Xiaomi Redmi 4X în analiză: un terminal ieftin cu o baterie brutală - The Happy Android

Xiaomi a câștigat o binemeritată faimă internațională datorită telefoanelor sale de ultimă generație. Terminalele cu performanțe foarte bune la înălțimea celor mai bune mărci ale momentului. Toate acestea au fost parțial datorate raportului calitate / preț foarte bun cu care lucrează compania, o taxă pe care o transmite tuturor telefoanelor mobile pe care le aduce pe piață. Printre acestea, Xiaomi Redmi 4X , un terminal pe care l-am analizat în recenzia de astăzi.

Analiza Xiaomi Redmi 4X, pariul Xiaomi pentru gama medie-inferioară

Vorbim despre un terminal mid-range cu un raport calitate / preț imbatabil care abia depășește 100 de euro și în care se remarcă mai presus de toate bateria puternică cu care a fost echipat dispozitivul.

Afișare și aspect

Xiaomi Redmi 4X are un design elegant , foarte în concordanță cu restul terminalelor din casă, un design simplu, fără multe bibelouri, dar cu o fabricație consistentă. Are un corp metalic din aluminiu monocorp, cu 2 culori la alegere, șampanie auriu sau negru.

Ecranul Redmi 4X are un ecran IPS de 5.0 ”cu rezoluție HD (1280 x 720). Un ecran care arată destul de bine, cu un comportament acceptabil chiar și în aer liber.

Un telefon confortabil de ținut în mână datorită dimensiunilor sale „relativ” reduse și cu un ecran care, deși nu este Full HD (ceva greu de găsit, pe de altă parte, în terminalele din această gamă), funcționează în mod competent.

Puterea și performanța

Majoritatea terminalelor chinezești low-end tind să parieze pe procesoarele MTK, iar acest lucru trebuie să-i mulțumim lui Xiaomi, care a optat pentru un Snapdragon 435 Octa Core mai eficient la 1,4 GHz pentru Redmi 4X.

Însoțind procesorul, găsim 2 GB de RAM și 16 GB de stocare internă extensibilă până la 128 GB cu cardul. În ceea ce privește sistemul de operare, dispozitivul încorporează Android 6.0 (MIUI 8) pentru a muta utilajul. Nu este un terminal pentru a juca jocuri AAA, dar pentru utilizare zilnică și ca utilitar mobil, îndeplinește perfect.

Dacă căutăm ceva mai puternic, Redmi 4X are și o versiune de 3 GB de RAM + 32 GB de stocare .

Camera și bateria

În ceea ce privește camera, Xiaomi Redmi 4X încorporează un obiectiv spate de 13MP cu bliț și focalizare automată și o cameră foto selfie corectă de 5MP. O cameră foto bună care ne va permite să facem fotografii bune atâta timp cât nu suntem în locuri cu lumină slabă.

Aceasta este marea forță a acestui terminal, autonomia. Datorită celor mai mult decât recunoscători 4100mAh , Xiaomi Redmi 4X este capabil să ofere un nivel franc de remarcabil de autonomie între încărcare și încărcare. Dacă căutăm un telefon ieftin cu o rezistență peste medie, aceasta poate fi una dintre cele mai bune opțiuni disponibile astăzi.

Preț și disponibilitate

După cum am menționat la început, raportul calitate / preț al telefoanelor mobile Xiaomi aproape întotdeauna se limitează la excelență. În acest caz, putem obține un Xiaomi Redmi 4X pentru 102,23 € , aproximativ 114,99 USD pentru schimbare. Pentru versiunea de 3 GB RAM + 32 GB spațiu de stocare, terminalul ajunge la 139,66 €, aproximativ 152,99 USD.

Un preț ajustat, care împreună cu bateria puternică pe care o încorporează, devin cele două mari active ale acestui terminal.

GearBest | Cumpărați Xiaomi Redmi 4X (2 GB RAM + 16 GB ROM)

GearBest | Cumpărați Xiaomi Redmi 4X (3 GB RAM + 32 GB ROM)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .