Cum să îl urmărești pe Dr. Stone online și gratuit (legal) - The Happy Android

Dr. Stone a fost una dintre cele mai mari surprize ale anului în care sunt preocupate seriile de anime. De la premiera sa în iulie 2019, această poveste post-apocaliptică a atras atenția multor fani shonen , nu numai datorită animației sale rafinate, ci și datorită abordării sale interesante, unde cunoștințelor științifice li se acordă o importanță mai mare decât forța. gros de protagoniștii săi (axa centrală a majorității manga din gen).

În continuare, examinăm toate metodele legale disponibile pentru a viziona primul sezon al Dr. Stone online și gratuit. Seria a fost deja reînnoită pentru un al doilea sezon, așa că, dacă nu am intrat încă în aventurile lui Senku și Taiju, acesta ar putea fi un moment bun pentru a sări pe bandă.

Metoda # 1: îl puteți urmări pe Dr. Stone complet gratuit de la Crunchyroll

La fel ca multe alte serii Shonen Jump, Crunchyroll este prima alternativă legală pe care o avem la dispoziție pentru a viziona anime-ul Dr. Stone fără a cheltui un ban și cu subtitrări în spaniolă .

Dacă decidem să nu ne înregistrăm pe platforma de streaming și să accesăm „bareback”, putem vedea în continuare toate capitolele fără probleme, dar da, va trebui să înghitim câteva reclame. De asemenea, putem încerca perioada de încercare gratuită oferită de Crunchyroll Premium, datorită căreia vom avea 14 zile de acces la catalogul complet al platformei, precum și câteva extrasuri destul de interesante (difuzare simultană cu Japonia, conținut în HD și fără publicitate).

Urmăriți-l pe Dr. Stone pe Crunchyroll

Metoda # 2: Funimation oferă, de asemenea, seria completă de pe site-ul lor web

Funimation este compania care are drepturile la Dr. Stone în Statele Unite și, la fel ca Crunchyroll, vă permite să urmăriți serialul online complet gratuit (dublat în engleză cu posibilitatea de a adăuga subtitrări). Modelul de monetizare este foarte asemănător cu cel al lui Crunchyroll: putem vedea toate capitolele gratuit și cu reclame sau putem merge la planul premium pentru a elimina reclame (cu perioada de încercare gratuită inclusă).

Deoarece este o transmisie exclusivă pentru americani, este necesar să folosim o conexiune VPN în cazul în care accesăm din afara țării. Multe servicii de streaming geolocalizate tind să blocheze accesul prin VPN (cum ar fi Netflix, de exemplu), deși în acest caz am încercat Windscribe, care oferă un pachet VPN foarte frumos și funcționează fără probleme.

Vezi Dr. Stone despre Funimation

Metoda # 3: Dr. Stone pe înot pentru adulți (Toonami)

Dacă locuiți în SUA și prindeți semnalul Adult Swim pe televizor, nu uitați să aruncați o privire, deoarece lanțul difuzează în prezent seria Dr. Stone în fiecare sâmbătă la miezul nopții , în cadrul blocului Toonami dedicat anime-ului din acțiune.

Dacă vrem să vedem seria prin Internet în acest fel, o putem face și prin aplicația sa mobilă, instalând programul de completare KODI pentru a vedea Adult Swim live - plugin care este disponibil din depozitul oficial al aplicației - sau de la site-ul lor web, unde găsim primele 14 episoade cu redare la cerere (deși în acest caz va trebui să avem acreditările furnizorului nostru de televiziune prin cablu pentru a vă conecta). La fel ca în cazul Funimation, dacă locuim în afara Statelor Unite, vom avea nevoie și de o conexiune VPN pentru a putea accesa conținutul Adult Swim.

Vezi Dr. Stone despre Adult Swim

Practic acestea sunt toate metodele legale și gratuite pe care le avem la dispoziție pentru a-l vedea pe Dr. Stone prin internet. Netflix Japonia transmite, de asemenea, serialul, deși în acest caz, evident, va trebui să fim înregistrați pe platforma de streaming, prin abonament sau folosind perioada de încercare gratuită, dacă este disponibilă în țara noastră - amintiți-vă că Netflix încă oferă teste gratuit în unele teritorii-, pe lângă faptul că aveți un VPN bun cu un server pe pământ japonez.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .