Cele mai bune 10 antivirusuri pentru Android Protejați-vă terminalul!

Antivirusul este un tip de aplicație foarte controversat pe Android . Mulți cred că nu sunt necesare, dar există anumite cazuri în care este esențial să aveți instalat un antivirus bun. Acestea sunt cele mai bune 10 antivirusuri pentru Android.

Chiar trebuie să instalez un antivirus pe telefonul sau tableta mea?

Înainte de a începe este convenabil să clarificați acest punct. Dacă instalăm aplicații din magazinul oficial Google pentru Android - adică Play Store - și nu ne-am modificat terminalul pentru a avea permisiuni de root, nu vom avea probleme majore dacă nu instalăm un antivirus. La fel este. Amintiți-vă că acum chiar și Google Play are propriul antivirus integrat.

Cu toate acestea, dacă suntem obișnuiți să instalăm aplicații din depozite mai puțin sigure -de exemplu, Aptoide-, fișiere APK sau avem permisiuni root , atunci lucrurile se schimbă. Un antivirus bun ne va împiedica să primim o sperietură urâtă cu orice malware sau infecție care se poate strecura în terminalul nostru.

Cele mai bune 10 aplicații antivirus pentru Android

Să mergem la mizerie. Dacă căutăm acea protecție suplimentară pe care ne-o oferă faptul de a avea un antivirus competent și eficient pe Android, acestea sunt cele mai bune alternative gratuite și plătite pe care le putem găsi astăzi pe piața aplicațiilor.

Bitdefender Antivirus Free / Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Bitdefender Mobile Security este probabil cel mai bine plătit antivirus din jur (aproximativ 15 USD pe an, cu o perioadă de încercare gratuită de 14 zile). Are un pachet foarte complet de instrumente: analize malware, confidențialitate cont, blocare aplicații, securitate web, antifurt și un modul de securitate WearON pentru ceasuri inteligente .

Descărcați QR-Code Bitdefender Mobile Security & Antivirus Dezvoltator: Bitdefender Preț: Gratuit

Alternativa total gratuită, Bitdefender Antivirus Free este o aplicație bună, dar oferă doar protecție împotriva malware-ului - ceea ce nu este rău, dacă căutăm doar acest tip de protecție.

Descărcați QR-Code Bitdefender Antivirus Gratuit Dezvoltator: Bitdefender Preț: Gratuit

Norton Antivirus și Securitate

Antivirusul Norton oferă o protecție excelentă împotriva malware-ului, iar în versiunea gratuită are o serie de funcții, cum ar fi blocarea terminalului prin SMS , care este plătit în alte servicii similare.

Dacă căutăm o protecție mai mare, acesta oferă, de asemenea, un plan premium cu blocare a apelurilor, locație la distanță, instrumentul App Advisor, backup al contactelor noastre și multe altele. Symantec a reușit să dezvolte o aplicație cu adevărat eficientă.

Descărcați QR-Code Norton Mobile Security și Antivirus Dezvoltator: NortonMobile Preț: Gratuit

ESET Mobile Security & Antivirus

Antivirus excelent, cu protecție gratuită împotriva programelor malware în timp real, care include un simplu expert, analiza codului rău intenționat, anti-pescuit , locația GPS a terminalului prin trimiterea unui SMS și posibilitatea ca dispozitivul să sune și prin trimiterea, a unui SMS.

Versiunea cu plată oferă protecție pentru 5 dispozitive și audituri de securitate, antifurt și multe altele. Unul dintre cele mai bine cotate antivirusuri de către comunitatea de utilizatori cu 4,7 stele și peste 10 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code ESET Mobile Security & Antivirus Dezvoltator: ESET Preț: Gratuit

Kaspersky Internet Security

Un adevărat veteran precum Kaspersky nu ar putea lipsi de pe această listă cu cel mai bun antivirus pentru Android. La fel ca ESET, se bucură de un rating foarte bun, cu 4,7 stele și peste 10 milioane de descărcări.

Versiunea gratuită oferă scanări pentru malware, spyware, viruși și troieni , cu o versiune cu plată mai completă, care include blocarea aplicațiilor și protecția datelor personale, printre alte caracteristici adăugate.

Descărcați QR-Code Kaspersky Antivirus Android gratuit - Securitate Dezvoltator: Kaspersky Lab Switzerland Preț: Gratuit

Malwarebytes pentru Android

Versiunea pentru PC a Malwarebytes este cel mai bun anti-malware pe care l-am întâlnit. Îl folosesc de ani de zile și nu m-a dezamăgit niciodată. Versiunea sa mobilă pentru Android are, de asemenea, o stare de sănătate excelentă și la fel de eficientă. Nu consumă multe resurse , deci este antivirusul ideal pentru telefoanele vechi sau cu puțină chicha. Scanări și protecție în timp real .

Descărcați QR-Code Protecție Malwarebytes: Antivirus și Anti-Malware Dezvoltator: Malwarebytes Preț: Gratuit

Avira Antivirus Security

Un alt antivirus clasic pentru PC care are și o versiune bună pentru Android. Versiunea gratuită are mai multe caracteristici interesante: protecție împotriva virușilor și a confidențialității , protecție împotriva ransomware -urilor , blocarea apelurilor , gestionarea dispozitivelor și multe altele. Una dintre caracteristicile sale cele mai interesante este că caută prin contactele noastre și verifică dacă aceste adrese de e-mail au fost implicate într-o scurgere de date.

Descărcați QR-Code Avira Security 2020 - Antivirus și VPN Dezvoltator: AVIRA Preț: Gratuit

AVAST Mobile Security

AVAST Antivirus este mult mai mult decât un simplu scaner. Înainte era plătit, dar acum este complet gratuit - cu anunțuri integrate, da, pe care le putem elimina accesând versiunea premium -. Are peste 100 de milioane de descărcări, un rating de 4,5 stele și o gamă cu adevărat largă de funcționalități: motor antivirus, blocant de apeluri, antifurt, blocator de aplicații, firewall (root) , test de viteză WiFi și multe altele.

Descărcați QR-Code Avast Antivirus 2020 - Android Security | Gratuit Dezvoltator: Avast Software Preț: Gratuit

Securitate antivirus AVG

Un alt antivirus legendar gratuit pentru PC, care are și o versiune super populară pentru Android, cu peste 100 de milioane de descărcări. Este destul de ușor în comparație cu alte aplicații ale breslei, are o interfață plăcută, iar printre abilitățile sale include protecție în timp real, o bază de date care se actualizează frecvent , antifurt, ștergere de la distanță a dispozitivului, blocarea aplicațiilor și analiza securității WiFi , printre alții.

Descărcați QR-Code AVG AntiVirus și securitate pentru Android Gratuit 2020 Dezvoltator: AVG Mobile Preț: Gratuit

McAfee Mobile Security

Încheiem cu McAfee, un antivirus foarte reputat, care are o versiune total gratuită - cu publicitate pe care o putem elimina accesând premium - pentru Android. Dacă telefonul nostru mobil este furat, McAfee este capabil să facă o fotografie cu hoțul , precum și să blocheze și să șteargă datele de pe dispozitiv. Da domnule! În rest, oferă un serviciu antivirus bun, protecție la navigare și liste negre de numere de telefon, printre altele. Nu este deloc rău.

Descărcați QR-Code Mobile Security: Wi-Fi securizat cu VPN și antifurt Dezvoltator: McAfee LLC Preț: gratuit Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .