Cele mai bune 10 aplicații pentru streaming de muzică

Vremurile se schimbă. Acum câțiva ani, dacă doreai să asculți muzică de pe telefonul tău mobil, cel mai obișnuit lucru era să descarci câteva melodii de pe Internet sau să rupi unele dintre albumele tale preferate în mp3 și să le transferi pe telefonul tău mobil. Singurul dezavantaj era că erai limitat la discografia ta „fizică” (cu excepția cazului în care descărcai înregistrările de pe internet) și la capacitatea de stocare a telefonului tău mobil.

Toate acestea s-au schimbat când Spotify a ajuns la masă și aplicațiile pentru a asculta muzică în streaming au devenit din ce în ce mai populare: nu mai era necesar să descărcați sau să copiați nimic: streamingul era aici pentru a rămâne. Noi, iubitorii de muzică, nu am putea avea mai mult noroc.

Cele mai bune aplicații de muzică în flux pentru Android și iOS

Dar lucrul nu se termină aici. Spotify este doar vârful de lance al unei serii de aplicații de muzică în flux care ne permit să ascultăm muzică într-un mod diferit . Poate că una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui tip de aplicație este capacitatea sa de a ne oferi muzică nouă și necunoscută pe baza gusturilor noastre muzicale. Îți place Radiohead ( înlocuiește „Radiohead” aici cu formația ta preferată )? Nu vă faceți griji, Spotify o știe și vă va arăta o mulțime de grupuri similare sau conexe. Ce este cool? Ei bine, asta nu este tot ... Iată 10  dintre cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică în flux pe dispozitivul dvs. Android sau iOS. Sa mergem acolo!

Spotify, regele muzicii în flux

Deși nu este singura aplicație pentru a asculta muzică de pe un telefon mobil, aș îndrăzni să spun că este cea mai populară de pe piață. În versiunea gratuită, puteți crea liste de redare, puteți urmări trupele preferate și o varietate infinită de genuri și stiluri muzicale. Ceea ce îmi place cel mai mult la Spotify este abilitatea sa incredibilă de „vânătoare de comori”. În funcție de melodiile pe care le-am ascultat, Spotify ia o notă bună și face sugestii de grupuri similare care ne-ar putea plăcea, ceea ce înseamnă că avem întotdeauna noi grupuri de ascultat în dormitor.

În plus, oferă o listă de redare personalizată pentru fiecare utilizator numită „Descoperire săptămânală”, unde la fiecare 7 zile Spotify creează o listă de redare doar pentru dvs., cu muzică legată de gusturile dumneavoastră . Dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru serviciul Premium, versiunea gratuită funcționează minunat atâta timp cât nu vă deranjează să auziți din când în când reclama ocazională. Ai nevoie să afli mai multe? Iată câteva trucuri pentru Spotify, astfel încât să puteți vedea tot ce este capabil de această aplicație.

Descărcați QR-Code Spotify: muzică și podcast-uri Dezvoltator: Spotify Ltd. Preț: gratuit Descărcați QR-Code Spotify: muzică și podcast-uri Dezvoltator: Spotify Ltd. Preț: Gratuit +

SoundCloud, aplicația emergentă

SoundCloud are peste 100 de milioane de descărcări și adevărul este că sunt mulți oameni care nici măcar nu știu că există. Are un design foarte elegant și foarte ușor de utilizat. Îmi place interfața . Un alt punct în favoarea sa este că vă permite să treceți piesele înainte și să le săriți și le puteți eticheta și adăuga comentarii.

Ca punct negativ aș spune că nu are atât de multe melodii ca alte platforme și este posibil să căutați ceva și să nu fie acolo. Dar hei, iertată pentru că este atât de drăguță. Înregistrarea este necesară, dar vă puteți folosi contul Facebook sau Google pentru a vă conecta . O aplicație foarte bună pentru a asculta muzică în flux pe telefonul nostru Android sau iPhone.

Descărcați QR-Code SoundCloud - Muzică, audio, mixaje și podcast Dezvoltator: SoundCloud Preț: gratuit Descărcați QR-Code SoundCloud - Muzică și audio Dezvoltator: SoundCloud Ltd. Preț: Gratuit +

Amazon Music, pentru abonații Prime

Dacă aveți un abonament Amazon Prime, cu siguranță trebuie să instalați Amazon Music pe mobil. Abonații Prime au acces gratuit la catalogul Amazon Music cu peste 2 milioane de melodii . Deși poate părea o cifră foarte mare, adevărul este că, dacă căutați melodii foarte recente sau puțin ciudate, cel mai probabil nu le veți găsi.

Unde le veți găsi este pe Amazon Music Unlimited , care este versiunea premium a aceluiași serviciu (9,99 € pe lună). Aici vom găsi de toate: în total peste 60 de milioane de melodii din toate genurile muzicale.

Descărcați QR-Code Amazon Music: Ascultați și descărcați muzică populară Dezvoltator: Amazon Mobile LLC Preț: gratuit Descărcați QR-Code Amazon Music Dezvoltator: AMZN Mobile LLC Preț: Gratuit +

Tidal, streaming pentru puristi si audiofili

Tidal este o altă dintre marile platforme de streaming de astăzi. Oferă peste 60 de milioane de melodii în înaltă fidelitate și fără reclame. De asemenea, încorporează peste 250.000 de videoclipuri muzicale și documentare exclusive.

Compania este de origine suedeză, deși a fost achiziționată de rapperul Jay Z în 2015, după care a fost relansată printr-o campanie publicitară masivă. Are o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile .

Descărcați TIDAL QR-Code - Streaming muzical Dezvoltator: TIDAL Preț: gratuit Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Deezer, alternativa

Deezer nu inventează roata, dar nici nu are nevoie de ea. Este o aplicație foarte asemănătoare cu Spotify, cu sugestii și recomandări bazate pe gusturile dvs., cu o interfață curată și foarte ușor de gestionat.

Unul dintre lucrurile care îmi plac la Deezer este că, atunci când îl porniți pentru prima dată, vă oferă un mic chestionar despre grupurile și stilurile de muzică care vă plac și astfel, prima dată când intrați, veți avea deja o mulțime de muzică nouă de descoperit și ascultat . Deezer vă permite, de asemenea, să vă conectați cu contul dvs. Gmail sau Facebook. Haide, o altă aplicație pentru a asculta muzică în streaming, dar nimic de reproșat: bun, frumos și ieftin.

Descărcați QR-Code Deezer Music Dezvoltator: Deezer Mobile Preț: gratuit Descărcați QR-Code Deezer: Radio și muzică MP3 Dezvoltator: DEEZER SA Preț: Gratuit +

Apple Music

Platforma de muzică streaming a Apple. Când instalați aplicația, aceasta face o copie de rezervă a bibliotecii de melodii și o încarcă în cloud. Apple Music are un repertoriu larg de melodii atât vechi, cât și recente, cu playlisturi personalizate și recomandări.

De asemenea, vă permite să descărcați melodii pentru a le asculta offline și are detalii interesante, cum ar fi un motor de căutare versuri. Cu toate acestea, ne confruntăm cu un serviciu de abonament (9,99 EUR pe lună), așa că va trebui să mergem la cutie pentru a ne bucura de el, deoarece nu există o versiune gratuită. Desigur, are o perioadă de încercare gratuită extinsă de 3 luni.

Descărcați QR-Code Apple Music Dezvoltator: Apple Inc. Preț: gratuit Descărcați QR-Code Music Dezvoltator: Apple Preț: Gratuit

Muzica pe YouTube

Muzica YouTube este ca YouTube normal, dar eliminând totul și lăsând doar videoclipurile, concertele live și muzica în general. Interfața este destul de intuitivă și ușor de utilizat, deși dacă folosim versiunea gratuită a YouTube Music, dacă oprim ecranul sau schimbăm aplicația, muzica nu mai este redată. Desigur, putem plăti și abonamentul de 9,99 € pe lună pentru a avea experiența completă și fără reclame. Are o lună de încercare gratuită.

Descărcați QR-Code YouTube Music Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit Descărcați QR-Code YouTube Music Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit +

TuneIn: ascultați posturi de radio din întreaga lume în streaming

TuneIn este aplicația pentru a asculta radio online prin excelență . Vă permite să ascultați toate posturile locale, pe lângă ... restul posturilor din lume. Are posturi de radio clasificate după stiluri muzicale, precum și canale de știri, canale sportive și chiar podcasturi.

TuneIn este o aplicație gratuită care nu necesită înregistrare, dar dacă plătiți pentru un abonament Premium veți vedea toate anunțurile dispar și puteți, de asemenea, să înregistrați tot ceea ce ascultați . Aplicație foarte recomandată în întreaga listă de aplicații pentru a asculta muzică în flux oferită atât de Android, cât și de iOS.

Descărcați QR-Code TuneIn Radio: sport, știri, muzică, podcast-uri Dezvoltator: TuneIn Inc Preț: gratuit Descărcați QR-Code TuneIn Radio: știri, muzică Dezvoltator: TuneIn Preț: Gratuit +

LiveXLive: una dintre cele mai bune aplicații pentru a asculta muzică în streaming ... numai pentru SUA și Canada

LiveXLive (cunoscută anterior sub numele de Slacker Radio) este o altă aplicație de muzică de streaming de referință pe Google Play. Din păcate , este disponibilă doar în SUA și Canada , așa că pentru persoanele ca mine care trăiesc în afara granițelor lor, această aplicație pur și simplu nu funcționează pentru noi.

Oricum, rămân cu dorința de a-l încerca, deoarece are recenzii foarte bune și peste 50 de milioane de descărcări pe Google Play, așa că, dacă vreun cititor s-a putut bucura de el, nu ezitați să lăsați un comentariu cu părerea dvs. despre asta. Am multe intrigi! Este la fel de bun pe cât pare?

Înregistrați-vă QR-Code LiveXLive - Streaming muzică și evenimente live Dezvoltator: Slacker Inc. Preț: De anunțat Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Pandora: Muzică și podcast-uri

O altă aplicație de vârf în care există și că ... oh surpriză! Nici în Spania nu este disponibil. Din fericire putem instala Pandora făcând un mic „truc” (faceți clic AICI pentru a afla despre ce este vorba). Această aplicație vă permite să creați posturi de radio pe baza grupurilor și melodiilor dvs. preferate . Tare nu?

Are peste 100 de milioane de descărcări, deci trebuie să aibă ceva care să îi placă atât de multor oameni. Este o aplicație gratuită, dar necesită înregistrare. În plus, are opțiunea de alarmă și ceas cu alarmă, ceea ce pentru cei cărora le place să se trezească la muzică este o încântare. O altă aplicație excelentă pentru a asculta muzică în flux de pe mobil.

Înregistrați QR-Code Pandora - Streaming muzică, radio și podcast-uri Dezvoltator: Pandora Preț: De anunțat Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .