Honor View 20: Analiza aprofundată - Uite, o mică gaură! - Androidul fericit

Au trecut câteva săptămâni de când a aterizat noul terminal premium Huawei pentru gama medie-superioară, Honor View 20 . Un telefon în care marea noutate este crestătura sau gaura din interiorul ecranului, unde a fost amplasată camera. Este înlocuitorul natural al notchului „uneori iubit, uneori urât” pe care l-am văzut atât de mult anul trecut în multe telefoane de ultimă generație.

În general, se remarcă prin raportul bun calitate-preț, deoarece include multe caracteristici ale unui flagship fără a valora la fel ca un top al gamei de 800 sau 900 de euro. Deși are și neajunsurile sale, cum poate fi altfel. Sa vedem!

Recenzie Honor View 20, un telefon premium cu ecran perforat și hardware excelent

În recenzia de astăzi vom face o recenzie bună la Huawei Honor View 20 . Pentru aceasta, vom analiza mai întâi caracteristicile sale tehnice și apoi vom intra în problemă examinând atât aspectele sale pozitive, cât și cele negative. În cele din urmă, vom vedea ce părere au experții și vă voi oferi, de asemenea, propria mea apreciere în acest sens.

Specificatii tehnice

Printre specificațiile Honor View 20 se numără procesorul său mare Kirin, o baterie puternică și o cameră din spate cu o rezoluție aproape înfricoșătoare.

 • Ecran IPS de 6,4 inci cu rezoluție Full HD + (2310x1080p) și o densitate a pixelilor de 398ppi.
 • Kirin 980 Octa Core 2,6 GHz SoC.
 • GPU Turbo 2.0
 • 6 GB de memorie RAM LPDDR4X. Este disponibilă și versiunea de 8 GB.
 • 128 GB / 256 GB de memorie internă care nu poate fi extinsă.
 • Cameră din spate de 48MP cu diafragmă f / 1,8 și o dimensiune a pixelilor de 0,800 µm.
 • Cameră frontală de 25MP cu diafragmă f / 2.0.
 • Baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă prin USB de tip C.
 • Android 9.0 Pie.
 • Strat de personalizare Magic UI.
 • Bluetooth 5.0.
 • Conectivitate NFC.
 • Slot dual SIM.
 • Securitate biometrică: recunoașterea feței și detectarea amprentelor digitale (situată pe spate).
 • Disponibil în culorile Phantom Blue, negru și roșu.

Huawei Honor View 20 Highlights (The Good)

Primul lucru care ne lovește despre Huawei Honor View 20 este aspectul său. Are o carcasă de sticlă unibody curbată cu reflexe care denotă modele vizuale în formă de V. Ceva care este încă un detaliu, dar face ca terminalul să arate cu adevărat incredibil.

ecran

În ceea ce privește ecranul, deși nu este un AMOLED, are luminozitate și unghiuri de vizualizare foarte bune. Are o gaură în ecran, da, dar este mai discret decât în ​​alte telefoane mobile care tocmai au fost lansate. O crestătură care se află la înălțimea barei de notificare și care, ca și crestătura clasică, poate fi ascunsă prin adăugarea unei bare negre în marginea superioară a ecranului.

performanţă

Performanța telefonului este de la sine înțeles că are un nivel foarte ridicat. Avem un Kirin 980 la 2,6 GHz și până la 8 GB RAM, ceea ce ne oferă un rezultat Antutu de 305.000 de puncte, o cifră la îndemâna a foarte puține telefoane. Un fapt pe care l-am văzut reflectat în recenziile diferiților experți este cât de bine se comportă Honor View 20 când vine vorba de jocuri. Fără decalaje, fără scuturări, ceva de care ar trebui să solicităm oricărui telefon mobil care depășește 500 de euro.

Un alt punct plus, atunci când vine vorba de software, este că vă permite să clonați aplicații în mod nativ. Acest lucru ne permite să folosim mai multe conturi ale aceleiași aplicații simultan.

aparat foto

În secțiunea fotografică, Honor View 20 montează o cameră dublă de 48MP cu un senzor suplimentar de tip „Time of fly” (TOF 3D) care servește ca suport pentru a îmbunătăți calitatea selfie-urilor și pentru a obține un efect de bokeh bun de estompare. Un obiectiv care oferă fotografii clare, cu o gamă dinamică ridicată și funcționează foarte bine în medii cu lumină slabă și pe timp de noapte.

Camera selfie oferă, de asemenea, un obiectiv AR: ceva care ne ajută să facem o prostie din când în când și să ne schimbăm fața cu cea a unei păpuși 3D (un câine, un pinguin, un marțian, un robot etc.) în timp ce vorbim și facem gesturi. Ceva de care probabil ne vom plictisi după prima lună de utilizare, dar hei, iată-l.

Un alt aspect pe care nu îl putem ignora și care este cool pentru o lungă perioadă de timp este că are o mișcare super lentă la 960 fps. De asemenea, vă permite să înregistrați la rezoluție 4K și să aplicați efecte video în timp real (cum ar fi afișarea simultană a persoanelor în culori și a fundalului în alb și negru).

Baterie

Autonomia este un alt punct forte al acestui terminal. Echipează o baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă (1 oră și 20 de minute pentru a ajunge la 100%) cu 24 de ore de utilizare intensivă și 8 ore de ecran pornit. Ceva care se traduce în aproximativ două zile de utilizare normală.

De asemenea, conectivitatea iese destul de bine, cu o antenă triplă WiFi și GPS dual gestionat de AI care ajută la obținerea unei conexiuni mai bune.

În cele din urmă, menționați că menține ieșirea audio de 3,5 mm, oferind un sunet decent atât în ​​căști, cât și în difuzoare. La fel, sistemul include software de calibrare a sunetului, lucru care oferă utilizatorului o marjă de manevră mai mare în acest sens.

Aspecte negative ale Honor View 20 (rău)

Acestea sunt cele mai strălucitoare și mai dulci pete ale View 20 de la Huawei, dar, desigur, are și partea sa întunecată cu detalii ocazionale, nu atât de pozitive. Acestea sunt cele mai de remarcat:

 • Grosime. Honor View 20 trebuie să găzduiască o baterie mare, ceea ce face ca telefonul să fie puțin mai gros decât era de așteptat și ușor greu. Sunt doar 180 de grame, ceea ce nu înseamnă mult, iar aderența este destul de bună, dar este totuși un punct de menționat.
 • Ecranul oferă culori ușor suprasaturate, iar calibrarea din fabrică este oarecum rece. Ceva pe care, pe de altă parte, îl putem modifica din setările de temperatură și culoare ale ecranului.
 • Camera din spate este setată implicit la 12MP. Dacă vrem să facem fotografii în 48MP va trebui să ajustăm rezoluția manual.
 • Modul portret nu este rău, dar ar putea fi ceva mai bun. Uneori, aceasta nu decupează bine persoana din fundalul imaginii, oferind rezultate artificiale puțin în anumite ocazii.
 • Stratul de personalizare Magic UI poate fi îmbunătățit la nivel estetic. Nu oferă modificări în comparație cu EMUI (este practic același strat).
 • Nu oferă extinderea memoriei prin SD.
 • Nu este rezistent la apă.
 • Nu are încărcare wireless.

Zvonul despre eroarea ecranului: Există degradarea imaginii în partea de jos a panoului?

Acesta este un subiect pe care l-am menționat deja săptămâna trecută în acest alt POST . Se pare că un utilizator a detectat o problemă pe ecran care face ca marginea de jos să se afișeze cu o ușoară umbră. Este adevărat sau este doar un zvon?

Personal, sunt mai înclinat să cred că este o unitate defectă, deoarece nu pare că există mai mulți utilizatori afectați de aceeași problemă. Am încercat să caut mai multe referințe despre această problemă și la început mi se pare un caz izolat. Desigur, este ceva care merită menționat, în cazul în care mai multe cazuri de acest gen ies la iveală în viitor.

Preț și disponibilitate

La momentul scrierii, Honor View 20 are un preț de aproximativ 549 de euro pe Amazon în versiunea sa de 6 GB RAM + 128 GB . Cel mai puternic model de 8 GB RAM + 256 GB este disponibil în prezent și la 599,99 euro.

Opinia și evaluarea finală a Huawei Honor View 20

Pentru a închide puțin această analiză, vom analiza opiniile experților care au avut acest terminal în mâinile lor. De data aceasta aducem ratingurile lui Xataka, Topes de Gama și ComputerHoy (le puteți vedea analiza video făcând clic pe nume).

Engadget: „Prima încercare a lui Honor pe un ecran perforat a mers bine. Telefonul este distinctiv și curios pe mai multe niveluri. Un telefon care oferă în toate privințele. Poate că software-ul ar trebui să se îmbunătățească pentru viitor. "

Topul gamei: „Raportul calitate-preț al acestui Honor View 20 m-a încântat. Adevărul este că este unul dintre cele mai bune telefoane din gama sa de prețuri ”.

ComputerHoy: „Ne confruntăm cu un telefon mobil care, deși are unele„ dar ”, este unul dintre cele mai rotunde de pe piață din acest an. În mod clar un smartphone de recomandat ".

În ceea ce privește evaluarea mea personală, primul lucru care îmi vine în minte este că este un telefon scump (ce putem face, eu sunt un utilizator mai fidel pentru gama medie). Acest lucru în sine nu este un lucru rău, atâta timp cât oferă performanțe bune. În acest sens, Honor View are o serie de funcționalități care sunt foarte apropiate de gama high-end, cu o valoare pentru bani care poate merita foarte mult dacă căutăm calitate în doze mari, dar fără a atinge prețuri exorbitante. de pe un Galaxy S9 sau un Huawei P20 Pro.

Afișajul perforat nu este ceva ce am amânat și îl văd mai mult ca un mod decât orice altceva. Ceea ce mă îngrijorează este acea presupusă degradare a ecranului, dar repet: nu pare ceva departe de a fi generalizat. Așa că cred că dacă aș putea să-l obțin la un preț bun, aș fi mai mult decât mulțumit de el.

Amazon | Cumpărați Honor View 20

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .