perioadă limitată

Periodic, Epic Games Store, magazinul virtual al creatorilor Fortnite, prezintă jocuri la vânzare pe care le putem descărca complet gratuit. Săptămâna aceasta am obținut un titlu cu adevărat interesant numit  Orașul de alamă .

Despre City of Brass?

City of Brass este o aventură de acțiune la prima persoană inspirată din povestea O mie și una de nopți, dezvoltată de creatorii Bioshock. În joc vom controla un hoț îndrăzneț înarmat cu o scimitară și un bici cu care putem apuca, doborî, dezarma, uimi sau distruge.

De asemenea, va trebui să biciuim, să feliem, să atragem și să prindem hoardele de strigoi pentru a ajunge la ieșirea fiecărui nivel înainte ca nisipurile timpului să se termine, colectând comori pentru a obține îmbunătățiri în armele și armurile noastre.

Pentru a putea descărca acest joc în valoare de 15,99 € gratuit și pentru a putea juca câteva jocuri pe computerul nostru, avem nevoie doar de un cont Epic Games.

Magazin de jocuri epice | Descărcați City of Brass gratuit

În plus față de City of Brass, dacă suntem utilizatori GOG, săptămâna aceasta avem și o promoție Obducție, pe care o putem adăuga în biblioteca noastră fără costuri pentru următoarele 2 zile (până la 1 iunie 13:00 UTC).

Despre ce este Obducția?

Obduction este o aventură științifică dezvoltată de Cyan, studioul indie din spatele Myst. În timp ce facem o plimbare pe lac într-o noapte înnorată, un artefact ciudat cade din cer și ne transportă prin univers. Ne găsim într-un mediu străin cu vremuri și locuri ciudate aparținând Pământului.

Ciudata lume a Obducției își dezvăluie secretele pe măsură ce explorăm, descoperim și luăm notă de indicii pe care le întâlnim pe parcurs. O frumusețe a peisajelor enigmatice care ne amintește că deciziile pe care le luăm au ​​consecințe substanțiale asupra evoluției istoriei.

Pentru a descărca gratuit Obduction, trebuie doar să introducem GOG prin următorul link.

GOG | Descărcați gratuit Obduction

Odată ce suntem înăuntru, faceți clic pe „Mergeți la cadou”. Pe acest nou ecran, căutăm bannerul de promovare Obducție și facem clic pe butonul verde care scrie „OBȚINE-L GRATUIT”.

În acest fel, jocul va fi adăugat în biblioteca noastră GOG.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .