Cum să trimiteți mesaje autodistructive pe WhatsApp: Kaboom!

WhatsApp se gândește întotdeauna la noi funcții. Anul trecut am putut începe să ne bucurăm de apeluri video și conversații criptate end-to-end. Din păcate, mesajele care se autodistrug nu fac încă parte din repertoriul WhatsApp . Prin urmare, dacă dorim să trimitem mesaje care sunt distruse automat , va trebui să folosim o aplicație terță parte: Kaboom .

Cum să trimiteți mesaje prin WhatsApp care sunt distruse automat

Kaboom este o aplicație gratuită și este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS . Datorită acestei aplicații putem scrie un mesaj sau atașa o imagine la unul dintre contactele noastre WhatsApp, apoi putem seta o limită de timp sau un anumit număr de vizualizări. După ce s-a scurs timpul sau limita stabilită, mesajul va fi șters definitiv .

Cum funcționează Kaboom?

Primul pas în trimiterea acestor tipuri de mesaje autodistructive este instalarea aplicației.

Înregistrați-vă QR-Code Kaboom - Autodistructiv Post dezvoltator: AnchorFree GmbH Preț: De anunțat Descărcați QR-Code Kaboom - Autodistructiv fotografii și texte Dezvoltator: Anchor Free Inc Preț: Gratuit

Odată ce instrumentul este instalat și deschis, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne scriem numele . Apoi, putem pur și simplu să adăugăm o fotografie / imagine sau să scriem un mesaj text , așa cum am face din WhatsApp.

Dacă facem clic pe pictograma cronometru situată în colțul din stânga jos al ecranului, vom determina limita de timp sau numărul de vizualizări înainte ca mesajul să se autodistrugă.

Când vom avea mesajul gata, va trebui doar să facem clic pe pictograma „ trimitere ” și să facem clic pe aplicația WhatsApp .

Când selectăm contactul către care dorim să trimitem mesajul, vom vedea că ceea ce ajunge nu este mesajul nostru ca atare, ci un link.

Dând clic pe acest link, receptorul va putea deschide mesajul pe care i l-am trimis. Odată ce termenul a expirat, mesajul / imaginea vor fi șterse și nu vor fi accesibile .

Puteți trimite mesaje autodistructive către alte aplicații precum Line, Gmail sau Facebook Messenger?

Raspunsul este da. Putem folosi Kaboom pentru a trimite mesaje către orice aplicație care permite „partajarea lucrurilor”. Practic, tot ce facem este să împărtășim un link , care este cel care ne duce apoi la conținutul mesajului. Așadar, îl putem folosi cu e-mail, WhatsApp, Line, Google Drive, Twitter, Tumblr și chiar cu mesaje SMS .

Este sigur să trimiteți mesaje prin Kaboom?

AnchorFree , dezvoltatorii aplicației, asigură că obiectivul lor este de a oferi securitate în comunicațiile prin Internet. Pentru a garanta securitatea mesajelor pe care le trimitem, aceștia folosesc un VPN Hotspot Shield pentru a canaliza toată activitatea web și a crea un tunel personalizat pentru fiecare utilizator , asigurând astfel intimitatea totală a mesajelor. Acest lucru ne garantează foarte mult că aceste informații vor ajunge doar acelor persoane cu care alegem să le împărtășim conținutul. Desigur, numai până când mesajul se autodistruge.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .