Oppo Reno Ace 2 EVA Limited Edition, mobil exclusiv Evangelion

Din când în când, fanii Neon Genesis Evangelion au ocazia să-și cheltuiască banii pe smartphone-uri concepute pe tonul celebrei serii japoneze de momente importante. În 2012 am avut NERV Edition SH-06D de la DoCoMo, în 2015 a fost rândul SH-M02-EVA20, iar anul acesta am asistat la lansarea Oppo Reno Ace 2 EVA Limited Edition , un top spectaculos al gamei care tocmai a fost lansat. vânzare pe 1 iunie.

Această ediție nu intră pe piață în aceste date prin pură întâmplare: suntem la 25 de ani de la anime, iar în același 27 iunie vom vedea în cele din urmă premiera așteptată a celui de-al treilea film revisionist al saga, Evangelion: 3.0 + 1.0 Thrice Upon a Timpul . Acum, acest Oppo Ace 2 este un terminal foarte exclusiv și, în afară de faptul că este disponibil doar în China - poate fi achiziționat și prin intermediul site-ului Oppo - producția sa este limitată la doar 10.000 de unități.

Proiectare și afișare

Designul modelului Oppo Ace 2 EVA este îngrijit până la milimetru și constituie, fără îndoială, marea atracție a acestui terminal. Carcasa dobândește culorile EVA-01, cu finisajele sale caracteristice violet și verde fluorescent, cu numele Evangelion serigrafiat pe verticală chiar sub cutia circulară în care se află camera cvadruplă din spate care echipează dispozitivul.

Mobilul vine într-o cutie care ne amintește imediat de „Proiectul de instrumentare umană” al NERV, iar când îl deschidem găsim o capsulă albă foarte asemănătoare cu cele folosite de piloți pentru a intra în mecha lor de luptă respectivă. Găsim, de asemenea, un accesoriu foarte atrăgător, și anume că vârful pentru extragerea SIM-ului a fost proiectat în forma lancei Longinos. În plus, pachetul include și o carcasă subțire cu motive Unit 01. Ca și căști NERV și o unitate de încărcare cu un design care amintește de platforma de lansare EVA.

Toate aceste detalii nu ar fi nimic dacă nu ar fi faptul că Oppo Reno Ace 2 este, de asemenea, un smartphone de vârf, care se traduce printr-un ecran OLED de 6,55 ”cu o rezoluție Full HD + de înaltă densitate (402ppi), Rată de reîmprospătare de 90Hz și răspuns tactil de 180Hz. Are dimensiuni de 75,4 x 160 x 8,6 mm și o greutate dintre cele mai acceptabile de 185 de grame.

Puterea și performanța

La nivel hardware ne confruntăm cu o mașină care ar putea înfrunta îngerii înșiși. Pe de o parte, avem un SoC Qualcomm Snapdragon 865 Octa-Core 2,84 GHz cu conexiune 5G, GPU Adreno 650, memorie RAM LPDDR4 de 8 GB și o capacitate de stocare non-expandabilă de 128 GB. Sistemul de operare este Android 10.

Pe scurt, componente de generația următoare care oferă performanțe remarcabile. Pentru a ne face o idee despre puterea sa, oferă un rezultat în Antutu de peste 600.000 de puncte, ceea ce îl plasează ca unul dintre telefoanele mobile cu mai mult mușchi de pe piața actuală.

Camera și bateria

În secțiunea fotografică, Oppo Reno Ace 2 EVA montează o cameră quad cu un obiectiv principal de 48MP cu diafragmă f / 1,7 și o dimensiune a pixelilor de 0,80 µm . Un obiectiv care este însoțit de un obiectiv grandangular de 8MP pentru fotografii macro și două lentile de profunzime pentru modul portret. Camera frontală, la rândul său, oferă selfie-uri de 16MP cu diafragmă f / 2.4 și o dimensiune a pixelilor de 1.00µm. Permite înregistrarea cu încetinitorul, modul de noapte, HDR și înregistrarea video 4K.

Bateria are o baterie de 4.000mAh litiu-polimer cu încărcare rapidă prin USB-C și încărcare wireless. De asemenea, permite încărcarea inversă, ceea ce înseamnă că putem folosi telefonul mobil ca bancă de putere și putem încărca alte dispozitive. Ca un detaliu curios și mișto, atunci când punem mobilul să se încarce fără fir, ecranul terminalului va fi acoperit cu un câmp AT precum fitilele Evangelion.

Alte caracteristici

În ceea ce privește restul funcționalităților, trebuie remarcat faptul că terminalul include conectivitate NFC , nu are mufă pentru căști -ouch-, are tehnologie Bluetooth 5.1 cu consum redus, Dual SIM și WiFi 6 (802.11ax) datorită noului cip compatibil de la Qualcomm.

Preț și disponibilitate

După cum am menționat la începutul postării, ne confruntăm cu un terminal cu o ediție limitată de 10.000 de unități, deci putem spune că este un produs destul de exclusiv. În prezent, acesta poate fi achiziționat de pe site-ul oficial al Oppo la un preț de 4.399 de yuani, ceea ce se traduce în puțin peste 600 de euro la schimb.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .