Xiaomi Mi 8 în analiză, high-end brutal cu 6 GB RAM și Snapdragon 845

Cel mai de succes producător asiatic din ultimii ani a revenit cu un nou top de gamă, Xiaomi Mi 8 . Dar acum Mi 7 nu juca? Potrivit Xiaomi, ei au sărit direct de la Mi 6 la Mi 8 pentru a coincide cu a opta aniversare a mărcii. Dar lăsând aceste efemeride deoparte, ce ne oferă acest nou adversar al Samsung, iPhone și Huawei?

În recenzia de astăzi analizăm Xiaomi Mi 8 , un terminal high-end care este pus în vânzare la un preț cu adevărat competitiv, ținând cont de componentele pe care le poartă această fiară. Hei și are și o crestătură ! Ce „ chorprecha” !

Xiaomi Mi 8 în analiză, o experiență premium pentru o jumătate de iPhone X

Xiaomi Mi 8 este o fiară din toate punctele de vedere. Uită-te doar la performanța sa de 271.164 de puncte din Antutu pentru a ști că acest telefon este un lucru foarte serios. S-ar putea să ne placă designul mai mult sau mai puțin, iar absența mufei pentru căști ne poate supăra mai mult sau mai puțin, dar știind că puteți obține telefoane de cea mai bună calitate pentru mult mai puțin decât ceea ce ne costă un Samsung Galaxy S9 ieșit din cuptor sau ultimul iPhone de serviciu, este cel puțin o ușurare pentru majoritatea muritorilor.

Proiectare și afișare

Mi 8 are un ecran AMOLED de 6,21 inch cu rezoluție Full HD + (2248 x 1080p) și o densitate a pixelilor de 402 ppi. Un ecran infinit cu un raport de aspect 18: 7: 9 care folosește celebra crestătură sau crestătură pentru a ocupa spațiul maxim posibil pe partea din față.

În ceea ce privește designul, găsim evoluția logică a lui Mi 6 , apropiindu-ne vizual de iPhone X datorită crestăturii inevitabile pe care nu o putem evita să vedem în fiecare nou vârf de gamă presupus cool care iese pe piață.

Nu există nicio îndoială că finisajul este sobru și de înaltă calitate: carcasă cristalizată, camere verticale cu o proeminență mică, cititor de amprente pe spate și margini curbate din aluminiu cu finisaj mat. Bine.

Acest Mi 8 are dimensiuni de 15,49 x 7,48 x 0,76 cm, o greutate de 175 de grame și este disponibil în negru, albastru, alb și auriu.

Puterea și performanța

Intrând în curajul acestui Xiaomi Mi 8 descoperim un hardware mai mult decât de dorit. Pe de o parte, avem un SoC Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core care rulează la 2,8 GHz și, pe de altă parte, o memorie RAM de 6 GB LPDDR4x împreună cu 128 GB de spațiu intern - nu poate fi extins, da-. În sistemul de operare avem un Android 8.0 Oreo cu strat Xiaomi MIUI 9.5.

Frumos este un timp, da.

Cu aceste răchită, la nivel de performanță nu există prea multe care să reziste noului flagship Xiaomi - amintiți-vă că are peste 270.000 de puncte în Antutu-. Trage cu orice, nu există întârzieri, încetiniri sau opriri și, în general, este capabil să gestioneze fluid tot ce este pus în fața sa.

Ceea ce vom observa este că se încălzește puțin atunci când jucăm jocuri grele pentru o vreme. Ceva pe de altă parte, inevitabil, având în vedere subțirimea terminalului.

Un alt punct culminant, de data aceasta la nivel de software, este că oferă posibilitatea de a naviga prin gesturi, ascunzând astfel bara de navigare pentru a avea mai mult ecran. Unele gesturi foarte asemănătoare cu cele de pe iPhone X și care funcționează foarte bine: glisați de jos pentru a închide și glisați scurt de la marginea dreaptă pentru a reveni.

Camera și bateria

Camera Xiaomi Mi 8 nu este departe de restul componentelor. În spate, montează un obiectiv dual 12MP + 12MP (IMX363 Exmor RS de la Sony) cu diafragmă f / 1,8 și teleobiectiv pe al doilea senzor. Iar pentru partea din față, o cameră selfie puternică cu o rezoluție de 20MP și diafragmă f / 2.0 . Ceea ce nu este deloc rău.

Crestătura nu este doar pentru decor: undeva trebuia să pui toate aceste componente ...

În ceea ce privește autonomia, acest Mi 8 echipează o baterie de 3400mAh cu încărcare rapidă prin USB de tip C și încărcare wireless Qi. O baterie care este stoarsă la maximum și care vă permite să petreceți ziua calm, cu încărcări complete în puțin peste o oră și jumătate.

Conectivitate

În cele din urmă, în ceea ce privește conectivitatea terminalului, acesta are Bluetooth 5.0, Dual nano SIM, LTE, 4 × 4 MIMO WiFi și o conexiune NFC.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Mi 8 este acum disponibil la un preț de 599,99 USD, aproximativ 516 EUR , pe GearBest. Îl putem obține și de pe alte site-uri de încredere, cum ar fi AliExpress, începând de la 397,11 euro . O valoare cu adevărat atractivă pentru bani, care pune acest Mi 8 în centrul atenției celor mai pretențioși utilizatori.

Cu siguranță are punctele sale negative, precum un difuzor nu prea puternic sau absența unui jack (deși aduce un adaptor în cutie pentru portul USB C). În toate celelalte aspecte, un telefon remarcabil pentru oricine caută un smartphone elegant și puternic în jur de 500 de euro.

GearBest | Cumpărați Xiaomi Mi 8

AliExpress | Cumpărați Xiaomi Mi 8

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .