Acum puteți juca Doom pe un computer Windows 95 în cadrul Minecraft

Dacă sunteți un fan al blocurilor și dorința dvs. de a construi nu cunoaște limite, vă recomandăm să încercați cea mai recentă nebunie pe care au dezvoltat-o ​​pentru Minecraft . Este un mod numit VM Computers care ne permite să creăm o mașină virtuală în cadrul jocului, unde putem instala Windows 95 și chiar rula o versiune a Doom, shooterul clasic din anii 90.

Practic ne confruntăm cu un mod pentru Minecraft cu care putem comanda componente pentru a ne asambla propriul computer în lumea Minecraft. Astfel, vom vedea cum un satelit care orbitează în jurul nostru ne oferă părțile necesare pentru a finaliza proiectul și pentru a avea un computer frumos cu monitorul, tastatura, mouse-ul etc.

Acest mod folosește VirtualBox , un software gratuit și open source pentru a crea mașini virtuale și pentru a rula sisteme de operare precum Windows 95. În cadrul Minecraft tot ce trebuie să facem este să plasăm un bloc de carcasă pentru PC și să-l folosim pentru a crea un hard disk virtual unde puteți instala un sistem de operare folosind fișiere ISO. Dacă suntem interesați să-l încercăm, putem găsi ghidul complet de instalare AICI .

Desigur, deși modul VMComputers a existat de doar o lună, a devenit deja destul de popular pe Reddit, iar unul dintre membrii comunității a reușit chiar să lanseze Doom și să joace câteva jocuri bune din cadrul Minecraft. Pentru mai mult de unul sigur că capul va fi explodat atunci când se vede atât de bizar.

Am jucat DOOM în Minecraft cu VMComputers mod. de la Minecraft

În cele din urmă, totul este o chestiune de a avea un GPU bun în mașina virtuală, CPU suficient și îndeplinirea cerințelor RAM ale jocului. Dacă avem o echipă bună, cu siguranță putem rula aproape orice joc și putem instala o multitudine de sisteme de operare, în afară de Windows 95 clasic, precum Linux, Solaris sau Mac OS X.

Și aceasta este doar o privire asupra a ceea ce se poate realiza cu o mică experimentare. Posibilitățile sunt aproape nelimitate, ce s-ar întâmpla dacă instalați Minecraft în Minecraft? Crezi că Minecraft ar putea sprijini instalarea de jocuri puțin mai puternice precum Ghost of Tsushima?

În acest fel, prin urmare, se adaugă o nouă platformă în care putem juca Doom, în afară de alte sisteme și dispozitive care sunt capabile să o facă, precum calculatoare, bancomate și frigidere printre multe altele.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .