Vernee Apollo Lite în recenzie, putere neînfrânată la un preț imbatabil - The Happy Android

Cei dintre voi care citiți Android în mod regulat, vor ști că am o anumită predilecție pentru telefoanele mobile chinezești. Companiile emergente care sunt dispuse să ofere totul pentru prețuri pe care la alte mărci le-ar fi imposibil de asumat. Nu că dispozitive precum cele de la Samsung, Sony sau Google nu mă atrag (dimpotrivă!), Dar să spunem doar că există multă viață dincolo de cele 4 mărci tipice. Mărci precum UMI , Xiaomi sau însăși Vernee , despre care vreau să vă vorbesc astăzi, sunt pariuri sigure autentice atunci când vine vorba de reînnoirea terminalului.

Vernee, puterea ca semn distinctiv

Casa Vernee are în prezent 3 terminale pe piață: Vernee Apollo Lite, Vernee Mars și Verne Thor și, în toate, a ales să ofere o putere peste medie. Chiar și cel mai ieftin smartphone al său, Vernee Thor, are 3 GB de RAM și asta abia depășește bariera de 100 de dolari .

Vernee Apollo Lite Review

Vernee Apollo Lite este vârful de gamă din casa Vernee și nu este de mirare . Un terminal cu caracteristici impresionante la un preț foarte rezonabil. Cu greu vom vedea terminale de acest gen plutind în jurul mesei de 200 de dolari . Acestea fiind spuse, ne confruntăm cu unul dintre cele mai bune smartphone-uri din 2016 .

Proiectare și finisare

Acest nou smartphone de la Vernee are un design elegant unic, cu finisaj metalic și cu margini rotunjite . Are un ecran de 5,5 inci, cu margini 2.5D și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 . Un terminal foarte atent, cu un finisaj premium în fiecare regulă.

Puterea și performanța

Hardware-ul este punctul forte al Apollo Lite . Are unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață, Helio X20 cu 10 nuclee tactat la 2,3 GHz , 4 GB RAM și 32 GB stocare internă (extensibil la 128 GB). Cu aceste caracteristici, este capabil să mute grafică grea fără nicio problemă și vă permite să jucați cele mai exigente jocuri fără aproape nici o mizerie. Un terminal cu adevărat competent care depășește terminale precum iPhone 6 sau Galaxy Note 5 în benchmark-ul Antutu.

Camera și bateria

Dispozitivul are o cameră din spate de 16,0MP realizată de Samsung , care îi permite să ofere o calitate fotografică ușor peste medie. Camera frontală, pe de altă parte, rămâne la doar 5.0MP . Recomandare: Dacă schimbăm software-ul camerei pentru un alt program Google Play (cum ar fi Zoom FX de exemplu), putem crește performanța acestuia în mod semnificativ.

Secțiunea legată de baterie este un alt punct forte al acestui terminal . Are o rezervă puternică de 3180 mAh , ceea ce face posibil să dureze 2 zile fără să se reîncarce confortabil. Dacă îl folosim intens, putem ajunge și la sfârșitul zilei fără complicații majore. În plus, are avantajul de a avea un încărcător USB de tip C , ceea ce înseamnă că putem încărca terminalul în puțin peste o oră. Asta e dragut!

Alte caracteristici

Pentru partea superioară a liniei Vernee , detectorul de amprentă , care este situat chiar sub camera din spate , nu a putut fi lăsat în afara . În plus, are conectivitate 4G, dual SIM și toate acestea acoperite de Android 6.0 .

Preț și disponibilitate

În prezent, Vernee promovează marca și putem găsi atât modelele Apollo Lite, cât și modelele Mars și Thor, cu reduceri semnificative:

  • Vernee Apollo Lite : 199,99 USD , aproximativ 179 euro pentru schimbare.
  • Vernee Mars : 199,99 dolari , aproximativ 179 euro pentru schimbare.
  • Vernee Thor: 109,99 dolari , aproximativ 98 de euro pentru schimbare.

Chilipiruri pe GearBest | Promovare specială Vernee

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .