Elephone U în revizuire: 6 GB + 128 GB, Snapdragon 660 și Android 8.0

Elephone a introdus doar noua sale emblematice, Elephone U . Atât Elephone U, cât și versiunea sa îmbunătățită, Elephone U Pro , se privesc în aceeași oglindă: cea a Samsung Galaxy S8 . Dar nu totul este o chestiune de imagine. De această dată, compania a decis să parieze pe un procesor Qualcomm pentru a muta corpul noii sale fiare maro, Snapdragon 660 la 2,2 GHz. Și, cel mai bine, restul specificațiilor nu rămân în urmă.

În recenzia de astăzi analizăm Elephone U și Elephone U Pro , noul top al gamei de la producătorul asiatic care va avea succes în 2018. Să mergem!

Analiza Elephone U și Elephone U Pro, două terminale cu mult cârlig

Deși versiunea standard este în regulă, modelul care atrage cu adevărat ochiul este U Pro . Mai presus de toate, ținând cont că diferența de preț dintre cele două terminale este de puțin peste 50 de euro. Având în vedere specificațiile, este o taxă mică care, pe termen lung, compensează foarte mult.

Proiectare și afișare

La nivel de proiectare găsim un terminal foarte asemănător cu Samsung Galaxy S8. Afișaj infinit flexibil, fără rame, cu margini curbate și fără butoane tactile pe partea din față. Un ecran AMOLED de 5,99 ”cu rezoluție Full HD + (2160 x 1080) și un raport de aspect de 18: 9, protejat de Corning Gorilla Glass 5 .

Pe spate găsim o carcasă metalică cu finisaj lucios, unde găsim o cameră dublă și cititorul de amprente. Un dispozitiv subțire și ușor, cu dimensiuni de 15,40 x 7,25 x 0,84 cm și o greutate de 160 g pentru Elephone U și 166 g pentru Elephone U Pro. Ecran și lumină bune, putem cere puțin mai mult.

Pe scurt, în secțiunea vizuală este prezentat ca una dintre cele mai bune imitații ale Samsung Galaxy S8 . Mai presus de toate, ținând cont de toată gama medie care a ieșit în ultimele luni, cu ecranele lor infinite și design-urile lor mai mult sau mai puțin reușite. În acest sens, Elephone a lovit cuiul pe cap.

Puterea și performanța

Aici trebuie să diferențiem clar cele două noi modele Elephone. În timp ce modelul U rămâne în specificații mai mult decât atractive, Elephone U Pro este opțiunea pentru cei care caută ceva mai mult.

Elephone U echipează un procesor Octa Core MTK6763T (Helio P23) care rulează la 2,0 GHz, în timp ce Elephone U Pro montează un Snapdragon 660 Octa Core la 2,2 GHz cu GPU Adreno 512 .

Ambele au 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare intern extensibil prin SD pe lângă Android 8.0 . Trebuie remarcat faptul că Elephone nu face de obicei multe modificări în straturile sale de personalizare, așa că este de așteptat o versiune destul de curată a Android Oreo. Va avea și faimosul deblocare facială (Face ID), care este atât de la modă în ultima vreme.

În cele din urmă, trebuie menționat faptul că Elephone va lansa și o versiune mai ușoară a ambelor terminale cu 4 GB RAM + 64 GB ROM pentru cei care vor să cheltuiască puțin mai puțini bani pe terminal.

Camera și bateria

Secțiunea fotografică este acoperită de o cameră dublă din spate cu două obiective de 13MP cu PDAF, efect Bokeh și mod de noapte, capabil să înregistreze la 1080p. Fața, la rândul său, poartă un obiectiv de definiție de 8MP.

Pentru autonomia Elephone U, producătorul a optat pentru o baterie de 3620mAh , și o baterie de 3550mAh pentru modelul U Pro , oarecum mai ușoară. Ambele terminale au încărcare rapidă prin USB tip C și încărcare wireless . Fără îndoială, bateria este unul dintre marii beneficiari ai noului terminal al companiei asiatice.

Alte caracteristici

Atât Elephone U cât și U Pro au NFC, dual SIM (Nano + Nano), Bluetooth 4.0 și acceptă următoarele rețele:

  • CDMA: CDMA BC0
  • TD-SCDMA: TD-SCDMA B34 / B39
  • TDD / TD-LTE: TD-LTE B38 / B39 / B40 / B41 (2555-2655MHz)
  • 4G LTE: FDD B1 2100MHz, FDD B20 800MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz

//youtu.be/lWvrexpr0-I

Preț și disponibilitate

Elephone U tocmai a fost prezentat în societate și poate fi deja achiziționat cu 349,99 USD, aproximativ 290 de euro la schimbare , pe GearBest. Elephone U Pro este disponibil și pentru 419,99 dolari, aproximativ 348 de euro .

GearBest va oferi, de asemenea, un film protector pentru primele 1000 de unități, pe lângă o extragere pentru 5 Elephone U Pro (6 GB + 128 GB) la care putem participa dacă facem o achiziție cu Paypal.

În plus, magazinul distribuie cupoane de reducere de 5 USD și 10 USD pentru cei care doresc să pună mâna pe terminal.

Cod cupon: ELEUPRO  

Valabilitate : reducere de 5 USD când cheltuiți 350 USD pentru Elephone U / U Pro și accesorii.

Cod cupon: ELEUPROS

Valabilitate : reducere de 10 USD când cheltuiți 500 USD pentru Elephone U / U Pro și accesorii.

Aceste cupoane vor fi active în perioada 5-12 februarie 2018 .

Aviz și evaluarea finală a Elephone U și Elephone U Pro

Elephone U Pro este prezentat ca una dintre cele mai puțin originale propuneri și, în același timp, cea mai atractivă a anului. Spunem că nu este foarte original, deoarece inspirația pe care a luat-o terminalul este evidentă.

Dar, în același timp, finisajul final este atât de bun încât ne face să ne confruntăm cu un telefon mobil perfect pentru cei care caută calitate și performanță la un preț accesibil. Cea mai bună alternativă premium pentru cei care nu pot (sau nu doresc) să cheltuiască 800 de euro pe un telefon mobil. O calitate excelentă pentru telefon.

GearBest | Vezi promoția specială Elephone U

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .