Toate premierele HBO Spania pentru luna octombrie

În această vară am avut primul contact cu HBO datorită unei oferte Paypal cu care am putut obține o perioadă de încercare gratuită de 2 luni a HBO Spania. Și vă pot asigura că mi-a plăcut ca un pitic. Am fost întotdeauna destul de clar că ideea HBO a fost să acorde prioritate calității în locul cantității, dar adevărul este că există o mulțime de conținut care merită peste cele 3 sau 4 serii tipice pe care le știm cu toții deja (Game of Thrones, Los Soprano și alți clasici moderni).

Unul dintre preferatele mele este Silicon Valley, care își prezintă al șaselea sezon în octombrie viitoare și unde sper să văd o concluzie în culmea acelei mari odisee care a fost istoria El Piper . Dar luna aceasta avem multe alte premiere și tocmai asta vom descompune în această mică postare.

Acestea sunt serialele pe care HBO Spania le are în premieră în luna octombrie

HBO Spania continuă să ofere o lună de încercare gratuită pentru a putea pune trestie în catalogul său fără niciun angajament. De asemenea, amintiți-vă că putem oricând anula abonamentul și putem continua să avem acces până la sfârșitul lunii.

Watchmen (21 octombrie)

HBO s-a încălzit în ultimele luni, odată cu sosirea fiilor risipitori ai lui Alan Moore pe platformă prin intermediul unor remorci cu dinți dulci. Desigur, vorbim despre Watchmen , un serial original în care ni se spune o poveste complet nouă. Încă de la început, vedem că proiectul de lege este pur și simplu excelent.

Get Shorty (7 octombrie)

Sosește al treilea sezon al acestei comedii negre cu Chris O'Dowd și Ray Romano în rolurile principale. Bazat parțial pe romanul lui Elmore Leonard despre un asasin din Nevada care încearcă să devină producător de film de la Hollywood pentru a-și lăsa viața criminală în spate.

Supergirl (7 octombrie)

Luni viitoare vom avea și premiera pe HBO Spania a celui de-al cincilea sezon al Supergirl. O serie care face parte din Arrowverse , împreună cu The Flash, Green Arrow și Legends of Tomorrow și unde am putut vedea Superman, detectivul marțian și alte personaje DC clasice. Ce noi aventuri va rezerva Kara Zor-El pentru acest nou sezon?

All American (8 octombrie)

Premiera celui de-al doilea sezon al All American, un serial care spune povestea unui fotbalist care primește o ofertă de a juca la Beverly Hills High. Inspirat din viața jucătorului de fotbal profesionist Spencer Paysinger.

Umbre (9 octombrie)

Relu este un om de familie. Are o soție, doi copii și duce o viață dublă. Pentru familia sa, Relu Oncescu este un șofer de taxi normal. Nimeni nu bănuiește că lucrează ca colecționar pentru Căpitanu, un mafiot local. Nici una dintre cele două lumi în care trăiește nu știe nimic despre cealaltă.

Moșteniri (11 octombrie)

Eroii și ticăloșii emblematici din The Vampire Diaries și The Originals au lăsat o moștenire de dragoste și familie care continuă în Legacies, o serie incitantă care spune povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la Școala Salvatore pentru Tineri și Talentați. Premiera celui de-al doilea sezon.

Charmed (12 octombrie)

Lui Mel și Maggie le este greu să meargă după moartea tragică a mamei lor. Fetele trebuie să se confrunte cu o altă veste neașteptată când află că au o soră mai mare pe nume Macy. Printre atâtea emoții, tinerele își dau seama că au puteri uimitoare. Premiera sezonului 2.

Gomorra (24 octombrie)

Gomorra povestește despre Camorra, mafia violentă napolitană, din punctul de vedere al lui Ciro. Tânărul este mâna dreaptă a liderului clanului, Pietro Savastano și știe mai bine decât oricine ce înseamnă loialitatea. Premiera primului sezon.

Silicon Valley (28 octombrie)

Silicon Valley se află în goana modernă a aurului de înaltă tehnologie, care își are nucleul în Silicon Valley, unde cei mai capabili să reușească sunt cel mai puțin capabili să o gestioneze. Premiera celui de-al șaselea sezon.

Wataha (30 octombrie)

Povestea începe cu un atac cu bombă care ucide ofițerii din unitatea de grăniceri staționată în Munții Bieszczady. Numai unul dintre ei supraviețuiește. Căpitanul Rebrow (Leszek Lichota) își pierde prietenii și iubita lui Ewa în atac. Premiera celui de-al treilea sezon.

* Happy Android are colaborări prin afiliere. Acestea nu influențează conținutul editorial, deși ne ajută să finanțăm webul obținând comisioane pentru vânzarea de produse prin linkuri afiliate.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .