Cele mai bune 10 site-uri web pentru a descărca imagini de fundal în format Full HD și 4K

Imaginile de fundal sunt elementul estetic perfect pentru a da o notă personală ecranului computerului, mobilului sau tabletei noastre. În ocazii anterioare am vorbit despre platforme precum Walli și am analizat, de asemenea, unele dintre cele mai bune aplicații de fundal pentru Android. Astăzi, însă, ne vom concentra pe cele mai bune site-uri web de pe care să descărcăm unele dintre cele mai incredibile imagini de fundal de înaltă rezoluție de pe Internet .

În aceste site-uri vom găsi imagini de înaltă calitate, cu rezoluții de la Full HD la rezoluții 4K pentru cele mai avansate monitoare și ecrane. Un bun punct de întâlnire pentru a extinde colecția noastră de imagini de fundal cu material de primă clasă.

Cele mai bune site-uri pentru a obține imagini de fundal de calitate la rezoluție înaltă

Înainte de a începe descărcarea ca o nebunie, trebuie să ne amintim că ar trebui să obținem doar acele fundaluri care se potrivesc rezoluției ecranului nostru. De exemplu, dacă avem un monitor Full HD (1080p) ar trebui să folosim imagini de 1920 × 1080 pixeli, deoarece dacă folosim imagini mai mari sau mai mici, sistemul va trebui să le ajusteze și nu vom obține un rezultat util (în cazul imaginile vor apărea pixelate și, dacă sunt mai vechi, nu vom observa diferența).

1- Wallhaven

Wallhaven este unul dintre cele mai bune site-uri pentru a descărca imagini de fundal . Are un repertoriu extins de imagini la rezoluție foarte mare, variind de la Full HD la 2K și 4K Ultra HD. Cel mai bun dintre toate este calitatea generală a imaginilor de fundal, cu unele dintre cele mai bune ilustrații și artă digitală pe care le-am văzut de foarte mult timp.

Lângă fiecare imagine, avem un instrument de editare în care putem decupa imaginea pentru a se potrivi rezoluției de care avem nevoie. De asemenea, am găsit diverse date de interes, cum ar fi un link către lucrarea originală a autorului (pe site-uri precum Deviantart și altele), căutări după culori și o secțiune „etichete” pentru a descoperi imagini de fundal similare.

Du-te la Wallhaven

2- ArtStation

ArtStation este o platformă în care artiștii își pot expune lucrările și ilustrațiile, cu opțiunea de a cumpăra ediții tipărite în cazul în care dorim să atârnăm oricare dintre creațiile lor pe perete acasă. Cel mai bun dintre toate, toate ilustrațiile includ un buton de descărcare, astfel încât să le putem descărca și să le folosim ca tapet.

Inutil să spun că, atunci când se ocupă de imagini de expunere, toate au o rezoluție incredibilă, începând cu Full HD în cele mai multe cazuri. Dacă vă place orice piesă, pe lângă descărcarea acesteia, nu uitați să vă arătați sprijinul pentru artist lăsând un comentariu, un like sau cumpărând un poster / pânză. Există doar lucruri grozave!

Accesați ArtStation

3- Zedge

Zedge este un site dedicat imaginilor de fundal și tonurilor mobile . Are o colecție de cele mai eclectice imagini de fundal, care este actualizată zilnic și unde putem găsi de la ilustrații Dragon Ball, până la imagini de fundal Nike, jocuri video sau steaguri spaniole.

Trebuie să recunoaștem că da, există câteva imagini care prețuiesc o calitate brutală, mult peste medie. Una dintre cele mai recomandate surse pentru a descărca imagini de fundal de înaltă rezoluție pentru mobil. Apropo, este disponibil și în format de aplicație pentru Android.

Mergeți la Zedge

4- Imagini de fundal HD

Imagini de fundal HD este un site web care este actualizat zilnic cu imagini de fundal de înaltă rezoluție, de la 1080p în sus. Imaginile sunt selectate manual , astfel încât curatarea conținutului are o greutate foarte specifică în acest caz.

Pagina vă permite să organizați rezultatele după popularitate sau data încărcării, deși are și un motor de căutare și o listă de categorii (artă digitală, abstract, 3D, anime, vedete, sport, arhitectură etc.). În plus, la descărcare, pagina detectează rezoluția ecranului nostru și ne oferă formatul care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Putin mai mult s-ar putea cere. Singurul dezavantaj este că pentru a descărca o imagine trebuie să așteptăm 10 secunde, deci nu este cel mai confortabil lucru din lume dacă vrem să descărcăm multe fundaluri simultan.

Accesați Imagini de fundal HD

5- Reddit

Reddit este unul dintre cele mai mari puncte de întâlnire de pe Internet. Agregator de știri? Rețea socială? Adevărul este că pe Reddit există subforuri pentru tot felul de subiecte și, desigur, imaginile de fundal au și propria lor nișă. 2 dintre cele mai proeminente subreditări în acest sens sunt / r / wallpaper și / r / wallpapers.

Împreună au o comunitate de peste un milion și jumătate de utilizatori care încarcă constant imagini de fundal de înaltă rezoluție. Majoritatea imaginilor au dimensiunea 1920x1080p, deși există și o mulțime de imagini de 2K și 4K. Trebuie să vizitați.

Accesați / r / tapet

Accesați / r / imagini de fundal

6- Desktop-uri simple

Simple Desktops este un site web pentru cei care caută imagini de fundal minimaliste . DACĂ nu vă plac imagini de fundal supraîncărcate (de înțeles dacă suntem obișnuiți să avem multe pictograme pe desktop) aici veți găsi o mână bună de imagini simple și concise, precum și frumoase.

Toate fundalurile au o rezoluție minimă de 2880 × 1800 pixeli, ceea ce înseamnă că tot conținutul este la rezoluție foarte mare. Cel mai bun dintre toate, nici măcar nu există reclame.

Accesați Desktop-uri simple

7- Desktop Nexus

Desktop Nexus este o comunitate în care artiștii și fotografii își încarcă propriile imagini de fundal HD. Cel mai bun dintre toate este că putem interacționa cu ei, deoarece feedback-ul este foarte bine primit, fiind un spațiu excelent pentru schimbul de opinii, sfaturi și sfaturi. În plus, garderoba lui este pur și simplu impresionantă: are în prezent mai mult de un milion și jumătate de imagini de fundal disponibile pentru descărcare .

Dacă suntem adepți ai unui subiect specific, ne putem abona și la RSS-ul lor pentru a primi notificări atunci când este publicat un nou fond din categoria noastră preferată. Ca și în restul pânzelor profesionale ale breslei, toate imaginile de fundal sunt tăiate automat, astfel încât să se adapteze întotdeauna la rezoluția ecranului nostru. Putin mai mult s-ar putea cere.

8- WallpaperStock

WallpapersStock are una dintre cele mai variate colecții de imagini de fundal pe care le putem găsi în formatele HD, Full HD, 2K și 4K. Datorită meniului său lateral extins, putem selecta categoria care ne interesează (3D, animale, anime, filme, vedete, motor, natură, muzică etc.) și putem naviga printre mii și mii de imagini de fundal disponibile.

Un detaliu interesant este că, la fel ca InterfaceLIFT, pagina este capabilă să detecteze rezoluția ecranului dispozitivului nostru. În acest fel, sub fiecare imagine vom vedea o listă cu toate formatele disponibile, evidențiind cu caractere aldine dimensiunea corespunzătoare ecranului nostru.

Accesați WallpaperStock

9- Unsplash

Unsplash este o platformă în care mii de fotografi își încarcă fotografiile pentru a se face cunoscuți și, întâmplător, pentru a le pune la dispoziția publicului gratuit. Acest site web este cunoscut pentru că este o bancă imensă de imagini și, desigur, are și o secțiune dedicată imaginilor de fundal.

În principal, vom găsi fotografii despre natură, peisaje și arhitectură, deși adevărul este că există un pic din toate. Toate acestea în rezoluții variind de la Full HD, până la 2K și Ultra HD. În plus, dacă ne interesează fotografia, în fișierul fiecărei imagini vom găsi informații interesante precum camera utilizată, distanța focală, diafragma, ISO și alte detalii tehnice.

Accesați Unsplash

10- Imagini de fundal largi

Imagini de fundal largi îndeplinesc toate cerințele pentru a fi considerat o sursă excelentă de imagini de fundal de înaltă rezoluție. Pagina detectează rezoluția ecranului nostru pentru a ne oferi imagini adaptate nevoilor noastre, este clasificată pe categorii, cu greu găsim anunțul ciudat și descărcările sunt practic imediate.

Pentru fiecare imagine putem găsi o multitudine de formate, variind de la HD la 8K în unele cazuri. În plus, sunt incluse etichete, astfel încât să putem căuta pe subiecte foarte specifice, totul dintr-o interfață simplă și plăcută.

Accesați Wallpapers Wide

Dacă aveți un telefon Android, aruncați o privire la aplicația Wallrox și la Wallpapere 4K

Dacă aveți un dispozitiv Android cu un ecran de foarte bună calitate și căutați imagini de fundal care să se potrivească, ar trebui să încercați cu siguranță aplicația Wallrox . Un depozit de imagini de fundal în cloud care oferă imagini în rezoluție 2K pentru telefoane mobile cu panouri UHD și QHD.

În total, sunt colectate peste 800 de imagini, toate realizate manual de Ankit Anand, dezvoltatorul Wallrox. O colecție de imagini de fundal ideale pentru cei cărora le plac fundalurile abstracte, psihologice și originale.

Descărcați imagini de fundal Wallrox QR-Code 🔥 Dezvoltator: Double A Studio Preț: Gratuit

O altă aplicație mobilă foarte recomandată este 4K Wallpapers , o aplicație cu peste 10.000 de imagini de fundal în Ultra HD și Full HD, atât statice, cât și animate. Are câteva detalii interesante, precum posibilitatea de a schimba automat fundalul, de a descărca imagini, de a partaja și de a marca. Interfața are un design modern și materialul pe care îl colectează este în general de foarte bună calitate. Una dintre cele mai populare și mai bine cotate aplicații de fundal de pe Google Play.

Descărcați imagini de fundal QR-Code 4K - Auto Wallpaper Changer Dezvoltator: HD Pro Walls Preț: Gratuit

Imagine de copertă a lui Dylan Kowalsky, un impresionant artist digital dedicat creației de opere de artă precum cea pe care o vedeți la începutul postării. Puteți consulta restul lucrărilor sale prin pagina sa din ArtStation.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .