Vkworld Mix Plus: cel mai ieftin telefon mobil fără cadre ale momentului

VKworld este un producător chinez de smartphone-uri specializat în aducerea pe piață a terminalelor de acces sau terminale mid-range. Nu este încă bine cunoscut în afara gigantului asiatic, dar adevărul este că obține o notorietate pentru designul atractiv al terminalelor sale .

Analiza Vkworld Mix Plus, fratele mai mic al Xiaomi Mi Mix

În recenzia de astăzi ne uităm la Vkworld Mix Plus , un smartphone fără cadru echipat cu 3 GB de memorie RAM care tocmai a fost introdus la un preț de pornire mai mic de 100 de euro (94 EUR mai exact).

Proiectare și afișare

Designul Vkworld Mix Plus este cel mai izbitor punct al terminalului . Este prezentat ca o copie inspirată a Xiaomi Mi Mix , care este probabil cel mai bun smartphone fără cadre ale momentului.

Acest lucru are ca rezultat un ecran fără rame care ocupă 90% din panoul frontal al telefonului . Are o dimensiune de 5,5 ”cu un arc 2.5D și o rezoluție HD de 1280 × 720 pixeli. Toate protejate de sticla Corning Gorilla întotdeauna rezistentă. Pe de altă parte, dispozitivul vine în 2 culori: gri închis și albastru.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul Mix Plus, găsim un procesor Mediatek MTK6737 cu 4 nuclee care rulează la 1,3 GHz, cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare intern (fabricat de Samsung). Toate acestea, sub umbrela Android Nougat 7.0.

La nivel de performanță am putea spune că este un terminal nu foarte puternic, dar care iese în evidență pentru cei 3 GB de RAM, care sunt foarte apreciați. În general, este un terminal ideal pentru cei care caută un telefon mobil în fiecare zi. Un smartphone cu care poți conversa prin chat, naviga pe internet și folosi aplicații și jocuri simple fără complicații.

Camera și bateria

În ceea ce privește camera foto a acestui Vkworld, nu găsim surprize mari. Un obiectiv spate de 8.0MP s-a extins la 13.0MP prin intermediul software-ului și o cameră selfie care a fost mutată pe rama inferioară a frontului cu 5.0MP extinsă la 8.0MP prin intermediul software-ului. O cameră corectă, foarte în concordanță cu restul concurenților din gamă.

Bateria, pe de altă parte, are o capacitate de 2850mAh , care oferă o autonomie rezonabilă grație consumului redus al procesorului și gestionării eficiente de către sistemul de operare. Poate că o baterie care a atins până la 3000mAh ar fi fost apreciată, dar pentru un smartphone de bază, și ținând cont de prețul dispozitivului, este mai mult decât acceptabilă.

Conectivitate și alte caracteristici

Mix Plus are un detector de amprente pe spate și are conectivitate Bluetooth 4.0 . Suportă rețelele FDD-LTE, GSM, WCDMA (2G / 3G / 4G), Dual SIM (micro SIM și nano SIM), se încarcă prin micro USB și are o greutate de 165gr.

Preț și disponibilitate

Vkworld Mix Plus tocmai a fost prezentat și poate fi deja obținut în faza de pre-vânzare la un preț de 94,50 euro, aproximativ 109,99 USD pentru schimbare , pe GearBest.

Dacă suntem interesați să obținem acest telefon ieftin fără cadre, putem profita și de următorul cupon - valabil între 7 și 14 august - pentru a obține o mică reducere:

Cod cupon: GBVKMIX

Preț cu cupon : 84 euro (99,99 $)

Începând cu 14 august, Mix Plus va reveni la prețul său obișnuit de 139,99 USD, aproximativ 118 EUR la schimbare.

Pe scurt, un mobil de bază cu un design practic urmărit la Xiaomi Mi Max, cu 3 GB RAM și un raport calitate-preț care fac din acest Mix Plus o opțiune de luat în considerare.

GearBest | Cumpărați Vkworld Mix Plus

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .