Cómo instalar Netflix en un Android con root - El Androide Feliz

Tener un dispositivo rooteado solía tener muchas ventajas. Pero hoy en día, a menos que queramos instalar una custom ROM, realizar ajustes de nivel avanzado o instalar algunas apps muy determinadas, no hay mucho motivo para hacer root. Android ha evolucionado de tal forma que prácticamente ha dejado de ser necesario.

Además, hay algunas apps para Android que simplemente no funcionan en dispositivos rooteados por motivos de seguridad. ¿Tienes un teléfono rooteado y quieres instalar Netflix? Problema.

Am un telefon înrădăcinat de mult timp, așa că voi profita de acest tutorial, pe care urmează să-l scriu din mers, pentru a încerca să instalez Netflix pe respectivul mobil și să văd dacă este cu adevărat posibil. Pașii care trebuie aplicați dacă aveți o tabletă Android înrădăcinată ar fi aceiași.

Cum se instalează Netflix pe un telefon (sau tabletă) înrădăcinat

Smartphone-ul pe care urmează să îl folosesc este un Oukitel Mix 2 cu permisiuni root și sistem de operare Android 7.0.

Testul 1: Căutați Netflix în Magazin Play

Primul lucru pe care îl voi încerca este să caut aplicația Netflix în Google Play Store. Așa cum era de așteptat, în rezultatele căutării aplicația de streaming pur și simplu nu este disponibilă pentru mobilul nostru înrădăcinat .

Nici măcar nu apare în rezultatele căutării.

Este destul de logic: dacă aplicația nu este compatibilă cu dispozitivul nostru, nu apare în rezultatele căutării Google Play. Motivul este instrumentul de securitate SafetyNet, care este responsabil pentru excluderea conținutului de pe dispozitivele care nu îndeplinesc anumite cerințe.

Testul 2: Descărcați un APK Netflix și instalați-l manual

A doua opțiune cea mai evidentă pentru un astfel de caz este găsirea unei surse alternative de instalare . În acest caz, vom căuta APK-ul oficial Netflix în depozitul Mirror APK.

Descărcăm cea mai recentă versiune din browser și rulăm fișierul APK. Vom vedea un mesaj de avertizare, vom face clic pe „Instalare” și vom lăsa norocul să facă restul.

Arată bine.

Bingo! Instalarea a avut succes. Dacă facem clic pe „Deschideți” sistemul va încerca să ruleze aplicația. După cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos, am putut intra fără probleme în Netflix , iar redarea conținutului funcționează perfect. Toate acestea, menținând în același timp permisiunile de root ale telefonului.

Netflix este instalat și funcționează la maxim.

Notă: Rețineți că pentru a instala un APK trebuie să avem activată opțiunea „Surse necunoscute” în „ Setări -> Securitate ” (cu excepția cazului în care avem Android 7.0 sau o versiune ulterioară).

Testul 3: ascundeți permisiunile root ale Android-ului dvs.

Dacă această opțiune nu funcționează pentru noi, atunci putem încerca să creăm un comportament sigur: ascundeți rădăcina, astfel încât filtrul SafetyNet să nu detecteze rădăcina și permiteți-ne să instalăm Netflix. Pentru a realiza acest lucru, avem mai multe rezultate:

  • RootCloack : Este un modul Xposed pentru a ascunde rădăcina, dar, din păcate, este puțin depășit, deoarece acceptă doar până la Android Marshmallow (descărcați AICI).
  • Ascundeți rădăcina mea : Dacă avem rădăcină cu SuperSU putem instala Ascundeți rădăcina mea. Această aplicație se ocupă de ascunderea binarului SU, care este exact ceea ce avem nevoie. Acum aproximativ un an, aplicația a fost retrasă de pe Google Play, dar este încă disponibilă în format APK.
  • Magisk : Este unul dintre instrumentele de înrădăcinare prin excelență. Printre calitățile sale se numără aceea de a permite ascunderea rădăcinii dispozitivului. Putem descărca Magisk din acest fir pentru dezvoltatorii XDA.
  • ROM preînrădăcinate: dacă avem instalat un ROM personalizat, cum ar fi CyanogenMod sau LineageOS, putem dezactiva temporar root direct din meniul de setări al telefonului („ Setări -> Opțiuni de dezvoltare -> Acces administrativ ”).

Odată ce am reușit să ascundem permisiunile superutilizatorului pe Android, ar trebui să putem descărca și instala Netflix de pe Google Play fără complicații majore.

Cum se instalează Netflix pe un Android TV Box cu root

În cazul casetelor TV înrădăcinate, lucrurile devin destul de complicate . În general, multe cutii chinezești cu Android TV vin de obicei cu rădăcină serial și, pentru a agrava situația, multe modele nici măcar nu sunt compatibile cu Netflix. Prin urmare, în majoritatea cazurilor Netflix este preinstalat din fabrică.

Instalarea Netflix pe un TV Box oarecum obosit poate fi exasperantă.

Dacă nu avem un Nvidia ShieldTV sau un Xiaomi Mi TV Box - care este certificat să joace Netflix în 4K - instalarea Netflix este o adevărată loterie.

Desigur, singura metodă pe care o putem folosi este instalarea unui APK , obținând rezultate diferite în funcție de calitatea televizorului nostru Android. Pentru a efectua instalarea, metoda de urmat va fi aceeași ca și pentru telefonul mobil.

  • Mai întâi activăm instalarea „Surse necunoscute” (din Setări -> Securitate ).
Important!
  • Descărcăm APK-ul corespunzător de pe Netflix. Dacă este posibil, versiunea Android TV adaptată la televizoare. Putem descărca APK-ul pentru mobil de pe site-ul Netflix sau orice altă versiune din APK Mirror.
  • Executăm APK-ul dintr-un explorator de fișiere.

În acest moment este posibil să primim mai multe erori, că aplicația nu este instalată corect sau orice altă eroare. În acest moment, ar fi interesant să descărcăm câteva dintre variantele pachetului de instalare pe care le putem găsi în APK Mirror și să vedem dacă funcționează (poate am descărcat o versiune care nu este compatibilă cu dispozitivul nostru).

Diverse variante, în funcție de arhitectura procesorului.

Personal, am încercat să instalez Netflix manual pe mai multe televizoare chinezești și am avut aproape întotdeauna ghinion. Într-un anumit caz, da, am reușit să instalez aplicația - deși a fost versiunea mobilă și nu cea adaptată la Android TV -.

Pe scurt, dacă vrem să instalăm Netflix pe un Android înrădăcinat, îl vom face ușor dacă este un smartphone. În ceea ce privește Android TV, vom avea noroc dacă putem instala cel puțin versiunea pentru dispozitive mobile.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .