Cele mai populare 25 de aplicații basce pentru Android din 2017 - Android fericit

Țara Bascilor este un loc care a fost întotdeauna cunoscut, printre altele, pentru industria sa și pentru că este un teritoriu de frunte în știință și tehnologie. De aproape 10 ani lucrez alături de CIC BiomaGUNE din San Sebastian, în parcul tehnologic Miramón și să spunem că acesta este un subiect (cel al tehnologiei și inovației din Țara Bascilor) care m-a interesat întotdeauna. Ce are de spus Țara Bascilor în ceea ce privește aplicațiile mobile? Care sunt aplicațiile preferate ale bascilor și ale iubitorilor de bască?

Cele mai descărcate aplicații basce pe Google Play (2017)

Acum câteva zile, aruncam o privire asupra premiilor Buber Sariak 2016 , premii care urmăresc să ofere vizibilitate și recunoaștere celor mai bune site-uri și aplicații basce. Am fost destul de surprins să văd că anul acesta printre cei 9 câștigători există o singură aplicație mobilă (Android) . Restul sunt site-uri web, software de afaceri și diverse proiecte.

Am căutat pe diferite site-uri web și adevărul este că, în general, nu există prea multe informații despre cele mai populare sau de succes aplicații basce care pot fi găsite astăzi pe Google Play , așa că am pus conducta și lupa și am început investiga pentru mine. După ce am trecut prin dulapul magazinului Google Play cu o intensitate neobișnuită în căutarea răspunsurilor, sunt în cele din urmă în măsură să vă arăt cele mai reușite 25 de aplicații Android basce până în prezent. Cei cu cele mai multe descărcări și instalări, da domnule. Să le aruncăm o privire?

Euskal Hiztegia

Cea mai populară aplicație bască Android de pe Google Play de astăzi, cu peste 100.000 de instalații, se numește Euskal Hiztegia și este dezvoltată de Borja Dominguez. Este un dicționar complet care are, de asemenea, câteva funcții suplimentare care se completează perfect: traducător, sinonime și enciclopedie (prin Wikipedia). Comunitatea utilizatorilor o consideră foarte înaltă și acest lucru este demonstrat de scorul său ridicat de 4,2 / 5.

Descărcați QR-Code Euskal Hiztegia Dezvoltator: Borja Domínguez Preț: Gratuit

Fronton. Mână cu minge

A doua aplicație cu cel mai mare succes este legată de sportul nativ basc prin excelență, Esku Pilota. Jocul Fronton este un fel de Pro Evolution al Pilotului Basc în care putem juca campionate individuale sau de cuplu, putem alege între 10 maeștri pelotaris (fiecare cu caracteristicile sale unice corespunzătoare), diferite niveluri de dificultate și toate acestea în cele mai importante frontoane a panoramei actuale. Peste 100.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code Fronton. Handbal Dezvoltator: Bainet Communication Preț: Gratuit

EITB

Aplicația mobilă Euskal Irrati Telebista. O aplicație foarte completă cu 4 secțiuni clar diferențiate: Știri scrise, TV la cerere, Radio live și la cerere și Teleberri . De asemenea, ne permite să vedem canalul EITB în direct și adevărul este că aplicația este foarte fluidă, cu timpi de încărcare scurți și foarte bine executată. Unii utilizatori dor de un mic motor de căutare, dar altfel o aplicație cu adevărat remarcabilă. Peste 100.000 de instalații.

Descărcați QR-Code EITB Dezvoltator: Euskal Irrati Telebista Preț: Gratuit

E-MAIL pe +

EL CORREO on + este aplicația ziarului Vocento pentru smartphone-uri și tablete . Are mai multe funcționalități, cum ar fi posibilitatea de a personaliza navigația și de a comanda secțiunile, de a seta alerte și rezultate sportive, de a marca preferatele, informațiile despre vreme și multe alte lucruri. Designul este foarte bun, cu un stil actual foarte similar cu versiunea web. Peste 50.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code EL CORREO pe + Dezvoltator: Vocento SA Preț: Gratuit

Ziarul basc de pe +

Aplicația El Diario Vasco, ca și cea a lui El Correo, are o interfață foarte interesantă și atractivă în ceea ce privește designul. Cu acesta putem fi la curent cu toate știrile, informațiile despre sport, panoul publicitar, informațiile despre vreme și altele. De asemenea, încorporează câteva extrasuri, cum ar fi Sudoku, Căutare cuvinte, Match 3 și jocuri Puzzle. Necesită abonament. Peste 50.000 de instalații.

Descărcați QR-Code EL DIARIO VASCO pe + Dezvoltator: Vocento SA Preț: Gratuit

Euskalmet

Aplicația oficială de informații meteorologice a Guvernului Basc . Oferă predicții de 7 zile și evoluția următoarelor 72 de ore în municipalitățile din Țara Bascilor. Informațiile sunt actualizate în timp real cu datele furnizate de sistemele informatice Euskalmet . Aplicația ideală pentru a fi la curent cu evoluția meteorologică din Țara Bascilor. Peste 50.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code Euskalmet Dezvoltator: Eusko Jaurlaritza - Basque Government Preț: Gratuit

Scenere furioase

Joc programat la Euskal Encounter în 2013 de Delirium Studios din Bilbao . Grafică retro, mult umor și o coloană sonoră epică pentru un joc care este încă o copie foarte inspirată a mai mult decât clasicul Angry Birds . Joc foarte recomandat. Peste 50.000 de instalații.

Descărcați QR-Code Angry Sceners Dezvoltator: Purples Studios Preț: Gratuit

GAUR

Cerere UPV / EHU pentru consultarea înscrierilor, înregistrărilor, notelor și orelor de îndrumare pentru subiectele la care suntem înscriși. Una dintre caracteristicile sale principale este notificarea notelor, deoarece acestea sunt publicate printr-o notificare către utilizator. Dacă sunteți student la universitate, cu siguranță ați auzit de asta. Peste 10.000 de instalații.

Descărcați QR-Code GAUR Dezvoltator: UPV / EHU Preț: Gratuit

Deklinabidea

Un instrument foarte util pentru cei care învață basca. Dezvoltată de Roberto Encinas, această aplicație pentru Android se concentrează pe declinul celor mai tipice cazuri de bască (batua). Funcționează în modul offline și are peste 1000 de exerciții, fraze și tabele . O evaluare foarte bună și peste 10.000 de instalații garantează buna funcționare a Deklinabidea .

Descărcați QR-Code Deklinabidea Dezvoltator: Roberto Encinas Cabornero - GESMAE INFORMATICA Preț: Gratuit

Kantari

Kantari este un libret digital în care putem găsi versurile a peste 300 de cântece tradiționale basce . Multe dintre versuri includ chiar și videoclipul lor corespunzător cu care să cânte muzică. Aplicație foarte completă care denotă grija cu care dezvoltatorul său, Galder Segurola, a tratat-o. Peste 10.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code Kantari Dezvoltator: Galder Segurola Preț: Gratuit

Aditzak.com

Aplicație educațională pentru a învăța basca care ne ajută să conjugăm toate formele verbale. Este un tabel NOR-NORI-NORK hipervitaminat care simplifică mult procesul de conjugare printr-o interfață simplă și ușor de utilizat. Aplicație dezvoltată de Ideateca cu peste 10.000 de instalații în spate.

Descărcați QR-Code Aditzak.com Dezvoltator: Ideateca Preț: Gratuit

Basque Cuisine Lite

Această aplicație dezvoltată de Ribtek Phone (Errenteria) se bazează pe una dintre marile atracții ale culturii basce: bucătăria sa. O actualizare vizuală (ceva mai mult Material Design) i s-ar potrivi foarte bine, dar altfel este destul de completă: nenumărate rețete cu fotografii, ingrediente, preparate și multe altele . De asemenea, are o versiune plătită cu mai mult conținut și rețete. Peste 10.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code Basque Kitchen Lite Dezvoltator: Telefon Ribtek Preț: Gratuit

Rețete basce

Aplicație de bucătărie, foarte în linie cu Basque Cuisine Lite : rețete pentru carne, pește, supe, deserturi și tot felul de mâncăruri tradiționale basce . La fel ca cel menționat anterior, nu a mai fost actualizat din 2013, lucru care se remarcă din punct de vedere vizual, ceea ce nu îi diminuează meritele pentru că este o aplicație excelentă care ajută și la promovarea extinderii bucătăriei indigene a țării. Peste 10.000 de instalații.

Descărcați QR-Code Recetas Vascas Dezvoltator: Amalur sotfware Preț: Gratuit

TV Spania și canale de divertisment din SUA

Seria de aplicații compilate pentru Euskal Party în 2016 . Singura sa funcționalitate este afișarea unei liste de canale de televiziune din Spania și SUA (nu permite vizualizarea conținutului). Este plin de reclame și cu siguranță mulți l-au instalat sperând să găsească altceva. Peste 10.000 de descărcări.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Itzultzaile automatikoa

Traducător automat dezvoltat de guvernul basc și care folosește traducătorul online al propriului site web ca sursă pentru a lucra la rezultate. Are încă loc pentru optimizare în traduceri, dar, ca noutate, trebuie remarcat faptul că include posibilitatea traducerii din engleză în bască (pe lângă spaniolă / bască și bască / spaniolă). De asemenea, acceptă intrarea vocală. Peste 10.000 de descărcări

Descărcați QR-Code Itzultzaile automatikoa Dezvoltator: Eusko Jaurlaritza - Basque Government Preț: Gratuit

Lanbide

Aplicația Serviciului Basc de Ocupare a Forței de Muncă, de unde putem căuta oferte de locuri de muncă și ne putem înscrie la cursuri de formare . În fiecare ofertă vom găsi datele locului de muncă oferit, observații și alte cerințe, cum ar fi limbile etc. Peste 10.000 de utilizatori l-au instalat pe dispozitivele lor Android.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Euskotren

Aplicație neoficială Euskotren (și, curios, cu mai multe facilități decât aplicația dezvoltată de însuși Euskotren). Are o interfață curată și foarte actuală de unde putem vedea programele în timp real, istoricul cu cele mai recente căutări, planuri cu linii și opriri și consultăm tarifele în vigoare. Peste 10.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code Euskaltren Tren | Metrou | Tramvai Dezvoltator: Wekele Technologies Preț: Gratuit

AEK Euskara praktikoa

Dezvoltată de Elhuyar Hizkuntza și Teknologia , aplicația AEK este un dicționar de bază în care putem găsi cuvinte și expresii de zi cu zi pentru a naviga în conversațiile de bază . Are mai multe secțiuni, un joc și informații despre cele mai apropiate euskaltegi. Peste 10.000 de instalații.

Descărcați QR-Code AEK, EUSKARA PRAKTIKOA Dezvoltator: Elhuyar Hizkuntza și Teknologia Preț: Gratuit

Ghid turistic Euskadi

După cum sugerează și numele său, este un ghid de călătorie cuprinzător în Țara Bascilor . În el vom găsi hărți, itinerarii și trasee de călătorie, restaurante, locuri turistice și istorice de vizitat și multe alte lucruri. Peste 10.000 de instalații în spatele lui.

Descărcați ghidul de călătorie QR-Code Euskadi Dezvoltator: De Paso Publications Preț: Gratuit

Știri Euskadi

Cititor RSS pentru a citi știrile din principalele ziare basce precum Berria, Argia sau Astekaria. Fără actualizare din 2013 și cu știri de acum ani de la majoritatea ziarelor. Unii dintre ei nici nu funcționează. Peste 5.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code Euskadi News Dezvoltator: Antziola Preț: Gratuit

Zarautz

Aplicație cu multe informații despre orașul Zarautz. Este deosebit de atractiv pentru surferi , deoarece aici putem găsi prognoze meteo și maree. Dar nu numai atât, aplicația Zarautz are și informații despre cursuri și ateliere de surf, restaurante, snack baruri și o agendă de activități. Peste 5.000 de instalații.

Descărcați QR-Code Zarautz Dezvoltator: ARAZI Preț: Gratuit

Ertzaintza

Cererea oficială a Ertzaintzei . Este o aplicație destul de completă orientată spre contactul cu cetățeanul și unde putem găsi modalități de colaborare și comunicare cu poliția, informații despre cele mai apropiate secții de poliție sau sfaturi ale Ertzaintzei pe probleme precum securitatea cibernetică, escrocherii, escrocherii sau furtul acasă. Peste 5.000 de descărcări.

Descărcați QR-Code Ertzaintza Dezvoltator: Eusko Jaurlaritza - Gobierno Vasco Preț: Gratuit

Mendiak

Aplicație fantastică pentru cerșetori cu o interfață curată, curentă și design 100% material. Cu Mendiak putem nota munții pe care i-am urcat, le putem da un scor și putem vedea alte date, cum ar fi statistici și altele. Dacă sunteți un pic alpinist, trebuie să încercați această aplicație. Peste 5.000 de utilizatori l-au instalat pe dispozitivul lor.

Descărcați QR-Code Mendiak Dezvoltator: CodeSyntax Preț: Gratuit

BADOK

BADOK este o aplicație dezvoltată de ziarul Berria care încearcă să promoveze și să colecteze toată muzica bască de la Ez Dok Amairu până în prezent. Spectacole live, înregistrări, single-uri, videoclipuri și multe altele. Spotify-ul muzicii basce . Peste 5.000 de descărcări și foarte recomandat.

Descărcați QR-Code BADOK Dezvoltator: Berria Taldea Preț: Gratuit

GAZTEA

Aplicație mai mult decât interesantă a binecunoscutului radio al grupului EITB. Nu numai că ne permite să ascultăm ce se joacă în GAZTEA în acest moment, dar are și liste de redare și posibilitatea de a căuta și de a crea liste de redare din propriul motor de căutare integrat . Mult mai mult decât un simplu radio online. Peste 5.000 de instalații atestă acest lucru.

Descărcați QR-Code GAZTEA Dezvoltator: Euskal Irrati Telebista Preț: Gratuit

Ce părere aveți despre lista celor mai populare 25 de aplicații basce pentru Android în 2017? Dacă sunteți dezvoltatori și credeți că aplicația dvs. ar trebui să apară în acest clasament sau dacă doriți pur și simplu să vă lăsați opinia cu privire la acest subiect, nu ezitați să vizitați zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .