Teclast M89 în recenzie, tabletă de 8 ”2K cu procesor Hexacore de 2,1 GHz

Teclast este unul dintre clasicele tablete chinezești de gama medie. O valoare sigură în cadrul celor mai accesibile alternative care prezintă dispozitive de toate tipurile și blănuri de ani de zile. Teclast M89 este o tabletă Android care a fost prezentată în vara anului 2018 și care se remarcă prin faptul că are o dimensiune compactă, o baterie mai mult decât decentă și un preț de aproximativ 125 de euro.

În recenzia de astăzi vorbim despre Teclast M89 , un dispozitiv de 7,9 inci, ecran 2K, 3 GB RAM și un procesor bun pentru conținut multimedia și redare 4K.

Teclast M89 în analiză, o tabletă Android „mică”, dar intimidată

Ideea noului M89 de la Teclast este clară: un dispozitiv elegant și nu prea mare pentru a duce oriunde, naviga și viziona videoclipuri de înaltă rezoluție la un preț mai mult decât accesibil.

Proiectare și afișare

M89 are un ecran IPS de 7,9 ”cu rezoluție 2048x1536p și o densitate a pixelilor de 324ppi. Are un corp metalic din aluminiu care conferă o anumită substanță întregului și un design turtit care face ecranul puțin mai larg decât de obicei.

La baza tabletei găsim un port micro HDMI, mufă pentru căști, port USB Type-C și două difuzoare stereo. Are dimensiuni de 19,90 x 13,60 x 0,74 cm, o greutate de 400 de grame și este disponibil în culoare șampanie.

Puterea și performanța

La nivel hardware, ne confruntăm cu o tabletă de gamă medie pură și dură, care oferă o performanță similară cu ceea ce am putea găsi într-un smartphone de calitate, cum ar fi Xiaomi Redmi 6 sau Redmi 5 Plus cu Snapdragon 625.

Acest lucru se traduce printr-un SoC MT8176 cu 2 nuclee de 2,1 GHz, GPU PowerVR GX6250 de 700 MHz, 3 GB de RAM și 32 GB de spațiu intern extensibil până la 128 GB prin SD. Sistemul de operare este Android 7.0 .

Cipul MT8176 al Mediatek integrează un procesor cu 2 nuclee Cortex-A72 - marea noutate în acest tip de SoC- și un GPU care include un decodor video cu suport pentru 4K și H.265.

Teclast M89 oferă un scor Antutu de 77.000 de puncte .

Camera și bateria

După cum știți, camerele nu sunt de obicei punctul forte al tabletelor, iar cazul M89 nu este o excepție. Echipează 2 camere: o cameră posterioară de 8MP fabricată de Sony cu înregistrare video 1080p și o cameră funcțională selfie de 5MP.

Bateria, pe de altă parte, este în conformitate cu nota datorită unei baterii 4840mAh cu încărcare USB de tip C . Aceasta oferă o autonomie de aproximativ 5 ore de redare video, ceea ce nu este deloc rău.

Conectivitate

Teclast M89 are o conexiune WiFi dual band (2.4G / 5G), Bluetooth 4.0 și navigare GPS + BDS.

//youtu.be/GhFcZ-FkWBA

Preț și disponibilitate

Teclast M89 are în prezent un preț cu adevărat suculent de 125,84 €, aproximativ 142,99 USD pentru schimbare , pe GearBest. O putem găsi și pe alte site-uri precum Amazon, la un preț de aproximativ 160 de euro.

Pe scurt, aceasta este o tabletă care poate fi grozavă dacă căutăm ceva ieftin și ușor de gestionat, dar care are un ecran bun și ne permite să răsfoim și să instalăm aplicații fără a fi nevoiți să ne îngrijorăm prea mult cu privire la performanțele dispozitivului.

Nu este comparabilă cu alte tablete de 300 de euro sau mai mult, desigur, dar pentru prețul pe care îl are, adevărul este că este cel mai bun pe care îl putem găsi astăzi.

GearBest | Cumpărați Teclast M89

Amazon | Cumpărați Teclast M89

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .