Descoperă-ți tatuajul ideal în funcție de personalitatea ta datorită acestei aplicații - The Happy Android

Unele aplicații sunt concepute pentru a rezolva probleme reale, altele sunt mici piese de inginerie și unele sunt doar acolo pentru a trece timpul. Aplicațiile care funcționează cel mai bine în acest ultim grup sunt de obicei cele care atrag curiozitatea utilizatorului și tocmai asta face Testul pentru un tatuaj. O aplicație pentru Android care ne va spune care este tatuajul nostru ideal , cel care reprezintă cel mai bine cine suntem, în funcție de personalitatea noastră.

Ce tip de tatuaj mi s-ar potrivi cel mai bine?

Aplicația Test pentru un tatuaj constă în punerea unei serii de 20 de întrebări, prin care aplicația va încerca să ne contureze personalitatea și astfel să ne ofere tatuajul care se potrivește cel mai bine acelui mod de a fi. Întrebările la care trebuie să răspundem sunt booleene , de tipul „DA / NU” și vizează în principal răspunsuri la aspectele filosofico-morale ale respondentului. Aici vom găsi întrebări similare cu  „Îți place riscul?”, „Ești susceptibil de lingușire?”, „Te consideri proprietarul destinului tău?”, „Crezi că succesul în viață depinde de o lovitură de noroc? „etc.

Printre tatuajele sugerate putem găsi lucruri precum un balaur, o bufniță sau o colibri. Fiecare tatuaj este însoțit de un text de susținere care justifică motivul alegerii respectivului tatuaj.

Evaluarea și descărcarea Testului pentru un tatuaj pentru Android

Test for a tattoo este o aplicație în limba engleză pentru dispozitive Android cu versiuni 2.3 sau superioare, dezvoltată de Epicenter of psychology. Are mai mult de 10.000 de descărcări și un rating de 3,9 stele din 5 (medie după votarea a 249 de utilizatori).

Descărcați QR-Code Test pentru un tatuaj Dezvoltator: Epicentrul psihologiei Preț: Gratuit

În cele din urmă, nu este altceva decât o aplicație mai prostească, să petreci un timp și atât. Aplicația nu este pentru adulți, dar la fel ca orice altă aplicație care se joacă cu ingrediente similare, reușește să ne facă mâncărime și să genereze acea curiozitate de a ști dacă într-adevăr va fi capabil să abordeze adevărata noastră natură interioară cu mai mult sau mai puțin succes. Am o bufniță.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .