Cum să folosiți Android ca o punte pentru a transmite de pe mobil la TV - The Happy Android

Nu am scris conținut nou toată săptămâna. Mi-am petrecut întregul weekend încercând un nou truc și am vrut să scriu o postare despre acest subiect, dar încă nu am făcut-o să funcționeze, așa că deocamdată articolul a fost complet în jgheab. Deocamdata! De aceea am de gând să scriu cel puțin un mini-post pentru ca acest lucru să nu semene cu deșertul ...

Astăzi voi vorbi despre Allcast, o aplicație pentru Android care vă permite să trimiteți conținut multimedia de pe un dispozitiv Android și să îl redați la televizor. Cum?

Prin oricare dintre aceste dispozitive:

 • Chromecast
 • Amazon Fire TV
 • Apple tv
 • Xbox 360, Xbox One
 • Roku
 • WDTV
 • Televizoare inteligente de la Samsung, Sony sau Panasonic
 • Alte redare DLNA

Lucrul bun despre toate acestea este că, chiar dacă nu aveți niciuna dintre jucăriile menționate mai sus, puteți utiliza și un smartphone Android vechi care are o ieșire HDMI încorporată și îl puteți folosi ca o punte. Și întrucât aceasta este metoda care necesită cel mai mult sos și este cea mai ieftină, este cea pe care o voi profita pentru a o explica. Pentru aceasta avem nevoie doar de:

 • Un cablu HDMI
 • Un adaptor HDMI mini - HDMI

Procesul de configurare a întregului bar pe plajă este după cum urmează:

 • Mai întâi instalăm aplicația AllCast pe dispozitivul Android pe care îl vom folosi ca transmițător pentru video / imagini / muzică. O puteți descărca făcând clic AICI .
 • Apoi instalăm aplicația AllCast Receiver pe Android cu ieșire HDMI . O puteți descărca de AICI .
 • Conectați cablul HDMI la receptorul Android utilizând adaptorul HDMI mini - HDMI și conectați-l la televizor.

Acum totul este gata. Acum trebuie doar să lansăm AllCast Receiver pe receptorul pe care l-am conectat la televizor și să facem același lucru cu aplicația AllCast de pe dispozitivul de trimitere (care este locul în care avem tot conținutul multimedia pe care dorim să îl redăm pe marele ecran).

Acum este timpul să alegem fotografiile, muzica sau videoclipurile pe care vrem să le redăm la televizor. Ca punct interesant, trebuie remarcat faptul că această aplicație nu numai că ne permite să reproducem conținutul pe care l-am stocat pe dispozitivul nostru, ci ne va permite, de asemenea, să lansăm fișierele multimedia pe care le-am stocat în Google Drive, Google+ sau Dropbox .

Ca dezavantaj, trebuie să evidențiem limita de 5 minute. După acest timp, aplicația ne va deranja cu un anunț, dar dacă sunteți cu adevărat mulțumit de AllCast, puteți obține versiunea plătită care costă 3,65 euro (aproximativ 3,5 USD) și puteți uita complet de reclama.

Când am instalat AllCast, mi-a venit în minte să caut o remediere care să-mi permită redarea multimedia de pe PC și, deși există câteva pagini care vorbesc despre subiect, aș recomanda să nu zgâriați prea mult. În toate cazurile, este sugerat să folosiți un emulator Android pe computer și să instalați AllCast pe emulator, dar testele mele de până acum au fost total dezamăgitoare. În rest, o modalitate bună de a reda multimedia de pe mobil sau tabletă fără prea mult efort.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .