Nu există joc pentru Android: Jocul care nu este un joc - Android fericit

Indiferent cât de mult încearcă creatorul acestui joc Android, nu există niciun joc SI este un joc. Potrivit lui Kamizoto , tatăl creaturii, „ Nu există joc. Nu e nimic de făcut. Nu atingeți nimic. Într-adevăr, nu atingeți NIMIC . " Așa ne este prezentat începutul acestei aventuri: o etapă goală în care o voce în off confirmă absența jocului.

Dar doar pentru că nu există joc nu înseamnă că nu există distracție. Sau nu. Ce nebunie este asta?

Nu există joc: mecanica jocului

De fapt, ne confruntăm cu un joc de strategie, sau mai bine zis de inteligență, în care absența unui joc real este principalul motiv pentru dezvoltarea acestuia. Va trebui să atingem lucrurile, să le spargem sau să le mișcăm, lucru care va irita teribil vocea off a Nu există joc .

Adevărul este că pentru un joc atât de simplu este teribil de satisfăcător. Nu s-au dat niciodată atât de puține resurse pentru experiențe atât de ingenioase . Fiecare nouă interacțiune, fiecare nouă provocare funcționează perfect în cadrul logicii jocului și, deși este o aventură relativ scurtă, reușește să ne lase mulțumiți.

Este un joc de gândire, unul dintre aceia care lovește nuca de cocos . Cel mai bun mod de a explica cum este acest lucru este invitându-te să-l joci singur. Din păcate, este în întregime în limba engleză , deci va trebui să trageți dicționarul dacă vă lipsește un cuvânt.

Nu există joc este un joc gratuit pentru Android, cu mai mult de jumătate de milion de descărcări și foarte apreciat de comunitatea Google Play. Un joc distractiv, cu simțul umorului și, pe scurt, un joc minunat pentru a ne distra și a ne pune intelectul la încercare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook . Înregistrați codul QR Nu există joc (versiune veche) Dezvoltator: KaMiZoTo Preț: De anunțat